+2 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından

image

hanımlar arkada çürükler var ve ön dişlerimiz iyice eridi gitti ve yasimiz 3 

Şimdi etrafdakiler diyorki onlar kendiliginden dökülecek diyor bizlerde öyle büyüdük ettik dislerimiz çürüdü eridi yenileri çıktı vs vs..

Doktoraya gösterdik genel anestezi ile halledilir dedi on dişlere kaplama yapılacağını söyledi arkadakilere ise dolgu yapikacagini söyledi  parasında değilim yapılır edilir ama bu durum ne kadar doğru öndeki dişler en az 6 7 yaşına kadar diş ancak gelir dedi o zamana kadar dayanmaz tabikide çekim olur 

Sizce zamanı gelince çekim mi yapılması gerek yoksa şimdiden dişleri yaptırmak mi gerek 3 4 yaşındaki xoxugada diş yaptırmak ne kadar doğru bilemedim 

Zamanı gelince sizce çektirmek doğru olmaz mı?

3 Cevaplar

0 oy
(5,477 puan) tarafından
Bizim 5 yaşında arka dişleri dolgu olmuştu digerleri döküldü bı jel sürdüler çürükler başka dişe zarar vermesin diye . Kız elini çocuğun burnundan çek ağzını ayirmissin :)) 
(46 puan) tarafından
Flasla çektim gözüne gelmesin diye  on dişler için dökülür mu diyorsunuz yani arkalari dolgu olabilir evet
(5,477 puan) tarafından
Dişçi  jel sürdü bize canım diğer dişlere zarar vermesin diye
-Reklam-
0 oy
(6,284 puan) tarafından
benim kiz anasinifinda basladik dolguya 9 dolgu iki kanali var. suan ikiye gecti hala dilgulul disler cikiyor curuyor . merele dise dolgi yaptiryiruz iki uc ay sonra bilac ay sinra dis cikio dokuluo falan ama yapacak bisey yok hem agri olur hem yanindaki saglam disleri de curutur curuk buyur. hem koku agiz kokusu oluyor. benim kiz 5 yasta iki uc tanesini derin olanlari igne vurularak dolgu yaptirdi kanallar zaten uyusturuluyor igneyle. derin olmayan curuklerin cigu uyusturulmadan yapildi yani genel anesteziye yada igneyle uyusturmaya gerek olmadi masallh cok rahat durdu ben elinden tuttum
(6,284 puan) tarafından
etraftakilere bakarsan ohio dis dokulene kadar curuk carik mi gezsin yazk cocuk ne gerek var. yapilsin zamani gelince dokulur. saglik icin harcanan paraya acinmaz
(46 puan) tarafından
Buzim.kizla kontrole gittik durmuyor 3 yaşında doktor dediği anestezi ile yapabiliriz dedi iğne falan o biraz zor okur travma olarak kalır dedi
(6,284 puan) tarafından
cvk dis hekimlerine giturcen. fisfis sikicam diyir. az bi spreyle uyusturuyor. gozunu kapat gozune kacmasin zarar verir gozune diyorlar. cck gozunu simsiki kapatinca zaten haff uyusmus olan yere igneyi yapio. aglamio bile cck. ilk once fisfisla azcik uyaunca igne acitmio. gozu de kpali igneyi gormuo. dis yoarkndr cizgfilm aciolar ekrana cck tv izlio
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Sakın bekleme bi an önce yaptır derim. Bizde dökülecek dedik güya yavrumun ağzı mahvoldu hep eridi dişler kaç tane dolgu yapılacak. Sürekli apse yapıyo mecbur ikisinin koku bile çürümüş çekilecek. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
24 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde A.i.l.e (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
28 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (5,517 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 117 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,926 soru

12,400,616 cevap

44,406 kullanıcı

Kategoriler

...