+3 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (7,629 puan) tarafından
Ya kızlar neden  güzel güzel yazmak uyarmak düşünceni belirtmek varken niye bu üstünlük neden ben da iyi bilirim hesabı  kırmadan da  düşünceni  yazsak   olmuyor mu belki de ben eksik bilirum    bunu hareretli  uslup olmadan  yazmasak kıbarca yazsak olmuyor mu   linç edince   ödülmü alıyorsunuz  siteden  yada kime ispat  bu 

11 Cevaplar

+1 oy
(82 puan) tarafından
Genelde buranın yerlileri yapıyor bunları birde onlara hak veren yandaşları artı alıyorlar işte seviniyorlar herhalde 
(7,629 puan) tarafından
Buranın eskilerini bilirim    böyle deyıldık sayğı vardı
(812 puan) tarafından
Bu konunun özeti olmuş :ad
-Reklam-
+1 oy
(1,780 puan) tarafından
Valla ben yorum yaparken çok dikkat etmeye çalışıyorum hele ufacık birşeyde hemen boşan diyenler neyin kafasını yasiyolar ben söylersem ya lafimdan etkilenip yaparda günahı bana gelirse diye çoğu posta yorum yapmıyorum bile ama burdakilerin çoğu klavye artisligi sırf puan almak yada sivri dilliyim ona göre konuşun der gibi .

Çoğunu takmican .

Bu aralar biri var çok gözüme batiyo yorumlari kendisi biraz rahatsiz yani ne gerek var öyle yorumlar yazmaya bigun yorumuna cidden sovucem ama neyse diyip geciyorum
(812 puan) tarafından
Merak uyandırdı :)
(94 puan) tarafından
Fazlasıyla.
(1,780 puan) tarafından
Yine kalp kırmamak icin soylemicem sanırım:)
+1 oy
(812 puan) tarafından
Çünkü bazıları mutsuzluktan besleniyor resmen antipatik davranınca farklı olduğunu falan sanıyor 
0 oy
(696 puan) tarafından
Herkes kişiliğini gösteriyor aslında. Çokta takmamak lazım. 5 sene önce ilk üye olduğum zamanda burda çok sevılen biri özelden öyle küfürler hakaretler etmişti kı bana hayrete düşmüştüm:⁠-⁠) kişi kalbının aynasıdır.
(7,629 puan) tarafından
Belkide benim mesaj kapalı kimseye takılmam bı yorum yapıyorum bu benim düşüncem hüra altında  büs sürü amaçsız yorum
(696 puan) tarafından
Kım ne düşünürse yazar ama bazı kişiler araya dahıl olmasa olmaz:⁠-⁠D
0 oy
tarafından
Buraya ilk üye olduğumda tam olarak böyle bir şey yaşadım ve ne yaşadım ben diye 3 4 gün kendime gelemedim.

Sonra anladım ama bu davranışlar onların gerçekte kimseye söyleyemeyip içlerinde tuttukları tüm o çöpleri dışarı vurma biçimleri. Çünkü hakikatte kimdir-kim değildir bilen yok. Yaz ve kaç.

O sebeple burada öyle herkesin lafını da hemen cebe koyup kara kara düşünmeye gerek yok. Düzgün ve haklı mı? Tamamdır. Saçma ve haksız mı? Tamamdır. Çok şükür insan kendi fikirleri olan bir mahluk. Ayrıca üslup, kimliktir. Ve yanlış üslup, doğru sözün katilidir.
(7,629 puan) tarafından
Çok doğru işte  bak ne güzel konuşuyor ve yazıyoruz değilmi
tarafından
Aynen öyle, bu sadece burası için de geçerli değil. Bir insan konuşurken başka, yazarken bambaşkadır ve esas kimliği yazarken ortaya çıkar çünkü aklının içini parmaklarına dökmek ağzına dökmekten daha kolaydır.
0 oy
(10,687 puan) tarafından
ben insanlara karışılmasından hoşlanmıyorum. tek bir doğru yok  bu yüzden bazen sert olabilirim ama linç kültürü taraftarı değilim asla.(gerkesiz çıkış yaptığımı farkedersem eper o kişiden özrümü dilerim ne gerek var insan kırmaya) 

kimsenin doğrusunu kolay kolay değiştiremezsin bu yüzden karışmaya gerek yok
(7,629 puan) tarafından
Aynen öyle   herkesin kendine göre bu hayatta bir  deneyımı bilgisi var
0 oy
(94 puan) tarafından
Canım bu sana bulaşan eskilerden biri. Buralardan engellendi fakat fake hesap ile geri geldi. O yüzden takılma . 
(7,629 puan) tarafından
Banamı  bulaşmiş
(94 puan) tarafından
Her koyun kendi bacağından asılır dediğin gönderiye yazmış ya, ben de ondan post actin sandım
(7,629 puan) tarafından
Ha Evet  doğru     illaki muhalefet olucak birileri sâdece düşüncemi yazdım
0 oy
(18,418 puan) tarafından
Bende anlamiom gerçekten 

Birgün bile daha kırıcı bı yorum yazmadım kimseye ya 
(7,629 puan) tarafından
Yani bak seni biliyorum bır çok posta ortak yorumda yaptımız oldu   ama hiç amacımızı aşmadık
(18,418 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(16,551 puan) tarafından

Burayı ilk zamanlarda kafaya takardim ben ama artık asla umursamıyorum evde sesi çıkmayan burda aslan kesiliyor millete klavye başından ahkam kesiyor:D

(7,629 puan) tarafından
Senide biliyorum   olmadı kötü yorum'un
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Evet bazı kimseler var burda mümkün olduğunca dikkat eder empati yapar öyle tasarım eğer kalbini kıracak kadar kötü düşünürsem hakkında yazmam banane der geri çıkarım posttan . Burda insan bazen dertleşmek istiyor akıl istiyor buna bende dahilim bazen çok yazıyorum mesela buraya post dertleşmek istiyorum ama bazı insanlar çok kırıcı olabiliyor empati duygusu yok insanlarda 
(2,104 puan) tarafından
Benim de annem kendi evinde bakiyor ama ben 1 gün arayla geliyorum yanına
(7,629 puan) tarafından
Calişiyor musun
(2,104 puan) tarafından
Evet canım kışın genelde annem benim evde oluyor da yazın gelmiyor köy yeri daha rahat oluyor ama 1 gün gidip bı gitmiyorum yanına onda bile vicdan yapıyorum
(7,629 puan) tarafından
Olsun ama onun geleceği için çalışıyor sun daha iyi ımkanları olsun diye
(2,104 puan) tarafından
Evet canım hemde biraz kredi borcumuz var ama işte bırakıp gitmek koyuyor
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Cok dikkat ederek yazıyorum. Kimi asarimli keserimli boş yorumlara denk geldiğim zaman dayanamayıp onlara yazdığım oluyor ama yine saygı cercevesinde
(7,629 puan) tarafından
Malesef illaki bir postta oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
17 cevap 216 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (901 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 255 göst.
0 oy
25 cevap 310 göst.