+1 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (232 puan) tarafından

Arkadaşlar selamlar olsun acaba aramızda 18haftalik gebeler varmı ne durumdasnz cinsiyet öğrendiniz mi :)

10 Cevaplar

+1 oy
(13,425 puan) tarafından
17+3 var :) 11 haftalıkken öğrendim canım erkek dedi
(232 puan) tarafından
Maşallah canım gözünüz aydın ben daha öğrenemedim bilmiyorum ama merak ediyorum gerçekten çok.12de kıza benziyor dedilr 15hftlk erkege benziyor dediler bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(7,803 puan) tarafından

13+6 olmazmııı:D 

Erkeğe benziyor dendi

(232 puan) tarafından
Olur canım neden olmasın;) maşallah gözünüz aydın sağlıklı olsun inşallah
(7,803 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım☺
0 oy
(211 puan) tarafından
19+3 var :) kız denildi yüksek ihtimal diye kesinlik yok bidaki kontrole nasipse 
(232 puan) tarafından
Benimde önce 12haftalik özelde kıza benziyor dedi 15 haftalık devlette erkege benziyor dedi.17 haftalık devlette göstermiyor dendi.bugün yine başka bı özele randevu aldım gidicem bakalım
(211 puan) tarafından
Bakalım hayırlısı sizin gene küçük benim 22 hafta kocaman ya :( hayırlısı inşallah öğreniriz
(232 puan) tarafından
Evet aynen inşallah detaylı ultrasonda öğrenirsin bu sefer baya haftan ilerde gerçekten
(232 puan) tarafından
Canım ben kontrolden geldim bebeğim erkekmiş darısı başına olsun inşallah ❤️
(211 puan) tarafından
Yaa çok sevindim Allah gönlüne göre versin sağ salim doğsun inşallah benim daha belli değil detaylı ultrason için gün bekliyorum randevu çıkmıyo ya devlete şu an 22+1 im ama geç kalırım diye korkuyorum randevu beklerken nasıl olcak bilmiyorum bende sanırım detaylı ultrason da belli olur bekliyorum daha
0 oy
tarafından

Zaman hızlı geçiyo, pek çoğumuz bi zamanlar 18 haftalık hamileydik :) bizimkiler de küçüktü sizinkiler gibi, sizinkiler de büyüyecek bizimkiler gibi :)  derken evladımın altı üstü 26 haftalık olması :D

(232 puan) tarafından
Hayy masallah valla acaba kaç haftalık oldu diye heyecan ile okudum maşallah size hepimizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah ❤️
tarafından
Öyle umut ediyorum ❤️ yatabiliyoken yüz üstü yatmanın tadını çıkarın, biraz daha ilerleyen süreçte insan hasret kalıyo ona bile :) 22 haftadan sonra yanılmıyosam ufaktan zorlanmaya süreyi kısaltmaya başladım, derken son bir haftadır yok anam yok eskaza dönmeye kalksam geri dönmek zorunda kalıyorum:) ama güzel yanları da var bebeğin biraz daha büyümüş olmasının :) sen karnını okşuyosun o içeriden tepki veriyo :) umarım vakti geldiğinde sağlıkla kavuşur sağlıkla büyütürüz bebişleri
(232 puan) tarafından
Evet ya biliyorum o zor haftalarida yaşadığım için tahmin edebiliyorum şuan bile o korku var gerçekten bakalım ne bekliyor bizi hadi hayırlısı olsun inşallah ❤️
0 oy
(957 puan) tarafından
24 haftalık olduk canım dün randevumuz vardı Dr. Göstermiyor dedi bacakları kapalı dedi göstermiyorsa kızdır dedi bakalım Eylül'ün 23 üne tekrar dan randevu aldım inşallah o zMN öğrenirim 
(957 puan) tarafından
Yok yani hamilelikte miğde bulantısı filan varmiydi hepsinde yoksa biri birinden farklimiydi
(232 puan) tarafından
Yok canım 3kizimda hepsi aynıydı Sabahlari kusardim hiç yemek yapamazdim başım yerden kalkmazdi herşeyden tiksiniyordum
(957 puan) tarafından
Bende kızım da öyleydim oğlumda hamile olduğumu adetim gecikti o şekilde anladım şuan 3 cu gebeliğim oğlumdan sonra 40 im çıktı adet görmedim ve hamile kaldım haberim yoktu hiçbir belirti tekme attı o şekilde anladım o yüzden sordum bende buda erkek sandım çünkü oğlumla aynıydı kızım.benj bitirmişti resmen ama göstermedi kendini demekki her gebelik aynı olmuyor farklılık gösteriyor bazen
(957 puan) tarafından
Kızım soldaydi oğlum sağ da şimdiki gebeligimde sağ tarafımda dün gittim doktor diyor 24 haftalık oldu nasıl.hic anlamadın hiç adet olmadım olsam mesela geçse anlarım yada bı belirti olsa anlarım ama hicbirsey yoktu tekme attı anladım
(957 puan) tarafından
Öğrenince haber ver bakalım neymiş seninki
0 oy
(5,797 puan) tarafından

Daha büyüğü olmaz mı:D

(5,797 puan) tarafından
Çok şükür iyiyiz siz sormalı bizde 25+2 olduk cinsiyeti 14+5 te öğrendik çok şükür şimdilik iyi gidiyor
(232 puan) tarafından
Daim olsun bizde iyiyiz şükür. Ne güzel erken öğrenmişsiniz maşallah sizin azda kalmış sağlıkla kucağıniza alın inşallah❤️
(5,797 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah canım çok şükür çoğu giti azı kaldı ❤️
İnşallah sizde en kısa sürede öğrenirsiniz
(232 puan) tarafından
Amin inşallah inşallah hepimizin gönlündeki olsun inşallah ❤️
(5,797 puan) tarafından
Amin inşallah canım❤️
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Yarın 25 bitiyo şu ana kadar 5 farklı doktor kız dedi umarım değişmez
(232 puan) tarafından
Maşallah haftanz baya olmuş az kalmış sizin 5doktor da öyle dediyse yanılma olmaz diye düşünüyorum hadi hayırlısı olsun inşallah
0 oy
tarafından

23+5 var :)

Bir kızım olacakmış öyle dedi doktor, 17de öğrendim ben de. Bakalım bu hafta tekrar randevum var, kesinleşsin diye bekliyorum.

(232 puan) tarafından
Az kalmış sizinde hadi hayırlısı Ya bu sene çoğunlukla kız bebişler geliyor masallh sağlıklı olsunlar inşallah canım
tarafından
Amin amin amin Allah razı olsun ❤️ Rabbim tüm bebekleri hayırla afiyetle doğurmayı, islam ahlakı üzere büyütmeyi her anneye nasip etsin.
(232 puan) tarafından
Aminnnn ecmain inşallah
(1,292 puan) tarafından
Ay inşallah bnmde Bi kızım olur
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Bugün tam 13 haftalık olduk doktor kiza benziyor dedi sali gunu tekrar cagirdi 
(232 puan) tarafından
Evet banada 13hftlk Kiza benzettiler 15 haftalık erkeğe benziyor dediler hala öğrenemedim bende 18hftlk oldum bugün hadi hayırlısı olsun hepimizn sağlıklı olsunlar inşallah canım
(1,000 puan) tarafından
Amin inşallah canim benim ilk kizimdada seninki gibi ilk kiza benziyor sonraki gitmemdede erkek dediler ve sonuc olarak kiz oldu bakalim ne olacak minikler :)
(232 puan) tarafından
Benim de zaten 3kizim var canim 2ci kızımda da 2 defa erkeğe benzettiler ama sonuç kız bunda bilmiyorum kesin bişey yok artık sağlıklı olsunlar inşallah
0 oy
(1,292 puan) tarafından
BM 14+5 günlük ama cinsiyet öğrenebilirmiyim  şehir hastanesine gidiyorum 
(232 puan) tarafından
Yani eğer görürlerse söylemeleri lazım bı tahminde bulunmak bu kadar zor olmamalı anneyiz merak ediyoruz bizi anlamaları lazım;))
(1,292 puan) tarafından
Hiç demedi ya vala sormadan demiolar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu

412,247 soru

12,409,958 cevap

44,792 kullanıcı

Kategoriler

...