0 oy
926 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,319 puan) tarafından
Kızlar korkutur musunuz biz eesimle buna çok dikkat ediyoruz benim eltim kişisi çocuğu öyle bı korkutmuş ki tırsak olmuş ve ben buna çok üzüldüm ki eşimde öyle dayanamiyorum çocuğa dedi çocuk yaramazlık yapiyir direk kö pek geldi seni yicek ay kedi geldi seni parcaliycak bak uyumazsan köyün delisi seni gebertir falan diyor ekmekcinin köpeği gel ye bu çocuğu durmuyo çocuk diyelim AA ölüyorum ben deyip bayılma numarası yaoiyor ben ağzım açık bakakaldim tabi küsüz kaynanamgilde karşılaştım uyarmadim da sadece yengem korkma kö.pek bişey yapmaz sana dedim  çocuk diğer odayı karıştırıyor gel sana bak ne vercem gel çikolata vericem diye çağırıyor bu çocuğa yalan söylemektir bana göre asla böyle bişey ben yapmam ki yaptırıyorum kendi cocuguma yani velhasıl kelam çocuk çok değişik olmuş saf gibi adım dahi atamıyor ay hav gelcek diye :((( kaynanama desem oda boşver karışma diyecek öyle siz de dikkat edeceksiniz böyle şeylere 

28 Cevaplar

+4 oy
(54,534 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
eltin köyün delisi sanırım
(3,319 puan) tarafından
Başka köyden almışlar aynen öyle o koyun delisiymis zaten cirkefin tekidir
(54,534 puan) tarafından
korkutma deyince küçük korkutma sanmistim senin eltin bildigin manyak. annemlerin komsusu oyle korkutuyo sacma sapannseyler soyluyo
(6,921 puan) tarafından
Artı sanaaa baciko
(54,534 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
+1 oy
(4,585 puan) tarafından
AP.tal kadın o hep çocukmu kalacak büyüyünce nefret eder annesinden 

Ben hiç korkutmadim çocuğum ne disciden korkar ne iğneden çok şükür 
(3,319 puan) tarafından
Maşallah korkmasinda cesur çocuklarımız olsun
+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Köyün delisi eltini gebertsin kökten çözüm 
(3,319 puan) tarafından
O na hak inan ....
0 oy
tarafından
Allah'ım cahil insanlar a çocuk verme ......
(3,319 puan) tarafından
Amiiiiiiiiiinnn canım amin
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Ay ya kıyamam üzüldüm o bebişe inşallah annesi babası vazgeçer etkisinde kalmaz çocuk.

Bende sevmem eşim kayınbabam falan dikkat ederiz korkutmayız karanlıktan bile korkutmam. Başlarda elektrik süpürgesi blender rondo seslerinden korkardı ben kucağıma alıp hem açardım onu hemde güler eğlenirdim onunla bak cicii bişey yok diye şimdi alıştı artık korkmuyor. 
(3,319 puan) tarafından
Korkmasın tabiki canim gerçekten piskolojiyi çok etkiliyor böyle etkenler
0 oy
(24,312 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya. Aslında küs bile olsanız uyarsaydın çok iyi olurdu. O çocuğun iyiliği için. Yavrucağa yazık ya.
(3,319 puan) tarafından
Kaç kere düşündüm ama sende mi biliyirum der bu sefer bende altta klamk istemem durduk yere kavga olurdu
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Başlığı görünce deli miyim niye korkutuyum dedim maalesef ki böyle yapan anneler çok sonra da sen ne kadar korkak oldun derler çocuğun özgüvenini şimdiden yiyip bitirirler valla keşke annelik eğitimi diye bişey olsa yazık çocuğa ya benim oğlum çok korkan biri daha 19 aylık o kadar aman bişeyden korkamsin diye herşeyi sevdirmeye çalışırım 
(3,319 puan) tarafından
Ne kadar güzel bı anneisn keşke herkes böyle duusnebilse
(4,692 puan) tarafından
Valla bazı anneleri görünce rabbim daha iyi bilir tabiki ama çocukları olmasaydı daha mı iyidi gibi düşünüyo sonra etrafta piskolojisi bozuk bir sürü genç var kim yüzünden bilinçsiz yetiştirilmiş kendini ispat etmeye çalışan sürüyle insan var aileler yüzünden
0 oy
(17,826 puan) tarafından
Yok ya hiç korkutmuyoruz. Zaten onda korkacak göz yok , ben korkarim kediden kopekten ama o asla korkmaz çok sever. Ben özellikle polisten , doktordan korkmasin diye uğraşıyorum. 
(3,319 puan) tarafından
Evet bak bu çok önemli bide eltim kişisi doktoru gel iğne yao diyor çocuk öyle agliyorki
0 oy
(906 puan) tarafından
Hayır hiç yapmadım yapmamda asla
(3,319 puan) tarafından
Mkesinlikle canim
0 oy
(82 puan) tarafından

Bizler örnek anne baba olmalıyız ki çocuğumuzda bize bakıp o şekilde hareket etsin bir çocuğu korkuttuğunda ortaya çıkan sonuç kendine güvensiz, inançsız bir birey.. eltiniz doğru bir anne modeli değil malesef.. 

(3,319 puan) tarafından
Maalesef öyle
0 oy
(3,549 puan) tarafından
küstük falan dinlemez senin yerinde olsam uyanırdım bu şekilde çocuk yetiştirilmez çünkü ileride kendine hiçbir şekilde güveni olmayan pısırık kendi halinde tek bir arkadaş dahi edilemeyen hiçbir şekilde kendi boşuna bir girişimde bulunmayan bir birey olup çıkacak o çocuk annesinin yanlış tavırları yüzünden benim oğlum da çok küçük apmaması gereken bir şeyi ciddi bir şekilde hayır yapma dediğim zaman anlıyor illa köpek geliyor seni yiyecek yok Deli geliyor seni dövecek bilmem ne diye korkutmaya gerek yok
(3,319 puan) tarafından
İşte canim anlayacak kapasitede bı insan değil ben 23 yaşındayım o ise 30 onun benden daha çok dikkat etmesi gerekirken ne yazikki o 10 yaşında gibi davraniyor
0 oy
tarafından
İçim sızladı, ebeveyn olmadan da keşke herkes eğitim alsa sınav falan olsa 
(3,319 puan) tarafından
Ahh keşke inan canı gönülden isterim
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Ay saka gibbi hem guldum hemde uzuldm ay ne blm cocuk gece  korkmyormu
(3,319 puan) tarafından
Ee korkmazmi canim hemde nasill
(4,097 puan) tarafından
Yaw cocgu korktmak ne bilm cok tehlikeli ya.
(3,319 puan) tarafından
Kübra canim bizimkilerde aynı bilincde ve nefret ediyorum bı ara benim adetim gecikti annem bana bı laf ediyor alır gelirim çocuğumu sizin elinize bırakmam ezdirmem diye kızıma da annemin bebeği olmasın yoksa sevmez seni diyor  eşini bunu güzelce anlat inan benim eşimde çok farklıydı ben ona kendim tekbtek anlattım
(1,467 puan) tarafından
Kızım gündüz bile tek gidemez tuvalete cnm o derece korkutmuş yavrumu birde eşimin savunması düşüncesi delirtiyor bni neymiş korkularıyla yüzleşsin korkusunu yensin bırakalım kalsın odada tek diyo hayatımın en büyük hatası böyle bir aileye gekin gelip böyle bir kocayla evlenip çocuklarıma böyle bir baba seçmem bir şansım daha olsaydı üvey anne derdini çekmeye devam eder asla bununla evlenmezdim
(1,467 puan) tarafından
Anlatmaz olur muyum cnm konuyu başka yerlere çekiyor bugün doktor randevum vardı neymiş niye erkek doktora gitmişim kusura bakmada özele değil devlete gidiyorum babamın hastanesi değil ki torpülle istediğim an istediğim zaman istediğim doktora gidebileyim bir ay geçmiş aradan eskiden hastane mi vardı niye gidiyorsun bu kadar diyo bana
0 oy
tarafından
Sadece kızmaya başlıyorum diyorum tirsak mi olur ki öyle kpekti vs asla demem
(3,319 puan) tarafından
Deme canim kizmada uyar sadece
tarafından
Yok kızmıyorum sadece kızmaya başlıyorum diyorum davamı yok yine yapıyor yapacağını
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Şoyleleride anne baba oluyo ya hey Allahim 
(3,319 puan) tarafından
Ahh valla öyle canım
0 oy
tarafından
Cahillik en amansız hastalık bu devirde dahi cahil kalabilmeyi başarmış insandan koşarak uzaklasacaksin bunu der bunu yaparım net 
(3,319 puan) tarafından
Valal ben küs un şuanda numaralarımız dahi ekli değil yani ben kurtuldum ondan ki öyle insanlar var çevremde onlardan da uzaklasmka hedefim
0 oy
tarafından
Deli kadın yaa . Büyüdüğünde çok büyük yara bırakacak bebekte haberi yok .
(3,319 puan) tarafından
Aynen canım çocuk 3 yaşında ve benim 18 aylık kızım onun elini tutuyor heryer egotueuyor çocuk o kadar kokruyirki
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Kıyamam ya Allah ıslah etsin o eltini
(3,319 puan) tarafından
Amiin canim Rabbim kalbine merhamet versin inşallah
(3,521 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Sadece saygı oluşturmak lazım bence bu tarz cümlelerle hayattan soğur insan. 
(3,319 puan) tarafından
İşte çocuğu tırsık olmuş ve o bunun farkında degil
(13,312 puan) tarafından
Zaten o cümleler ikş gün sonra sütümü helal etmiyorum a dönecek
0 oy
(16,329 puan) tarafından
Eşimin en çok dikkat ettiği şey korku oluşmasın korku bilmesin ister evladımız. Yüksek sesle sevdiğimde bile hayatım tedirgin oluyor sakin der hep. Korku öğrenilir ben ona korkuyu öğretirsen dışarıda gördüğü insan da ona korku ile birçok şey yaptırabilir Allah korusun. 
(3,319 puan) tarafından
Ahhh ne kadar gzuel anlatmışsın keşke bunu bilse ....

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 196 göst.
0 oy
22 cevap 1,730 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 748 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 495 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (251 puan) tarafından soruldu