0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben doğumdan sonra Bebek Bakımı uygulamasından keşfettim, 6 aydır buradayım.

O kadar eski değilim. Buradan sevdiğiniz, saydığınız birileri var mı? Ben aklımda tutamıyorum ama çok var.

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben üçüncü sene eski hesabımı doğumdan önce sildirmistim  kardeşimden daha yakın olduğum kişiler var ❤️
-Reklam-
+1 oy
(20,414 puan) tarafından

2018de Hamileyken Keşfettim Burayı 

Banada Çok değişik Geliyordu Yorumlar Falan üye Olmayı Bile Bilmiyordum )):)

Şimdilerde Mekanın Sahibiyiz Dermişim:))))

Sevdiklerim Kendilerini Biliyorlar Yorumuma Bekliyorum Onları ♥️

(14,491 puan) tarafından
Beni sever benim kuzum, bilirim ♥️
(20,414 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
+1 oy
(12,915 puan) tarafından
2020 den bu yana kızım doğalı yani
+1 oy
(3,013 puan) tarafından

3 yıl olmuş:D ilk gebeligim de bilgi amaçlı programlar indirdim,.sohbet bölümünü bilmiyordum genelikle soruları okuyordum, sonra burayı buldum öyle bakarım çok yazmam okuyucuyum arada yorum yaparım. ❤️ben burayı seviyorum kişinin nasıl kullandığına bağlı ben güzel kullanıyorum ve seviyorum :D

(6,677 puan) tarafından
Şımarma sus;)
(14,756 puan) tarafından
guzel kullanir benimkiiiij ❤
0 oy
(878 puan) tarafından
Ben ilk çocuğuma hamileyken anne bebek sayfasi olarak indirdim ve oyle kesfettim 3 yildir buradayim ama diger hesapimi kapattirmistim
0 oy
(966 puan) tarafından
Ben 2 yıl önce hamile soru cevap bölümüne kayıt yapmıştım sadece hamilelik sanıyordum doğumdan sonra sildim tekrar hamilelik düşündüğümde yükledim sorduğum soru felan kapatıldı konu dışı nerde nerde diye diye buldum bura daha canlıymış:D
0 oy
(7,480 puan) tarafından

3 buçuk yıldır burdayım minik kuşuma hamileyken hamilelik bölümünü keşfettik eşimle bir şeyler araştırırken baya bir zaman geçti burayı da gördüm ama bu bölümde hesap açmaya korkuyordum herkes ünlü beni dişlarlar diye sanmıştım :D ünlü çok mübarek o ayrı da neyse sevdiğim insanlar da var iyiki varlar <3

tarafından
Kimmis onlar:ad
(7,480 puan) tarafından
Aha geldi iki gözümün çiçeği nasıl da kendini biliyor ☺❤
tarafından
Ay canimmm ❤️
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Ben ilk kızımda kayıt olmuştum 5 buçuk sene önce doğumdan sonra sildim uygulamayı ikinciye hamileyim geri geldim kısacası :) 
0 oy
(767 puan) tarafından
Gebeligimi hafta hafta sayan bı program vardı doğum olunca o programdan beni attılar:) bebek bakımı programı önerisi geldi onu indirdim ordan burayı buldum 3 yıla yaklaştık:) 
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Oğlum  2 buçuk yaşında  hamileyken onun için Bi uygulama. Arıyordum hani ilk çocuk bde o günlerde güzeldi.ah ah zmn  3 yıl geçti.sanirsam buraya geleli 
0 oy
(2,854 puan) tarafından

2020de hamiş olduğumda bi süre takılmıştım bu sene geri geldim. Sosyal medyayı da bıraktım sadece buraya giriyorum ben de aklımda tutamıyorum ama görünce tanıyorum:)

0 oy
(12,237 puan) tarafından
gebelik kısmındayken biri gelip burda benim hakkımda post açmış. başka biri de bana söylemişti öyle öğrendim burayı:) 1 sene olmuştur herhalde.

bu arada diğer postta farklı fikirlerde olduğumuz daha fazla yorum yapmak istemedim. çünkü sen ne yazarsan yaz ben değişmeyeceğim, aynı şekilde sende seğişmeyeceksin, uzatmak lüzumsuz. seninle tartışmak da istemem çünkü üslubunu bozduğuna şahit olmadım. bu yüzden kırmak istemem. 
0 oy
(5,240 puan) tarafından
2 yıl oldu burdayım çok seviyorum burayi ikinci hamileliğimde indirdim şuan 3. Hamileliğimi doğurdum daha burdayım...
0 oy
(7,637 puan) tarafından
 Aslinda Mart 2019  buraya gırdım  ama  profılde 2020 yazıyor anlayamadım orasını  4 aylık  hamileydım  15   mayıs 2020   33 +3 günlükken erken doğum yaptım  ömeraras oğlum oldu şimdi 4 yaşindayız  silemiyorum açtığım postlar hatıra gibi geliyor
0 oy
(2,931 puan) tarafından
4 yıldır buralardayım kızıma 3 yaşında gebelikten bu yana buradayım  ama çok sık kullanmam  eskisi gibi
0 oy
(2,789 puan) tarafından
2018de hamileyken kesfettim burayi 2018 araliktan beri uyeyim kullaniyorum severek bu ikinci hesabim
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Cocuk düşünürken indirdim ablam önermişti sonra burayı keşfettim. Başka ülkeye taşınınca da burası sayesinde kafam dağılıyordu iyi oldu. 1 sene oldu sanırım indireli
0 oy
(15,528 puan) tarafından
2018 temmuzunda hamile kaldim ve o zaman uygulamayi indirdim. Sadece gebe sohbeti kullaniyordum. 2019 da burayi keşfettim fakat aktif değildim. Hesap sildirdim geri geldim. Samimi olduğum kimse yok burda. 
0 oy
(449 puan) tarafından
Bende 2018 de keşfettim her bebegim oldugunda uygulamayı indirdim büyüyünce geri kaldırdım haliyle diger hesaplarımı unuttum simdi son numaram icin burdayım 
0 oy
(956 puan) tarafından
İlk doğumda farkedemedim ikincide farkettim:)ki ilk çocukta daha lazımdı 

İlgili sorular

+3 oy
55 cevap 1,206 göst.
15 Aralık 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (7,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 507 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,314 göst.