+1 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar 32 aylik oğlumun yanında sigara ictirmiyorum  fakat elinde pipet yada çubuk olduğunda sigara içme davranışı yapıyor, sizde böyle olan var mı?Arada bir dayısı gelip balkonda içiyor, dedesi içiyor onları görüyor, özenebilir mi,çok korkuyorum.....Bazen bu davranışı yaptığında kızıyorum yapma cıss diye .

4 Cevaplar

0 oy
(1,668 puan) tarafından
Çocuklar söylediklerimizi değil yaptıklarımızı yaparlar senden olmasa da sevdiği birinden gördüğünü yapmış işte 
(16 puan) tarafından
Cok kafaya takıyorum, ben içmiyorum yanında kimseyi de ictirmem babam dahi olsa tavır gösteririm.Ya özenir de ileride içerse offff Rabbım evlatlarımızı Alkol,sigara uyuşturucudan korusun....
(1,668 puan) tarafından
Yaani ilerisi için düşünme onu o zaman düşünürsün ama şuan yasak olan herşeyi inadına yapıyorlar yapacak bişey yok üzerine düşme eğer seni dinliyorsa biraz sert bir tepki ver yapmaz ama seni takmıyorsa üzerine düşme derim çocuklar öyle daha da başlarına buyruk oluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla 28 aylik benimi de yapiyo benim ictigimi hic gormedi evin icinde icen olmaz babasi ananesi dedesi dayisi bavanesi amcasi herkes  iciyo ama yaninda icmezler bazen balkonun onune gider seni seni diye parmak sallardi simdi babasi sofradan kalinca hemen biliyo sigaraya gittigini baba zararli diye bagiriyo ama cubuk krakerle falan hareketini de yapiyo dedigin gibi yaz girdi gireli kapi ojunde de cok oynadik konsularla oturduk onlarda icenler var ilk o kadinin yaninda uzun cipsle yapti kizdim bi daha yapma dedim o anda birakti ama yapiyo yani simdi cubuk yiyo yine yapti yapma annecim bak uzuluyorum o ayip diyorum yok
0 oy
tarafından
Unutur merak Etme . Komşumun cocuguda küçükken yapıyormuş unutmuş.  Dikkatini dağıt mesela 
(16 puan) tarafından
Tesekkur ederim .
insaallah unutur.
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Canm ne kadar cis dersen o kadar özenir ne anlatsan anlayacak ayda değil o an aklını karıştır en sevdiği başka bir şeyi öner elinden alırsan cis dersen cazip geliyor bebislere hep başımıza geldi normal bir davranış bozukluğu gibi gör hemen atlatır sende rahat ol maşallah size mutlu olun

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 730 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne1 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 386 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 326 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gulsah6640 (1,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 398 göst.
19 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musmutlu anne-16 (495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,417 soru

23,733,765 cevap

313,626 kullanıcı

...