+2 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İyi günler kızlar benim adetim normade düzensizdir ama son kaç ayda aradan sadece bı üç gün falan oynardı ama bu ay 14 gün geçti ve hala bı adet ortada yok bende bı hafta önce kasıklarım ayaklarım belim çok agridigi için gittim kan testi yaptırdım ve malesf ki negatif çıktı bugünde içimden bı test yaptırmak geldi bugün yaptım hemen bı silik çizgi çıktı tam belli olmasada gözle görülür bı çizgi sizce gebelik varmıdır kan testinde bı hafta önce negatif çıktığı içinde pek ümitli değilim ama bilmiyorum ya çok istiyorum ikinci gebeligim bı kızım var çok şükür bitane daha düşünüyorum inşallah pozitifdir...

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,489 puan) tarafından
Var canım kan testi de ver
-Reklam-
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Var canım yerleşme esnasında bel ağrısı oluyor Kanda çıkmıyor. Tekrar kan ver
(108 puan) tarafından
İnşallah yaa bı hafta sonra tekrar kan testi yapcam inşallah çıkar
0 oy
tarafından
Kuruma çizgisi değil dimi canım hemen çıktı mı ikinci çizgisi. Geç döllenme olmuş olabilir 1 hafta sonra tekrar kan ver
(108 puan) tarafından
Evet hemen çıktı aradan bı dkka oynamadı
tarafından
Var o zaman canım ama geç döllenme bence benimde 15 gün sonra çıkmıştı kanda ve idrarda
(61 puan) tarafından
Gec dollenme nasil oluyor acaba gec cikmasinin sebebi adete yakin bi iliskide tutuyor olmasimi oyuzdenmi gec cikiyor
tarafından
Bilmiyorum canım yumurta geç dolleniyor sanırım benim regl 15 gün geçtikten sonra öğrendim
0 oy
(650 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım var gibi duruyor yine de bir test ver.
(108 puan) tarafından
Ay inşallah yaaa
0 oy
(1,551 puan) tarafından

image

testim böyle çıkıp negatifi gördüğüm günden beri silik çizgilere güvenmem :woot:
0 oy
(19,150 puan) tarafından

Bence gebelik var silik çizgi gördüm bende

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 135 göst.
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 248 göst.