+1 oy
648 göst.
Aile kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar uzun biraz ama kısa tutmaya çalışacağım eşimle ayrıldık 10 gün oluyor kumar oynadığı için ayrılmıştık bu kumar yüzünden çok fazla yalan söyledi güvenimi bitirdi ve daha önce çok affettim çok pişmanlıkların gördüm sevdiğim için affettim hep ama bu kes boşandık şimdi tekrar birleşmek istiyor tertemiz bir sayfa açalım herseyi geride bırakalım önümüze bakalım herseyim senin elinde olacak neyi nasıl istersen o şekilde yasicam diyor ama daha önceki kavgalarımız da da demişti hiçbiri gerçek olmadı ama hiçbirinde evi terketmemistim ya da ayrilmamistim şimdi aklının başına geldiğini söylüyor ama tüm bunlar olurken ailem ve ben çok yıprandık şimdi tekrar barisirsam yine ailemi hayal kırıklığına uğraticam ve yine çok uzucem kendim de inanmıyorum eşime yani eski eşime ama bilmiyorum napcam kafam çok karıştı 

21 Cevaplar

0 oy
(125 puan) tarafından

En İyi Cevap
Arkadaslar hepinize toplu cevap vereyim evet ne yazık ki içimde barışmak istedim çünkü ben de seviyorum eski eşim de beni seviyor biliyorum ama maalesef olmucaginin da farkındayım çünkü çok büyük bir güven sorunumuz var düzeleceğine inanmıyorum su an pişman ama şu an için işte hersey düzelse ve yoluna girse o rutinimiz içinde tekrar yapacağını düşünüyorum bu pişmanlığını hatırlamayacak bile belki de her şey bitmiş yeni duzenime alışmaya çalışıyorken aileme de kendime de bunu yapmamaya karar verdim hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Barışmak istiyorsun belli ki. Kaç kez daha tecrübe etmen lazım canım değişmeyen insan değişmiyor. Sen bunu anlayana kadar arkanda duran insanlardan da olacaksın
(125 puan) tarafından
Evet onları üzmek artık istemiyorum hiç çok uzulduler
(199 puan) tarafından
Katılıyorum. Kötü huy bir nevi bagımlılktır. Yer edindiği karakteri bırakmaz.
tarafından
Kesinlikle zaten tecrübe edilmiş. Bi daha olursa aileye dönmeye de yüzü olmiycak ve katlanmak zorunda kalacak
+2 oy
(1,333 puan) tarafından
Hiç bir şey değil de... 

Ben dini yönünü düşünüyorum canım..

Boşandıktan sonra aynı kişi ile bir daha evlilik oluyor mu acaba?
(8,639 puan) tarafından
Boşana bilirler anlaşmalı eğer erkek 3 kere arka arkaya bosol bosol bosol derse veya o niyetle git derse 3 talak giderse birdaha evlenemezler ama ağzından bosol kelimesi çıkmadı jse geri evlenebilirler.
(1,333 puan) tarafından
Ben o kadarını bilmiyorum fetvasını da veremem maalesef. Bilgim bu kadar ile sınırlı
(8,639 puan) tarafından
Bu konu hakkında 2 çok yakınım mağdur olduğu için çok hocalarla görüştük biri geri evlendi onlarda bosanmisti ama diğeri kaldı ve boşanmak zorunda kaldı geride evlenmiyor kadın bir anda sinir anında adamdan 3 talak boşanmaya zorla istiyor vereceksin diyor
Kocasida bak 3 talak vermiyim sakinleş konuşalım vs yok diyor maalesef kalıyor öyle
(1,333 puan) tarafından
Ne bileyim bacım .Allah yardımcıları olsun inşallah . Post sahibi de dönüş yapmadığına göre bile bile lades diyecek sanırım. Hakkında hayırlısı olsun
(4,779 puan) tarafından
Bende Esmanin dediği gibi biliyorum
+1 oy
(94 puan) tarafından
Sakın ama sakın barışma. Daha yeni olduğu için böyle. Bir süre sonra alışırsın. Boşanma gerçekleşene kadar aklı neredeydi? 
(125 puan) tarafından
O zaman da çok karşı çıktı boşanmaya zaten canım mantığım hayır diyor zaten ama kalbim ahh ahhh
(94 puan) tarafından
Aman sil baştan olma. Bu sefer ailen de senden soğur.
+1 oy
(2,113 puan) tarafından
Anamın bi lafı var kö,pek b*k yemekten vazgeçmez diye bence sen bilirsin ama değişmez 
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Bilemedim canim kolay degil ama boyle dusundugune gore senin de niyetin var gibi 

Zaten bi kerelik bisey degilmis daha once de demis ama olmamis. Bosanmissin artik bitmis zor bi surec daha cok yeni . Yeni hayata adapte olmak zor. En azindan kendine biraz zaman ver. 
(125 puan) tarafından
Evet haklısın her şey çok zor geliyor gerçekten Rabbım doğru yoldan sasirtmasin
0 oy
(276 puan) tarafından
Huylu huyundan caz gecmez
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Bir senin elinde olur iki senin elinde olur ucuncu de o bi yolunu bulur . Halam iki kez terketti enistemi At yarışı oynuyo diye çocuklar icin geri döndü.cocuklar büyüdü adam hala ayni bildigim kadariyla. Bu nasil bi illetse bulasan birakamiyo
0 oy
(1,904 puan) tarafından
  senin de dediğin gibi daha öncede sorun yaşamissiniz dediklerini yerine getirmemiş. Ozaman ne diyoruz huylu huyundan vazgeçmez yinede sen bilirsin tâbi.
0 oy
(483 puan) tarafından
Barışırsınız bir süre dediğin gibi olur ama sonra yine aynı devam. Bence artık arkana bakmayı bırakmalısın. Önüne bak. Başka şeyler için enerjini harca. Güzellikler kat hayatına. Kendini ve enerjini bitirme. Bence değişmez. Bunu defalarca tecrübe etmişsin. Hayatın zamanın bence değerli harcama
0 oy
(833 puan) tarafından
Ayyy benım elımde olsa o fırsat barısmam bırkerr ayrıldıgım kısıyle barısmam aklını kullan
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bir kez bozulan, bir daha dikiş tutmaz 
0 oy
(73 puan) tarafından
Valla canim asla degismezler sadece sözler verirler istedikleri oldu mu yine ayni bence imkanin varsa kararından vazgeçme 
0 oy
(1,187 puan) tarafından
Kurtulmuşsun ve aranızda bisy kalmamış boşandıniz bence telefonlarını açmayın çocuk için görüşmeye gelsede yanında durmayın Bi yakınınız olsun yani yüz verme 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Asla Asla asla inanma. Bosanmis kurtuluşsun sakin ayni hataya düşme 
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Aslında cevabı kendin vermişsin daha önce de bunları dedi ama düzelmedi demişsin 

Sen de net olarak gördüğüm barışmak istiyorsun o yüzden düzelmeyeceğini aslında bile bile dönmeyi düşünüyorsun.
0 oy
(812 puan) tarafından
Sana tek tavsiyem kendine zaman ver ve bekle zaman sana ne istediğini gösterecek başta zor gelecek ama erkekler hemen geri barışmak istiyor çünkü kadının ayrılığa alistiginda kendi başına onsuz yaşamayı öğrendiginde bir daha onunla vakit kaybetmeyecegini biliyorlar 
0 oy
(16,259 puan) tarafından
Yapan bir daha bir daha yapıyor maalesef düzelecek olsa iş mahkemeye taşınmadan duzelirdi üstelik on günde değişmiş olması imkansız 
0 oy
(789 puan) tarafından
Barışırsan pişman olursun.Alışmış kudurmuştan beterdir.Bu sefer de nasıl olsa beni seviyor gene aramız bir şekilde düzelir diye rehavete kapılır 
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Denenmişi denemek Bence akıl işi değil tek yorumum olacak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 324 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
3 Ekim 2024 Aile kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.