+1 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından
Eşimle sürekli tartışıyoruz en ufak şeyde bile sürekli bana küfürler ediyor hakaret ediyor ona sarilmama konuşmama bile izin vermiyor kendimi hiç biriyle evli gibi hissetmiyorum kendimi çok değersiz hissediyorum bir kere bile kendi isteğiyle yaklaşmıyor bana çok kötüyüm gerçekten 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,442 puan) tarafından
Neden peki hiç sordunmu bana böyle neden davranıyorsun davranıcaktın neden benimle evlendin diye?
(34 puan) tarafından
Sordum kaç kere ama oda beni suçluyor bilmiyorki benimle böyle ilgisiz davrandığı için agrasifim ama konuştum daha önce bana karşı ilgisiz olduğun için böyleyim diye ama değişmiyor ne yaprsam yapayım aynı
(1,442 puan) tarafından
Sen böyle diyince aklıma ilk hayatında biri vardır belki dedim bir araştır yokla ona göre hareket et canım onun haricide belki huyu böyledir sende belki öylesindir bir aile terapistine gidin gelmiyorsa da sen kendi keyfine bak yaklaşmıyorsa sende yaklaşma konuşma muhattap olma bak bakalım nasıl gidiyor
-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından
öncelikle sakin olun değersizlik duygunuzu anlayabiliyorum. eşiniz hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu? 
(34 puan) tarafından
Hamile kaldıktan sonra böyle oldu
(249 puan) tarafından
bir yerde okumuştum birinin değişmesini beklemek büyük aptallık bence işe kendinizi değiştirmekle başlayın  yani demek istediğim sizi suçladığı şeyleri ortadan kaldırın ki sizi suçlayacak bir sebebi kalmasın. o zaman bakım bakalım davranışlarınsa bir değişiklik oluyor mu
0 oy
tarafından
Severek evlenmedinizmi
(34 puan) tarafından
Evet severek evlendik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ebru.5 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu