Olmaz mı canım dolu üçüncüye bile ikna olmuş delirmek üzere bi zavallıyımm. Allah canlarını sağ etsin tabii ama çok zormuş. Bi de dediğin gibi destek olan olmadığı gibi, dert yanmaya bile tahammülleri yok. Annemi ne zaman arasam beni susturur "çocuk öyle olur" diye. Sanki ben bilmiyorum çocuğun öyle olduğunu. Kaynana ayrı dert. "Seninkiler akıllı, sen bi de görümceni gör"der. Halbuki benimkiler daha küçükler. Yani anlayan yok. Destek olmak bi yana. İnsana bi dert de onlar veriyor.
İlk kızım şimdi 6 yaşında. Tuvalete alıştırırken beni hiç yormamış meğerse. Sadece geceleri yatağa çiş yapardı o da çok sürmedi. Ama 3 yaşındaki oğlum, haziran ayından beri uğraştırıyor. Çok afedersin evde işemedik, s*çmadkk yer bırakmadı. Ben de şuan lohusa lohusa onun pislikleri ile uğraşıyorum. Kokudan duramıyorum. İnadına tuvalete yapmıyor halıya yapıyor, kanepeye yapıyor. Bi de kardeşi olunca iyice agresifleşti. Ablasına sataşıyor. Kafa göz dalıyor. Bugün kızımın gözüne koca kalın kitap fırlattı gözünün altı kanadı kuzumun. Ne yapsak güzellikten de anlamıyor. Kızmadan da anlamıyor. O kadar zor ki. Allah hayırlısını versin. Kız çocuk ve erkek çocuk arasında dağlar kadar fark varmış. Yenidoğanım da erkek.. hayırlısı.. şöyle tertemiz evi olanlara özeniyorum nasıl beceriyorlar maşallah. Benim evi kelimenin tam anlamıyla b*k götürüyor. Düzelecek mi bu bebe, şu inadını kırıp tuvaletin yolunu tutacak mı bir gün.. çok merak ediyorum. Hep dua ediyorum ve herkesten dua istiyorum. Eşimi uyutmuyor kafasına yumruk atıyor uyudukça. Eşim işe çoğu zaman uykusuz gidiyor. Allah yardım etsin çok zormuş çok.