+2 oy
273 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (209 puan) tarafından
Çok yemek seçiyor her gün değişik yemek bulamıyorum ne yapıyorsunuz çocuklarınıza şöyle doyuran tarifleriniz var mı kızlar

8 Cevaplar

+1 oy
(649 puan) tarafından
Akşamdan kalma yemeğim varsa ısıtıp yediriyorum. Yoksa çorba yapıyorum veriyorum.
(209 puan) tarafından
Kaç yaşında canım bebeğin benimki 4 yaşında çok yemek seçiyor zorlanıyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,733 puan) tarafından
Öğlen yemeği pek yemiyor o yüzden ya meyve ya pankek krep kek gibi şeylerle geçiyor ve öğlen uykusunu uyuyor zaten uyandıktan sonra da akşam yemeği yiyoruz 
(209 puan) tarafından
Biz de bazen öyle ya geçiştiriyor kahvaltıdan kalan şeylerle ama yetmiyor hemen acıkıyor başka şey yapmam gerekiyor mecburen
+1 oy
(1,143 puan) tarafından
Havalardan dolayı çocuklar da ne yiyeceğini bilemiyor sıcak yemek vermiyorum kabak patates hasladim zeytinyağı döküp yedirdim bazen soğuk börülce fasülye yoğurt yanına muhakak veriyorum 
(1,143 puan) tarafından
Biz de onunla yediğimiz için yiyor canm
(209 puan) tarafından
Bizim kalkar gider sofra mı var hiç bakmaz oyuna dalar sonra gene dönüp dolaşıp gelir iki lokma böyle yapıyor çok yoruyor beni tam doymuyor bu yüzden
(1,143 puan) tarafından
İlgilenme kendi gelsin açlığını fark etsin öğlen yemeği de bi öğün bunu bilmesi şart ilerde sabah kahvaltısı yapmaz iştahsız olur geç kahvaltılar başlar canm istemiyor der bu bi döngü canm sonuçta
(209 puan) tarafından
Daha tam anlamıyla benimle oturmuyor sıkılıp kalkıp gidiyor belki kreşe başlayınca düzelir orda çocuklardan falan görüp yer açlığını biliyor ama uzun boylu oturup yediğini görmedim bu zamana kadar
(1,143 puan) tarafından
Midesi küçük bide ayrım yapıyor ya kuralları okulda ogrenmiyor biz hocalar yemiyor sa zorlamiyoruz bizden soguya bilirler kızdı diyebilirler onlar ne isterse o şekilde hızlı ca doyma sürelerine göre ama yanında yiyen oldumu yiyor geneli kendi tabagina koysun yiyeceği kadarını alsın takip et zorluk çekmesin cnm
+1 oy
tarafından
Ben oglen ayri yemek pisirmiyorum aksam yemegini sabahtan yapiyrum aksama kadar yiyoruz 
(209 puan) tarafından
Valla yiyorsa bebişim sıkıntı yok benimki gibi yemiyorsa vay haline:(
tarafından
Cok secmiyo benimki ya
+1 oy
(1,605 puan) tarafından
Tel şehriye ve arpa şehriye çorbasi,kabak yemegi, tavuk corbasi, manti corbasi, mercimek corbasi, kalem borek, bulgur corbasi, yayla corbssi, sebze corbasi , domatesli makarna aklima gelenler bunlar.  Aksam icinde ortak yemek yapmaya calisiyorum onlardan veriyorum. Bazilar8ni severek yiyor bazilarinj ise alissin diye yinede bolmeli tabaga koyuyorum
+1 oy
tarafından
Köfte ile boncuk makarna yaptım bugün 2-3 lokma kaldı tek bizde çok seciciyiz korka korka yemek yapıyorum acaba yermi diye hep dün dolma içi pişirdim yedi ben şok oldum 
+1 oy
(13,417 puan) tarafından
Etli sebzeli bulgur pilavı yiyor şu an. Varsa bir gün öncenin yemeğinden yoksa mücver yaparım buzlukta köfte olur onu hemen pişiririm ya da çok acilse yulaf süt pişirir üzerine muz doğrar ceviz koyarım afiyetle yer 5 yaşına girecek 
+1 oy
(838 puan) tarafından
Akşamdan yemek kaldıysa onu veriyorum. Yoksa makarna çorba köfte bu tarz şeyler veriyorum

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 665 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 133 göst.
30 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
9 cevap 248 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu

411,964 soru

12,402,087 cevap

44,463 kullanıcı

Kategoriler

...