0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Kızım kendini ifade ediyor lazımlık almıştım eve ben tuvalete gidince oda oturuyor lazımlığına bir kere yapmıştı ama evden çıkacağım diye bezledim daha devam etmedim ama hadi tuvalet yapalım deyince peşimden gelip lazımlığa oturuyor. Sizce başlasam mı? Yoksa ona zor gelir mi bez daha mi iyi? Alıştırma külodu ile bu işi çözebilir miyim

4 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Kuzenim 23 aylıkken öğretti ama bebeği çok istekli idi ve sürekli pişik oluyor du
(941 puan) tarafından
Bezi de kaşındırıyor onu rahatsız oluyor aslında bazen çukarıyorum 5 dk falan mutlu oluyo
(1,123 puan) tarafından
Gece sabaha kadar kuru kalıyor mu bezi sana zahmet bi takip et cnm olmadı gece baglarsin önce küçük abdest sonra büyük abdest olarak öğrettik biz
-Reklam-
0 oy
(700 puan) tarafından
Eğer istekliyse bence deneyin 
0 oy
(19 puan) tarafından
Valla ben şunu anladım cocuk ne kadar kendimi ifade etsede önce çişini ogrenecek nasıl yani dersen cisin kendinden çıktığını bilecek gorecek  bende ilk öyle basladim hic bisi.bilmeden nasilsa ifade ediyor diye her yere yaptı yaptığının farkinda bile degildi sonra vazgeçtim köye götürdüm büyük tuvaletten sonra ara sıra banyoya götürüp suyla oynattim aa bak geliyor geliyor çiş geliyor dedim bazen yaptı bazen yapmadı ama gördü bildi bi hafta öyle iyice anlamasini sagladim gelince oradan çıktığını vücudunda nasil bi.his olduğunu filan eve gelir gelmez bezi çöpe attik beraber ondan sonra hic takmadim ve zorlanmadimda bildi bazen kaçırdı ama nerede yaptığını soyledi ben götürdüm ilk zamanlar surekli ama biliyor du oradan çiş çıkacağını bu yöntemle hic zorlanmadim ama ilk kendini ifade ediyor diye başladığım da.krize girmiştim 
0 oy
(649 puan) tarafından
Gerekli şifreleri vermiş bence başlayın 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 336 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 160 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde ipekbebek_07 (14 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,397 cevap

43,415 kullanıcı