0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (3,371 puan) tarafından
3sene önce Annem küpe almışdı bana. Başka sevmediğim yüzüğümü, birikmiş paramı, ve küpemi verib yerine küpe, kolye set almıştım. Deöiştirmeye kaynanamla gitmiştim. Annem bi kaç defa keşke deyiştirmeseydin dedi. Bende yeni aldığımı çok sevdim Anne demişdim. O da bişey demedi. Ama sonra Bazı dengesiz haddini bilmez eş akrabaları - guya kaynanam almış gibi konuştu. Muhtemelen kaynanam benle gittim aldık falan demiştiki onlar öyle söylemişti. Şimdi o altınlarım gözü den düştüğü için 1sene oldu hiç takmıyorum. Geçen Annem bana bileklik hediye aldı. Ve o dengesiz akrabanın ve kaynanamın yanında geçen seferkeni götürdün değiştirdin şunu aldın.bu sefer de değiştirme hatıra kalsın dedi.  Ama fazla demode. Sonra Ben anneme o sevmediğim kolye, küpeyi ve bu bilekliğii, ve birikmiş paramı verib yeni çıkan bişey almak istiyirəm dedim. Annem önce sen nasıl istersen dedi. Ama geçenlerde bırak hatıra kalsın dedi. Sonra senin gönlünce olsun kızım ne de olsa sen takacaksın dedi. Sizce değiştireyimmi.? 

12 Cevaplar

+1 oy
(14,639 puan) tarafından
Ya altının hatırası olmaz bence ne bileyim sevdiğini takmak daha güzel olur annen anlayışla karşılaması lazım bence 
-Reklam-
+1 oy
(1,148 puan) tarafından
Ben olsam deistirmem şuan 30 yaşındayım lisede babam 18  yada 17 yaşlarındayken bir saat almisdi okuldan mezun oldum staja giddim işe girdim cikdim evlendim çocuklarım oldu  ve o saat hala cantamdadir pili bitti kaç kez yapdrdim hamile halimle kordonu kopdu o kordondan bulmya calisdik.yani demem o ki iki günlük dünya sunuda bana rahmetli annem yada babam almisdi deriz bana vefa gibi geliyor onların aldığı her şeyin aslını koruyup saklarm benim fikrim bu
(1,466 puan) tarafından
Incigi cincigi saklayan ben :) benimde şuan babamın aldığı saat amcamın bana aldığı kolye annemin aldığı kolye duruyor kıyamıyorum takmaya
(1,148 puan) tarafından
Bilemiyorum ama bana göre vefa gibi geliyor bugün varın yarının bir ihtimal rahmetlide şunu almisdi deriz
0 oy
(11,095 puan) tarafından
Ben değiştirmezdim hatıra kalsın hem zarara uğrarsın para etmez ki onlar 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Annenin sonda aldığı bilekliği bırak kalsın diğerlerini bozdur başka al ben öyle yaparım şuan benim bebeklik küpem var suan kızımda duruyor nasip olursa bende başka birine hediye edicem 
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Ben böyle şeylere çok önem veriyorum ve annen de belliki öyle ben olsam degistirmezdim. 

Bi yüzük beğendim evlenmeden önce hiç kimse beğenmedi ufacık diye her şeyi sattım değiştirdim ama onu ellemedim kızım begenirse ilerde ona vermek istiyorum hatıra bi ederi yok. Belki de annen böyle bisi düşündü
0 oy
(844 puan) tarafından
Annen ne güzel düşünüp alıyormuş ben olsam değiştirmezdim. Benim de babam biz küçükken benle ablama aynı kolyeden almış gram olarak ta ağır. 18 yaşımızi geçince annem verdi bize evlendim 2 tane daha kolyem var ama babamın aldığı hiç boynumdan çıkmaz. Onu taktıkça onları yanımda gibi hissediyorum her gören çok beğeniyor o ayrı. Hatırası yeter. Birini değiştirmişsin bence bunu sakla ileride kızına flan takarsın ya da annene güzel bir dille anne bir daha birsey alacaksan beraber gidelim ben beğenirim dersin
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Valla ya annen seni alip kuyumcuya oyle gitsin ya da aldigini degistirme. Bi kere yapmissin zaten ikinciyi abartma artik. Ayip yani ben oyle dusunurum ve bi dahq bisey alasim gelmez cok biliyosa gitsin alsin derim
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Ben değiştiriyorum şahsen hem 

Zamanla altın da olsa kararıyor sıkılıyosun. Ben kaç tane takı değiştirdim hepsinin yerine bı şey aldım sevdiğim şeyleri aldım hep. En son burgu zinciri verip arpa Zincir aldım mesela 
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Bnm var öyle degiseyim mi dedim annem yok bn aldım hatıra aynen dursun dedi kıyamadım duruyor daha da ellemem kalsın aslan annemden yadigar 
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Bir haftalık evliydim annemlere el öpmeye gittik annemle babam bana çeyrek bilezik taktılar 6 sene önceden bahsediyorum takı takmayı hiç sevmem ama bir köşede duruyor satmayı düşünmüyorum 
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Hayır degistirmezdim. İlkinde degistirmissin ben olsam bir daha almazdım 
(2,248 puan) tarafından
Annenin yerinde olsam
0 oy
(16,625 puan) tarafından
Annem düşünüp hediye almışsa takmasam bile bozdurmam gün gelir bir şey olur anneme ona bile üzülürüm bir kere değiştirmişsin aynısını tekrar yapma bence.ha hediye aldığım kişi de sürekli değiştirse bir daha almam demekki hediyemin kıymeti yok derim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 425 göst.
23 Ekim 2020 Aile kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 846 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 666 göst.
13 Ekim 2023 Aile kategorisinde Nihal.34 (51 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 623 göst.