Kızlar bugun 22 gün oldu eşim vefat edeli acımı yaşama imkanim bile bu kadar bana ne yapacağım konusunda fikir verin lütfen.ne yapacağım nereye gideceğim kimde kalacağım??
1.Ailem diyo bizimle köye gel(ailem köyde yaşıyor)kızın da bizim bir kızımız olur kendine bir düzen kurarsın sonra yeniden evlenirsin diyo erkek kardeşlerim.Akrabalarım arayip ailene git kimse sana merhamet etmez diyo.Babam iyi bir baba ama her lafa her dolduruşa gelecek bir adam sabahta kahveye gitmiş kim ne demisse aramış kaynınla evlen derseler kabul et falan diyo baba nasil.olur ya sacmalama kimsenin oyle bir niyeti yok diyom oda ne yapacan o zaman onlarin icinde diyo.Köye gidersem daha mutlu olacam ailemin yaninda huzurlu olacağim kardeslerim olacak ama akrabalar asla izin vermeyecekler tekrar evlenme baskilari olacak.Kızım 3 yaşında köye onu tıkmak istemiyorum hicbir imkani olmayacak.ailem maddi olarakda orta seviyede
2.Eşimin ailesiyle kalırsam kayinoederim sana bir ev yakinimda alirim yanimda kalirsin oglumun emanetini berebar buyuturuz dedi.(Bir dul kadın oldugunu farkina vararak benim sozumden cikmayarak).Kayinpederim normaldede benle bir odada yanliz kalmazdi benden birsey istemezdi.Şimdide cenaze işlerimleri icin bile benle tek arabaya binmemek icin kaynanami getirirdi.oğlumun 4 ay10 gün nikahli eşisin dedi(yani sonra mahremi olacagimi ima etti) Onlarla kalirsam asla aile hayatlarina alisamadim benim ailem daha canlı eylenceli bunlar daha sakin sessiz kavgada etmezdik ama pek içli dışlıda değildik.Onlarla kalırsam kizima her imkanı saglarlar kizim hicbirseyden eksik kalmaz.Eşimin iş yerindeki en yetkili kişi yaşin gwnc sana bir iş ayarlarız orda çalisirsin kendi hazır hisedince kizini buyutursun dedi.Eşimin aileside tamam dedi(ama sonra maaş baglanirsa ihtiyacin olmazsa calismazsin dediler).maddi olarak üst seviyedeler
İşin özeti her şekilde hayatım bir cıkmaza girecek.Duygusal olarak ailem dusunsemde mantik olarak eşimin ailesi en dogru karar olacak
Şimdi sizdende fikir bekliyorum ne yapmaliyim ben