+1 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gelikte çok halsiz ve güçsüz oluyorum bişey yapamıyorum sürekli uzanıp uyuma isteği sizde nasıl kızlar böyle olmak istemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından
Şu anda gebe değilim fakat son haftalara doğru 33 . Haftadan itibaren ben de sürekli uyku halindeydim
tarafından
Ama benim daha yeni normal mi acaba
(93 puan) tarafından
O da normal canım. Bi süre sonra alışırsın
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende öyleydim malaesf 

Ama güzeldi he başımi koyduğum gibi yatiodum:)

Normalde zor yatar dalarim

tarafından
Benim yeni ama
0 oy
(649 puan) tarafından
Hamileliğin sonlarına doğru hepimiz yaşamışızdır herhalde bu durumu.
0 oy
(135 puan) tarafından
32. Haftama kadar hep dinçtim herşeyimi hevesli yapardım şuan 38 ı'm kilo almadım ama müthiş derecede karnım büyük top gibi beni çok yoruyor yürürken otururken yatarken her konuda ve sürekli uyku isteğim oluyor haliyle birşey yapamaynca
0 oy
tarafından

İlk gebeliğimde günde 20 saat uyurdum, çocuk yok bir şey yok rahattım. Hipertansiyonum varmış ve preeklampsi geçiriyormuşum. 7.5 aylık erken doğum yaptım.

Şimdiki gebeliğimde tansiyonum düşük ve gücüm yok, uyku isteği oğlan yüzünden artık lükse girdiği için gözümü bile dikemiyorum. Bu da kızmış, bakalım sonumuz hayrola.
0 oy
(15,852 puan) tarafından
Bende ilk gebeliğimde böyleydim. Akşam yemek yerken masada uyuyakalirdim. Kafami hiç kaldiramazdim. Bana decavit yan etki yapmişti. Sabah değilde yatarken içmeye başlayinca normale döndüm. 
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Suan 32 olmak uzereyim gunduzleri hic uyumuyorum geceleri de araliklarla 7 saat kadar uyuyorum . Ama oglumda gunduz uykusu yapiyordum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 251 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Boncuk22 (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
21 cevap 641 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 438 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu