+1 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
Ekimde 4 yaşını dolduracak oğlum evde tuvaletini altında ne varsa çıkarıp öyle girer kreşte nasıl olur bilmiyorum öyle de alıştı devlet okulu 

5 Cevaplar

0 oy
(645 puan) tarafından
Yazdan itibaren alistirsaydiniz keşke siyirmaya
(281 puan) tarafından
Keşke canım hata etmişim
-Reklam-
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Öğretmeni ile konuşun sorun olmaz evde sizde aynı strateji ile ilerleyin birlikte başlayin is birligi isinizi kolaylastirir.Mahremiyet eğitimde almış olur bu arada.
(281 puan) tarafından
Pazartesi olsunda bakalım
0 oy
(1,920 puan) tarafından
Benimkide öyle yaa konuşuyorum okulda böyle giremezsin diye ama bilmiyorum nasıl olacak
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Cnm seni asla üzmek istemem ama ben mesela ders anlatıyorum o an bı aktivite yapıyorum yardımcı öğrenci yoksa mecbur kendi gidiyor tekrar geldiğinde giydirmek sınıfı yanlız bırakmak çok tehlikeli hal alıyor yapıştırıcı saça süren mi makas deneyen mi parmaklarını boyayan etkinliğini koparan kesen dışarı çıkan çok zor oluyor yardımcı yoksa sınıfta öğretmenin ilk söyleyeceği egitim verin olucak sakın kırılma 
(281 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Benm kizimda oyleydi anaokuluna basladi heralde sorun yasarim dedim ama hoc sorun yasamadik.anlattm okulda boyle yapamazsn diye tamam dedi sorunsz gecti bizim.biz anneler cocuklrmiz hakkinda bazi konularsa yaniliyor olabiliyoruz canm yapamaz deriz yada beceremz deriz ama gittkleri yerlere cok ta rahat ayak uydurabiliyorlsr.oyozden korkma ama anlat ogluna olmasi gerekenj.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 273 göst.
0 oy
4 cevap 279 göst.
0 oy
8 cevap 334 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (52 puan) tarafından soruldu

413,051 soru