0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (905 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben daha 3 aylık hamileydim ruyada  bir erkek bebgim olmuş adıda yunus emre dir sonra o ruyamla uyandım dedim yunus emre olacak bunuda eşim anlattım ruyada bir bebk var kucagımda adıda yunus emre diye her neyse dun Almanya dan kaynım gelmis bebgim cinsiyet erkek  bende sonra düşündüm dedimki yavuz emre olsun eşim tarafında yunus var tabi bir ay icinde sonra dedim yavuz emre olacak 3 aydır eşim demiş olum kesin ismi yavuz emredir eşim dun gelmiş diyo ki babam demişki belki Yahya olur Filistine şehit olan ama ben dedimki eşim sorun istemiyorum oglun adı yavuz emredir ilk isim tek onların hakkıydı başka hak yok ben koyacam kusura bakmasınlar soylerlerse sert tepki nasıl vermeliyim bende dedim senin annen kardeş hamileyken birsürü sey ördü benim oğlum bir tulum örmedi dedim yok  ne yapsalar boş yani yavuz emre  koyacam kayınbabm nasıl tepki vermeliyim sert şekilde 

17 Cevaplar

+4 oy
(365 puan) tarafından
Yavuz emre sacma olmuş uyumu Yunus Emre daha iyi birde zaten çocuklar isminin anlamını taşır bende Yunus Emrenin hayatına bak  

Birde rica ediyorum post açarken en son bir okuyun acaba anlaşılır mı ???
(905 puan) tarafından
Yavuz selim nasıl peki tamam canım kusura bakma
(365 puan) tarafından
Yavuz selim güzel ama bence bu devrin ismi yavuz değil ama selim çok yakışıyor bazı bebeklere
önce (905 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım Allah razı olsun olsun bende yavuz ismini cok seviyor birde selim şuuara suresinde geciyor kuranda ondan koymak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
Eşimin adı yunus Emre çok seviyorum ismini aile de herkes Emre diyor asker arkadaşları ise yunus diyor
(905 puan) tarafından
İşte bende diyorum yavuz emre guzle birde kayınbabm ne tepki vermeliyim
0 oy
(1,226 puan) tarafından
Yavuz tek başına güzel. Yanına da eşin koysun. 
(905 puan) tarafından
Peki kayınbabm nasıl tepki vermeliyim
(1,226 puan) tarafından
Nasıl bir kayınpederin var bilmiyorum ama nazikçe isim hakkının sana ve eşine ait olduğunu söyleseniz? Kayınvalide kayınpeder karışmamalı. Birkaç seçenek arasında kalsanız onlara da fikir sorsanız neyse ama böyle üçüncü kişi olarak gelip isim önermesi doğru değil. Bir de illa şehit ismi koyulacaksa Türkiye'de de şehit olan nice Yavuz var. Google'a gir bak onlarca şehit var Yavuz isminde.
Evt bende dicem ztn kayınbabm ismi biz düşündük karar verdik adı yavuz selim diye
0 oy
(500 puan) tarafından
Benim cocugumun isminide kayinbabam koydu 2. Olacak kiz simdi gene biseyler diyolar bakalim guzelse isim bn kabul ediyorum pek takmiyorum

Ama sizin durum daha baska gibi ve yunus emre guzel kayinbabana senin degil ama eşinin duzgunce anlatmasi gerekebilir sen yaparsan boş yere aran bozulur 
(905 puan) tarafından
Evt eşimde diyor bakalım babam ne deyecek bende dedimki sen dogur ozmn babn koysım
0 oy
(5,289 puan) tarafından
İlk isim hakkı bile onların değil :) biz eşimle konuştuk ismine karar verdik öneriniz çok güzel ama ben çocuğumun adını kendim vermek istiyorum de geçiştir. Bu kaynana kayınpeder yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkıyor ya
(905 puan) tarafından
Bende anlamdım o kadar hastaydım eşim yurt dışındaydı birgun olsun beni hastaneye goturmwdilwr hastaydım birgun olsun evimi supurmye gelmedi bekar gorumcem
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Biz baska isim dusunduk, bu hosumuza gitti bunu koyacaz. Oneri icin sagol baba ama karar verdik biz de gec.
(905 puan) tarafından
Tamam canım en kısası bun
0 oy
(2,691 puan) tarafından
Sen verme tepkini. Eşin sen yokken söylesin biz busefer böyle karar verdik . Oğulları cevap verirse kötü olmaz ama sen kötü gelin olursun
(905 puan) tarafından
Eşimde diyor babam ne diyecek bu sabah dedimki tamam kendin dogur adını koysun ben koymicam adına saygım sonsuz ama koymam onlar dedigini ismi
0 oy
(122,081 puan) tarafından
yavuz emre cok uyumsuz bide yazdiklarin anlasilmiyo ne okudum diye dusundum bi ara tulum örmek falan oraya nasi baglandi anlamadim
(905 puan) tarafından
Yavuz selim peki nasıl kızı  hamileyken kaynan ona herşey ördü ben 7 aylık hamileyim bir tulum yine ormedi ismi hakkının onlar koymasını istmiyorum oglunun ilk torun erkek bebgim bitane de kızım var
o kizi sen gelinisim orer herseyde bu kadar iddalasmak iyo degil yavuz selim iyi ama you tube bi cocuk var adi yavuz selim beni o isimden soguttu
(2,691 puan) tarafından
Ayy evet birkaç çocuk izlerken duydum kadın 3 kelimesinden 1i yavuz selim. tiz kulağı tırmalıyor kadının sesi.. benim çocuklara asla izletmedim.yabancı versiyonları var daha güzel ben bile izliyorum konuşmuyorlar hiç
ses tonu cok itici yaa
0 oy
(242 puan) tarafından
Kayınbabanın teklifi de çok güzel Yahya Sinvar dan bahsediyor şehid. Yahya yaşayan demek. Bence kırıcı olma güzel bir dille rüyada gördüğünü söyle 
(905 puan) tarafından
Evt ismi cok guzel ama ben yavuz emre koymak istiyorum yada yavuz selim de olabilir
(242 puan) tarafından
Yani dinimize göre babanın hakkı isim koyma ama güzel bir şekilde kendi isteğini söyleyebilirsin. Kendini strese koyma sağlıkla al kucağına inşallah
Tesekkur ederim canım Allah razı olsun işte oda diyor babam hak veriyor kusura bakma dedim benim gakımsıe soylersede ben dicem baba ben oglumum adını yavuz selim koyacam başka isim gerek yok
0 oy
(4,067 puan) tarafından
Aman ben de kizima hamileyken bi isim gordum. Koymadım bişey de olmadı. Begenmedim ismi ruyamda gordum diye de koyamam. Kendim begendim arastirdim bicok isim eledim. Esime de sordum o da okey dedi. Sekizinci veya dokuzuncu ayda ismini açıkladık. Kimseye de fikrin ne begendiniz mi veya baska isim tavsiyeniz var mi diye sormadim. Sormam da. 
En iysi eşinde arkandatsa bende diyorum yavuz selim eşim diyor daha karar vermemişin
0 oy
(9,277 puan) tarafından
Kim olursa olsun dinlemem isim benim hakim istedigimi koyarım derdim.ki dedimde 2 cocugumada kendim istediğim isimleri koydum soylendiler kirildilar umrumda bile olmadı üstelik beraber yaşıyorduk kayinoederle 
En iysi yapmışsın bende yapacam
önce (9,277 puan) tarafından
9 ay ben çektim 13 saat sancı ben çektim dikişleri emzirme yaraları uykusuzluk herşeyi ben çekecem o gelip isim koyacak o kimki nerde kendinde o haki buluyo
Vallah Bn saygım bozmayıp guzle dile ben yavuz selim koydum dicem yada yunus emre iki isim ararsımda cok kararsızım
0 oy
(7,342 puan) tarafından
Kayınbabana neden veresin ki çocuk senin çocuğun ve sen bu şekilde beğendin eşin de begendiyse kimseyi ilgilendirmez. Biz bunu uygun gördük demen yeterli. 
Tamam canım eşim belli degil diyo  ismi bende dedim kimseye karıştırma ben  koyacam
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Kayinpederime bu cocugu ben tasiyorm ben dogurup ben buyutcem tabikide adinj ben koycam diceksin.cok istiyorsanz bitane daha yapin diceksin buladr basit
Evt canım kesinlikle oyle dixem
0 oy
(7,569 puan) tarafından
Yavuz Emre çok alakasız birden nasıl Yunus Emre olacak derken Yavuz Emre ye evrildi anlamadım. Yunus Emre, Yavuz Selim bu şekilde güzel isimler 
İşte yavuz selim guzel eşim dedim diyo r benimki kararsız dedim isim hakkı benimdir kusura bakma kşmseyide karışrırma
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Hiç tepki verme sen çocuk doğduğunda kendi istediğin ismi köy alır o zaten cevabını.ben öyle yapıyorum yapmak istediğimi yaptıktan sonra en iyi tepki cevap bence hihi de gec
Eşimde diyor ben isim  beliekememişim dedim bilmiyorum o senin sorunun ama net karar yavuz selim koyacam
0 oy
(3,803 puan) tarafından
Sert sekilde demeye gerek yok. Biz karar verdik ustune tartismaya gerek yok de cik isin icinden. Ilk cocugumun ismini ben koydum. Ikinciyi de oglum secti biz okeyledik. Ne kendi aileme ne esimin ailesine sormadik onlarda karismadi sagolsunlar. Onlar kendi cocuklarina koymus neden sen cocugunun ismini koymayasin ki.
Tamam canım tesekkur ederim
0 oy
(354 puan) tarafından
Hiç Bir şey anlamadım bacım 

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 323 göst.
0 oy
9 cevap 102 göst.
0 oy
47 cevap 468 göst.