+1 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,451 puan) tarafından
Parkta çay çekirdek telefon keyfi yapıyordum eşim de kızını sallıyordu. Geldi namaza geç oluyor dedi tamam gidelim dedim. Masayı toplamaya başladık. Bir yudum çayım vardı onu yere döktü. Sinirlendim bende. Neden döktün bir yudum kalmıştı içecektim ,o bir yudum çayı içmek çok sürmezdi,bir dk geç kalksam ne olacak dedim söylendim çok. O da  yürüdü gitti. Ben de inat yavaş yavaş topladım geri kalanları ,yavaş yavaş yürüdüm.sonra ilerde bizi bekliyordu. Sonra evde ,aynı şeyleri söyleyip duruyorsun sabırlı ol ,ben gitmesem daha konusacaktin diyor. O an öfkeliydim normaldir olabilir evlilikte böyle şeyler dedim

25 Cevaplar

+10 oy
(2,268 puan) tarafından
eşiniz haklı.
(2,451 puan) tarafından
Ama çayımı döktü sorabilirdi içiyor musun diye
(2,268 puan) tarafından
kendin da diyorsun zaten bir yudum, dökse ne olacak ki okadar söylenecek, hem inat yapıp yavaş yavas topladım adamı beklettim diyorsun ki adam önemli bişey için,namaz için çabuk gitmek istemiş
-Reklam-
+6 oy
(271 puan) tarafından
Adam namaz vakti yaklaşıyor demiş, sen namaza geç kalsın diye mi yavaş yavaş yaptın? 

Bence esin iyi sabretmiş. 
(2,451 puan) tarafından
Ama o an çok öfkelenmiştim
(271 puan) tarafından
Bir yudum çaya bir namaz mı?
+5 oy
(234 puan) tarafından
eş haklı. üzgünüm. hatta güzel de sabretmiş maşaAllah. bence böyle bir eşi saçma sebeplerden ötürü kişilik değişikliğine uğratmayın. değerini bilin
+5 oy
(2,055 puan) tarafından
Haksızsın. Eşin de anlayışlı baya kıymetini bil.
+5 oy
(2,389 puan) tarafından
Kaç yaşındasınız çok merak ediyorum şuan da bu yazdığınız olay tamamen çocukluk başka bişey değil Allah başka dert vermesin.. 
+5 oy
(31 puan) tarafından
Ya yaşın küçük ya da olgunlasamamissin diye yorumladım. Yani milletin kırk tane derdi var siz hic yoktan kendinize dert yaratıyorsunuz. Her şeye söylenmek, her şeye bilenmek marifet değil. 
+4 oy
(2,744 puan) tarafından
İnanki ilerde bunları hatırladığınızda Güleceksiniz saçma gelecek size
+4 oy
(709 puan) tarafından
Bazi kadinlarimiz cidden cok simarik
+2 oy
(55 puan) tarafından
Bir yudum çayı dökse ne olacak Allah aşkına ağzına kadar dolu olsa neyse.. Ne çok büyütüyorsunuz bazı şeyleri yazık o eşe
+2 oy
(3,255 puan) tarafından
Bende eşine hak verdim yani bir yudum çay kalmış icmeyiver onu da 

Adam namaza yetisecem demiş inada yavasa almissin bi de onun gunahi sana
+2 oy
(5,335 puan) tarafından
Aman canim bunun için mi dertleniyosn :) 
+2 oy
(3,387 puan) tarafından

EŞİN HAKLI !!! 

Adama yazık etme belli ki iyi niyetli biri
+2 oy
(2,944 puan) tarafından
Yaşın  mı kücük onu anlamadım ki. Adam iyi sabretmiş ve sürekli böyleysen o adam yakında bezer. 
(4,308 puan) tarafından
Yeminle aynılarını düşünüyorum yorumda yaptim
(2,944 puan) tarafından
Birde o kadar haksız ki :D çok sinirlenmiştim diyor ama saçma.
(2,451 puan) tarafından
Ne bilim bilmiyorum o an galiba içime şeytan kaçtı :D sürekli böyle değilim elbette ama yinede dikkat edeyim bezdirmeyeyim kocişimi :D
+1 oy
(664 puan) tarafından
Aranızda bu konu geçmesin bile nifak bu yıpratır sizi üzülen sen olursun yine aranız a şeytani sevindirecek muhabbet etme takma boşver rabbim ağız tadı versin yarın güzel bir çay demle kendine evinde keyif yap unutursun beş dakka da acı laf ağır laf insan in içinden çıkmıyor bol bol bakara suresi aç kimseyi sevindirme nas Felak Ayetel Kürsi oku cnm mutluluklar 
+1 oy
(24 puan) tarafından
Regli misin acabaaaa çünkü bu trip anca hormonlardan olabilir ahah
+1 oy
tarafından
Kesınlıkle haklı ve keyfi dememiş namaz yanı geç kalmak istememiştir 
+1 oy
(3,342 puan) tarafından
Canım zaten hak verilecek bir durum yok ortada da esin de anlayışlıymis gayet. Bunca millet olay yaşarken bence şükret ve dua et
+1 oy
(1,269 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin 
+1 oy
(17,915 puan) tarafından
Sorabilirdi ama sormamış ama adamla inatlaşmaya değer bir mevzu değil. Ben mesela eşime böyle bir durumda aşk olsun benim o bir yudumda şimdi aklım kalır derdim muhabbet orta biterdi yavaş topladım geç gittim çok çocukça tavırlar 
+1 oy
(2,818 puan) tarafından
Allah esine sabir versin
(2,451 puan) tarafından
Amin bana da

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 534 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (93 puan) tarafından soruldu
+2 oy