0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (2,451 puan) tarafından
Burda narin yaşıyor arama kurtarmada tanıdığım var diyen biri vardı o da yalanmış anladık. 

Aile ne kadar önemli birşeymiş anlıyoruz bu olayla da. Onlarınki sadece biyolojik anne babalık mış.

Kendi ailemize şükredelim hanımlar elhamdülillah diyelim şükür kelimesinden daha geniş kapsamlı ELHAMDÜLİLLAH 

Yarına kalır ama kimsenin yanına kalmaz 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne olduysa , hiç iyi şeyler olmadı ...
-Reklam-
+1 oy
(14,128 puan) tarafından
Gunlerdir sistik:( nerdesin narinnn
+1 oy
(6,661 puan) tarafından
Anne babası ne yapmışki canım tam bilmiyorum takip edemiyorum olayı
(2,451 puan) tarafından
Aile de olayın içinde öyle görünüyor şu an
+1 oy
(895 puan) tarafından

Ben o çocuğun yaşıyor olmasına inancimi kaybettim ortadan kaldirdilar resmen bu cocuk büyük bir olaya şahit oldu bence:(

(744 puan) tarafından
Bende Ayn
+1 oy
(96 puan) tarafından
Instagramda Ayşegül diye Bi kadın var onun paylasimlarinda gördüm amcaogullari tecavüz etmiş Bi kaç sene sonra düğün yapariz denmiş ama kız fenalasmjs durumu kotulesmjs amca da ben hastaneye götüreyim demiş ama sonra parçalayıp gömmüş farklı yere diye okudum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem
(96 puan) tarafından
İnşallah ama sanmıyorum kadın fazla takipçili ve koyde herkes biliyormuş ilk günlerden beri kimse can korkusuna konusamiyormus zaten amca çocuğu geri getirmeyince o akşam anne çok ağıt yakıp ağlamış o kadına da takipçileri öyle anlatmis
(96 puan) tarafından
Büyük Bi asiretmisler
(80 puan) tarafından
Allah kahretsin böyle aileyi
(2,947 puan) tarafından
Bütün kız cocuklarjni bu pisliklerden alsınlar !! Devlet hala orada çocuk bırakırsa pes
(96 puan) tarafından
Çok üzgünüm gercekten Allah kahrı perişan eylesin kadının kullanici adı aysegulaayse
+1 oy
(5,165 puan) tarafından
biri taciz yaptı sonra öldürdü  kaybolsa çoktan bulunmuştu kaçıran biri bile olsa korkudan köye getirip  bırakırdı işin  içinde aile amca var 
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
Allah kimin ne parmağı varsa el kadar bebeyi yok ettiler Rabbim yanlarına bırakmasın ya narine arkadaşı oyun oynayalımmı demiş yorgunum demiş sonra ne oldu nereye gtti nasıl bulunamıyo o kadar arama ekibi çalışıyo nasıl bi saklama bu ya kafam almıyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 670 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,148 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (810 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (730 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,306 cevap