0 oy
270 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,761 puan) tarafından

Selam kizlar kafama birşey takıldı biraz da canım sıkıldı. 

Kızım bugün halasigilde tuvaletini yapacakken dedi ki "okulda filan kişi tuvaletin dışına yapmış kakasını, biz de onu çağırdık,öğretmen tuvaleti temizletirdi" dedi. Yani evet sorumluluk sahibi olmalılar ama 4 yaşındaki çocuğa gerçekten tuvaleti temizlettirmis olabilir mi öğretmen? Yani kızın ailesini tanisam anlatirdim açıkçası ama ya kızım yanlış anladiysa, iftiraya girerse, şu kişi söyledi derse diye de düşünüyorum ama söylemesem de hem için hiç rahat değil hem yarın bizim başımıza da gelebilir. Ayrıca kızımın kakasi olduğu halde halasigilde  yapmak istemedi sanırım kirletirim diye düşündü etkilenmiş de olabilir bu durumdan. Sizce ne yapmalıyım?

4 Cevaplar

+3 oy
önce (7,104 puan) tarafından

yapan çocuğun kendi pisliği ise artık çiş mi kaka mı bilemem. bence doğru olanı yapmışlar. 

kirlenebilir ortalık ama önemli olan temizlemek. 

herhalde tutup çamaşır suyu ve fırçayı verip göndermemişlerdir, biriyle birlikte yapmıştır. 

kızma durumu var mı yok mu bu önemli. sen nasıl dışarı yaparsın gibi bir bağırma, kızma durumu olduysa kötü. 

önce (1,761 puan) tarafından

Bagirdiklarini zannetmiyorum. Ama bilemedim ya sonuçta bütün arkadaşları görmüş. Rencide olmuştur çocuk. Evet dağıttığını falan toplamalı ama bana biraz fazla gibi geldi 

-Reklam-
0 oy
önce (3,284 puan) tarafından

Aynısını bende yaşadım oğluma temizletmislerdi. Ve oğlum ben yapmadım ama bana temizlettiler dedi. Çok üzülmüştüm konuşmadım öğretmenle ama oğlumu babası iyice tembihledi kendin yaptıysan temizle ama kendin yapmadıysan bir daha asla kabul etme dedi ve bir daha da olmadı zaten. Kimin yaptığından emin olamaz öğretmenler bence çokta doğru bir davranış değil. Çünkü çocuklar pes peşe girip çıkıyor başka sınıflar var ortak kullanıyorlar. Çocuklar kendisi girip çıkıyor başlarında bekleyen yok. Çok rencide edici bir davranış bence. Bilemiyorum. 

Evet kız için çok üzüldüm. Çok rencide olmuştur. Kızım bile etkilenmiş 

Şimdi kızım okulda büyük tuvaletini yapmak istemez kesin

0 oy
önce (5,100 puan) tarafından

Konu dışı ama çocuğu sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı kreşe başladığından beri

Bilmiyorum da belki tuvaletler güzel temizlenmiyor olabilir yada okulda enfeksiyonu olan çocuk vardır belki

0 oy
önce (2,167 puan) tarafından

Su sökmeyi göstermişlerdir belki iyi niyetli dusunmek istiyorum birde öğrenmene sormak lazım durumu, rencide ederek yapıyorlarsa cok kotu 

Aynen işte ne oldu diye öğrenmek istiyorum ben de açıkçası 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 486 göst.
0 oy
4 cevap 263 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 454 göst.
+1 oy
5 cevap 352 göst.