+1 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,307 puan) tarafından
Kizlar cok uykum geliyor ve halsizlik te var hiç bir is yapmk istemiyorum bunun icin hangi doktora gitmeliyim bide neden olur acba gec kalsam da erken kalksam da uyumk istiyorum kizimi doğurduktan sonra böyle oldu... 

Bu arada hamile değilim 

9 Cevaplar

0 oy
(489 puan) tarafından
Demir eksikliği B12 eksikliği olabilir mi iştahsızlık da varsa bol su içmeyi dene ödem de böle yapabiliyor insanı 
(2,307 puan) tarafından
Demir eksiklgi var cnm o yapar mi
(489 puan) tarafından
Yapar cnm doktoruna danış aile hekimi bile buna ilaç yazar
(2,307 puan) tarafından
Tm cnm teskkur edrim
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
Önce bir kan değerlerine baktır.
(2,307 puan) tarafından
Demir eksikligi var di cnm o yapar mi ki
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Sağlık ocağına söylesen bakabilir kan değerlerine hem eksiklerini verir hem de vitamin önerisi isteyebilirsin. Benim de tüm gün gözüm kapanıyordu Eşimin arkadaşının önerisiyle pharmaton kullandım ben bi kaç aydır içmiyorum ama şuan iyiyim ihtiyacım oldukça kullanıcam 
(2,307 puan) tarafından
Tamm cnm olmadi saglik ocagina gidim size de cok gecmis olsun
0 oy
(6,180 puan) tarafından
Kan değerlerine baktir enfeksiyon da varsa yapıyordur doktor bana oyle demişti canım 
(2,307 puan) tarafından
Demir eksikliği var cnm oda yapıyor galiba
0 oy
(10,531 puan) tarafından
Bende de oluyo o ya Allah bismillah deyip dogruluyorum islere girisiyorum oyle acikiyo yoksa kafami koydugum yerde bayilirim 15 saat uyusam da uykusuz oluyodum 
(2,307 puan) tarafından
Bnde oyleyim cnm aynn ya çok zor oluyor gerçekten
(10,531 puan) tarafından
Sen bi dahiliyeye git kanina baktir bisey cikmazaa venimki gibi tembellik hastaligidir silkelenmedigin surece kebdine gelemezsin
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Yorgunluktandır bence, gece sık uyanıyorsa derin uykuya geçemiyor ve yeterince dinlenemiyor olabilirsiniz enerji verici şeyler tüketin fıstık ezmesi bana çok enerji verir mesela ama yine de kan değerlerimize de baktırın düşük değerleriniz varsa ona uygun takviye alırsınız 
(2,307 puan) tarafından
Tamm cnm teşekkür ederim
0 oy
(166 puan) tarafından
Bende de vardı doktora gittim demir eksikliği çıktı oroferon kullanıyorum bide halsizlik için magnezinc verdi folik asit verdi saçlarımda dökülüyordu şimdi daha iyiyim sanki 
0 oy
(2,907 puan) tarafından
Dahiliye ye gıt tüm kan testlerını yaptır canım
(2,307 puan) tarafından
Oyle yapcm cnm artık cok zorlamaya basladi beni
(2,907 puan) tarafından
Bendede öyleydi tiroid çok yavaş çalışıyo dedı ilaç kullanıyorum ilacım bıttı haftaya bıdaha gitcem test vercem çok halsizlik sinir yapıyo bende de
0 oy
(691 puan) tarafından
demir eksikligi halsizlik yapiyor hep yorgun hissediyorsun kan hapi kullanabilirsin

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 304 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 102 göst.