+1 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (5,327 puan) tarafından
Kizlar roto olduk sürekli ishaldi bitmedi hala da simdi pisik oldu saglik ocagina kac kere götürdüm hic biri ise yaramadi çocuk uykusunda yapsa ciglik cigliga nasil gececek 4yasina girck

17 Cevaplar

0 oy
(848 puan) tarafından
Sudocrem bire bir bebeğimin poposu küveste yatarken ciğer gibi açılmış eve geldiğim direk bu kremi aldım çok iyi iyi geldi 
(5,327 puan) tarafından
Saol canim sabah direk alirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle sudocrem gecen hafta kızım pisik oldu ne surduysem gecmedi. Sudocrem sürdüm geçti aynı gün 
(5,327 puan) tarafından
Tamam canim sabah alcam direk
tarafından
Al canım cok iyi geliyor
0 oy
tarafından
Aynı sorunu yaşadık rota değildi ama ishali vardı eczanedi fuggy diye krem verdi o bi iki sürüşte toparladı bugün dr gittik fuggy nin kortizon oranı fazla olduğunu söyledi stafine -fito - trosyd verdi üçünü karıştırmamı söyledi bakalım geçecek gibi
(5,327 puan) tarafından
Saol kuzum onları da alirim evde bulunsun
tarafından
Ne demek canım çok geçmiş olsun
(5,327 puan) tarafından
Saol kuzum
0 oy
(2,927 puan) tarafından
Hicbirsey ise yaramadigiinda kuru temiz popoya nisasta surdum 2 gun olmadan gecirdi. Kesinlikle denemelisin
0 oy
(2,292 puan) tarafından
Sudokrem kesinlikle 
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Hametan ve kantaron yağı,  çok gecmis olsun 
0 oy
(20,658 puan) tarafından
Sudocrem çok iyi 
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Ben hametol baby kullanıyorum harika kızım 11 aylık olmak üzere ne ishalde ne ek gıdaya geçişte vs asla pişik yaşamadık tavsiye ederim hem diğer kremler gibi yağış yapış yağlı ağır bi krem değil hemen emilen bi krem çok zorda kalırsanız hametanla karıştırırsınız öyle de çok işe yarar 
0 oy
tarafından
Travazol da iyidir 
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Sudocrem ve hametan mavi. İkisini tek geçerim...
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Canim nenemden biliyorum hep söylerdi kaç kere denedik rahatlattı da. Kırmızı toprak varsa az bisey sulandir sür poposuna iyi geliyor. Benim yeğenim yürüyemez hale geliyordu çok hareketli olduğu için sürekli Pişik olurdu toprak sürerdik rahatlardi. Kardeşimde aynı şekilde. Kilolu olduğu için bacak arası birbirine sürtünerek Pişik olurdu o da kırmızı toprak sürer rahatlardi. 

Krem olarak sudocremi öneren , kullanıp memnun kalan çok. Deneyebilirsin. 
0 oy
tarafından
Trosyd krem çok iyi canim biz hep bunu kullandik
tarafından
Evet bende bunu yazan varmi diye bakiniyodum bu kesinlikle çok iyi
tarafından
Tek seferde geçiriyor çok şükür
tarafından
Evet bizimde kizarsa hemen sürerim gecmis olur
0 oy
(291 puan) tarafından
Kesinlikle hamazinc  krem. Sudocrem bepanthol filan  önleyici . 
0 oy
tarafından
Nişasta birebir geçiriyor 
0 oy
(13,397 puan) tarafından
Hamazinc travazol karıştır canım
0 oy
(3,044 puan) tarafından
Arko diyorum başka birşey demiyorum bakkaldan şu küçük, yeşil beyaz olandan al düzenli olarak kullan hemen geçer 
0 oy
(105 puan) tarafından
Trosyd kesinlikle kızım popsu mantar olmuş gibi kabarmıştı pişik anın da geçirdi bu ilaç halen de kullanıyorum en ufak şey de şuan diğer bebeğim de de kullanıyorum ondada etkisini gosteriyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 297 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 244 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 245 göst.
2 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayzasl (4,589 puan) tarafından soruldu

411,703 soru

12,393,984 cevap

44,028 kullanıcı

Kategoriler

...