+2 oy
988 göst.
Diğer kategorisinde (3,340 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Az önce bir video cıktı da önüme bu konu ile ilgili, düşüncelere daldım.

6 yıllık evliyim cök şükür evliliğim iyi gidiyor ama aklıma bazen gelir ya eşim böyle bir sey yaparsa ne yaparım diye. Ki eşim imanlıdır yapacağına da inanmak istemiyorum ama insaniz ya nebiliyim, dışarısı da etten geçilmiyor her yerde çıplaklık cok fazla var 

Sizce bunu bir ömür boyunca yapmayan erkek mi vardır göz yuman kadın mı vardır 

29 Cevaplar

+2 oy
(5,996 puan) tarafından
vardir neden olmasin ki. aldatan kadin oldugu gibi aldatmayan erkek de olur. srf yoksunlari yuzunden tum erkeklerin adi kirlenemez. yollu kadinlar var diye kendin dahil her kadin aldatir diye dusunmuyorsan kendinden eminsen emin olunacak erkek de vardir . rabbim seytana uydurtmasin kimseyi
(3,340 puan) tarafından
Amin amin çok kötü bir şeydir eminim
(435 puan) tarafından
Canım casperıye mapdın sen ya kılo verdın  mi hele anlat kız  senı merak edıyordum ne zamandırlı
(5,996 puan) tarafından
kayseride aldim azcik grlince verdim . :) iste gidim gidim devm ediyorum vetmeye 6 kilo oldu verdigim .
(435 puan) tarafından
Ee değdi mi yanı botoks yaptırmaya bana da onerırmısın
(5,996 puan) tarafından
bence degdi :)  nefsime hakim olamiodum
mesela. simdi hizaya soktu beni. az bise yeyince doyuluyor.
-Reklam-
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Yakalanmayan erkek vardır
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Valla çevremde gördüğüm kadarıyla göz yuman kadın sayısı oldukça fazla 
(3,340 puan) tarafından
Dimi bencede öyle ama ben göz yumamam diye düşünüyorum Allah göstermesin
(2,020 puan) tarafından
Amiiinnn bende bendee ☺️
0 oy
(7,638 puan) tarafından
  Tek örnek Hz Muhammed s a ş dı onunda nesli tükendi 
(3,340 puan) tarafından
Allah korusun herkesin yuvasını
(4,186 puan) tarafından
Bence böyle şeylerde Peygamberimiz örnek verilmemeli diye düşünüyorum.Kendisinin dini liderimiz olduğu ve dönemin şartları unutulmamalı.Ozel hayat ayrı tutulmalı.
(7,638 puan) tarafından
İllaki  doğru demişsin   ama maalesef aldatma  her iki cins için  geçerli    illaki birleşme olmuyor göz le olur ell e olur sözle olur   birtek nefsine tüm anlamıyla sahip olabilecek   tek tür peygamber gibi  olmalıdır demek istedim
(4,186 puan) tarafından
Ben seni çok iyi anladım şüphen olmasın, ama bizlerin bugünkü yaşamı ile o dönem kıyaslaninca peygamberimize saygı kalmıyor ben kendi adıma rahatsız oluyorum böyle şeylerden o yüzden" bence "yazdim.Çünkü o dönem zaten çok eşlilik var cariyelik kölelik var donemin şartını derken yaşanılan normal hayat bu dogru yalnis hic farketmez bana gore..
Malesef günümüzde insanlar bu konuyu iki tarafa ayrı tarafa çekiyor kimi çok evliliği normalestirmeye çalışıp din adı altında sunuyor.Kimi de Peygamber Efendimizi farklı yönden eleştiriyor. Ama her iki tarafta bilerek yada bilmeyerek zarar veriyor.
Yalnis anlaşılsın istemiyorum ben fazlası ile saygı duyuyor ve seviyorum Ama özel hayatı ile ilgilenmiyorum onunda bir insan olduğunu unutmuyorum. Bana Allah yolunda sundukları ile ilgileniyorum sadece.O yüzden yazdım.Yoksa seni çok iyi anladım.
(1 puan) tarafından
Peygamberimizin birden fazla eşi olduğu için aldatmaya girmiyor. Tek eşi olsaydi verdiğiniz örnek doğru olurdu.
(7,638 puan) tarafından
Peygamber efendimizin 1 den fazla eşi yoktu    hz hatıce ve hz ayşe vardı diğerleri  hz selva  ve adını bılmedımız  hanımlar şavaş ta  tek kalmiş   laf şöz edılmesın geçimlerini sağlaya bılmek adına nikah yapılmıştır  lütfen araştırma yapalim   dinımızde 4 eşlilik  yoktur  bunu din'e sokan   ve Allah'ın emr-i diyen  yobazlar vardır  bunlarada sözde hoca denir gerçek din adamı hariç tır
0 oy
tarafından
Tabiki aldatmayan erkekler var herkez aynı diye bisey yok. Dediğiniz gibi buna göz yuman kadınlarda çok var
(3,340 puan) tarafından
Evet aynen
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Kendine esine saygı duyan her şeyden öte Allah korkusu olan erkekler aldatmaz diye düşünüyorum. ALLAH iyilerle karşılaştırsın insaallah 
(3,340 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Yapmayan erkek vardır. Nefis kadında da erkekte de vardır ve o da insan biz de. Hiç aldatmayan kadın var mıdır sorusuna rahatlıkla vardır diyebiliriz çünkü erkeklerin adı çıkmış 9 a inmez 8 e :)
(3,340 puan) tarafından
Erkekler genelde daha fazla dışarıda oldukları için birde dediğim gibi çıplaklık çok arttı artık benim bile gözüm kayıyor
0 oy
(5,042 puan) tarafından
Vardır tabı kı. Benım eşim bır haramdan korktuğu için ıkı eğer para gerekecekse para vermemek için :D üç bana sadakatınden, 4 içe dönük bi yapısı var, 5 hele teşhircilere sümüklü mendılını bıle atmaz yani ne bileyim güveniyorum ya öyle bi adam değil büyük konusmak da istemem de
(3,340 puan) tarafından
Bende imanına güveniyorum ve beni kaybedeceğini bildiğinden yapmayacağını düşünüyorum
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Eşim yanımda bile bakıyor açık saçık kadınlara..  geçen ağzı ile söyledi; "fırsatı olan herkes aldatır" dedi. 
(3,340 puan) tarafından
Yok artık ya ben olsam ağzını yırtarım onun
(1,684 puan) tarafından
Aynısı evinde de  var açık saçık karısı da giyer dışardakinin ne farkı oluyor,heyecan mı arıyorlar
0 oy
(4,186 puan) tarafından

Aldatmaya hangi pencerden baktiginiz ile alakali degisen bir durum hatta genel de bakilan standart pencereye göre yani fiziki olarak her erkek hatta çoğu aldatmaz.Istemez anlamında değil bu yazdığım icraata dökme anlamında..

0 oy
(2,581 puan) tarafından
%10 kesim aldatmıyor. Bunun%5'i Allâh korkusuna, kalan kısım karısının korkusuna. Ama üzgünüm fiziki ya da beyinen her erkek aldatıyor
(2,581 puan) tarafından
Fiziki zor demeyin, hiçbir erkeğe o kadar güvenmeyin siz
(4,186 puan) tarafından
Erkeğe güvenmek ile alakalı bir durum değil ki bu ,imkanlar yaşanılan hayat önüne çıkabilecek fırsatlar onlara bakarak. Yoksa çoğu yapar zaten bende onu anlatmak istedim
(310 puan) tarafından
Ne karı korkusu kız parası yok ondan bakmıyolar olsa %5 de yapar
(2,581 puan) tarafından
Para konusuna çok takılma. Öyle çok paraya vermiyor kadınlar kendisini
(4,186 puan) tarafından
Yukarida aklinin kalabileceği kadınlar dedim çünkü  Simdi çita eskiye göre çok yüksek güzellik algısı beklenti anlamında yazıyorum vebherkes kolay erisilebilir ama para yok. Sadece bir sey olarak düsunulmuyor (aynisi sende var olayı yani ) .Yani daha açık yazayım çöp kenarında 5 dk iş halletmeye kolay kolay kimse gitmez( giden vardir tabi ama sayi az).Cita çok yüksek bu noktada imkan gerekiyor ister arkadaşlık kurarak olsun ister paralı bir kişiyle aldatma.
O yüzden burada ki risk ,esinde o potansiyel varsa ve yapAmıyorsa , karsi tarafin degersizlestirme,yok sayma hatta daha acik ve kirici yazayım düşük maliyet ile (parayı kendi veriyor diye) evdekine fiziksel ve duygusal siddet olarak döndüğü için günümüzde evliliklerde sorun çıkıyor olarak düşünüyorum ben.
0 oy
(425 puan) tarafından
25 yılına gireceğiz eşimden zerre suphelenmedim yapan erkek hicbirseye bakmaz
0 oy
(5,175 puan) tarafından
Kocamı bin tane  kızın  arasına koysam dönüp hiçbirine bakmaz o kadar eşime güvenirim  ben ona  beni aldat desem bile aldatmaz o kadar nefisi  temiz  imanlı bir es 
(666 puan) tarafından
Kesinlikleee O kadar güvenmeyin derim bende çok güveniyordum kendimden şüphe ederdim ondan etmezdim imanlıdırda namazlarına çok da dikkat eder arkadaş ortamında aklına girmiş şu telefonlar sosyal medya yokmu herşey 2 parmağının ucunda sadece fırsat geçmemiştir eline
(5,175 puan) tarafından
vallah eşim eline telefunu almaz bile dışarı hayat-ı asla yoktur telefunu ortalık  yere koyar bekarken  bile sevgilisi olmayan adam evli iken  mi yapacak   çok şükür  eşimin ilkiyim  ona güvendiğim kadar kimseye güvenmem  4 senelik evliyiz  kahveye gidip oturduunu gormedim sabah okula gider  4 te direk eve gelir sosyal medyala  pek alakası bile yok benim eşim  günahtan  korkar ahiretini  asla kirletmez 6 yaşında başlamış namaza bir kere bile namazı kaçırmaz gözünü  başka kadınlara yönetip  ahiretini kirletmez
(666 puan) tarafından
Bende öyle derdim kendimden şüphe ederdim ondan yine etmezdim dini bütün biridir evden işe işten eve dir uzun yıllardır tanıyorum çok güvenirsin ama Allah'ım bizi birbirimizle sınadı kimseye güven olmaz ama yinede sen bilirsin
(5,175 puan) tarafından
orası öyle  ama ben eşime gözü kapalı güvenirim  çok şükür  bensiz bir yere adımı bile atmaz
0 oy
(2,945 puan) tarafından

Aldatmak erkeğe has birşey değil ki kadınlar da çatır çatır aldatıyor bu cinsiyet değil karakter meselesi.

Olmuyorsa ayrilicaksin kimseyi kandırmanin manası yok.

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Tabiki vardır aldatmayan erkek . Günahtan korkan erkek aldatmaz. 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Tabii ki sadakatli erkek de vardır kadın da. Herkesin karakteri, ahlakı ve aldığın terbiye ile ilintili.
0 oy
(13,584 puan) tarafından
Bu işin erkeği kadını yok bana göre aldatan kadın da vardır erkek de aldatmayan elbetteki erkek de vardır.

Ama kimse asla benim eşim öyle bisi yapmaz diye garanti veremez bu kadın için de geçerli erkek için de Allah hiç birimizi şaşırtmasın yolundan ayırmasın 
0 oy
(3,333 puan) tarafından
Her ikisi de vardır. Göz yuman demeyelim de elinden bir şey gelmeyen diyelim. Az mı sanki kocasıyla birbirin3 giren var ama ya maddi ya manevi eksiklikten geri dönüyorlar. He aldatmayan da var tabii. Kendi akrabalqrimdan aldatan da var karısı için ölüp biten de. Mesela kendi eşime de sonsuz güvenirim. Mesela bana aşkından ölüp bitmesi değil, yaparsam kendime kalleslik ederim adamligimi 2 paralık ederim diyor
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Bu iş imana değil karaktere bakar.
0 oy
(77 puan) tarafından
Kesinlikle aldatır..en yakınımda gördüm hiç ummazdim beklemezdim öğrenince kaynar sular başımdan döküldü o günden sonra güvenim kalmadı..ve o kişide öz agabeyim di kac yıllık yengemi aldatti bide severdi severek evlenmişlerdi ..

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 957 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elifinevi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,014 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Prenses annesi1234 (1,280 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 854 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 492 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Rabia42 (25 puan) tarafından soruldu

408,485 soru

12,273,626 cevap

37,670 kullanıcı

Kategoriler

...