0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Anlam veremiyorum. Korktukları bir şey var desem yok çünkü asla arsızlar korkusuzlar, dedikodumun yapıldığını da biliyorum zaten kendilerini hiç gizlemezler bu korku değil de sanki istemiyorlar ikimizin yakın olmasını ben de kendime bi o eltimi yakın buluyorum onunla yan yana oturup konuşunca bile tuhaf oluyoruz eltim de aynısını dedi bunların içine kor düştü sanki diye. Ne alaka anlamıyorum. Ben istediğimle konuşup samimi olamayacak mıyım. Belli ki bi kıskançlık var ama sebep nedir bilmiyorum. Herkes birbiriyle kötü olsun istiyorlar. Nerde kavga orda mutluluk onlar için..

2 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Aslında elti olarak bakmayıp olaya gelin olarak baksan anlayacaksın. 2 gelin demek 2 oğul demek, eğer eltinle bir olursan KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ kaidesince sanıyorlar ki her istediğinizi yapacak, her ortamda at koşturacaksınız. Oğullarını kendinize köle edeceksiniz ve EN ÖNEMLİSİ biriniz bir konu hakkında dert yakınacak olsa diğeri ona hak verip savunacak, böylece AİLEDE DIŞARIDAN GELEN 2 KİŞİ aile ve oğullar üzerindeki tüm hakları ve kotnrolleri sağlamış olacak (hatta bazen kocalarınıza saygı duyan kaynata ve kayınlar da dahil olabiliyor)
-Reklam-
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Kendileri dedikodu yaparlar ama kendilerinin dedikodusunun yapılmasını istemezler o yüzden istemiyorlardır iyi olmanızı başka bir açıklaması yok. 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 715 göst.
23 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,142 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 411 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,815 soru

23,685,269 cevap

310,521 kullanıcı

...