Buralarda yoktm bayadr kızlar.. nasılsınz nasl geçiyor günleriniz.. Beni bilenler biliyor meme kanseri tedavisi görüyorm. Kemoterapi aliyorm. 4 ağır kırmızı olanı bitirdm. Şimdi beyaz kemoterapi ve akıllı ilaca gectm. Saçlarım döküldü ama kim takar . Kirpigim ve kaslarm da yavaş yavaş dökülüyor tek sorun uyurken kafam üşüyor çarşamba günü ilaç aldm 2 gun iyidm dünden beri başım ve gözüm ağrıyor bide ayaklarm. Ama yine her halime şükür kendi işimi yapabiliyorm. İki üç gün annem kaliyor sonra kendim idare ediyorm bazen kaynanam kaliyor. İlaç almaua giderken de kizima o bakıyor. Kızım aglamazdi hiç şimdi uyanınca annem nerde diye ağlıyormus. Annen hastaneye gitti doktor surup verecek deyince susuyormus.. 29 aylik olacak. Hastane koridorlari insana oyle güzel şeyler öğretiyor ki.. Her halimize bin şükür.. Aralık gibi ameliyat olacagm. Sol göğsümu alacaklar. Ama inanın üzülmüyorm sağlıgm yerine gelsnde tek. Atlatacagm çünkü anneym.. Bu süreçte burdan dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.. lütfen kendinizi en ufak bisey için uzmeyn.. çokça dua eder dua beklerm..
Çokkk Geçmiş Olsnn Canım
Geçen Birinin Konuşmasında Şu Sözler Geçiyordu
MEVSİMLERE İNANİYORSANİZ ELBET BAHAR GELECEK O DÖKTÜKLERİNİZ TEKRARDAN YEŞERECEK
DAHADA GÜÇLÜ SEKİLDE SAÇLARINIZ CİKACAK KAŞLARINIZ ÇIKACAK
YETERKİ BU SÜRECİN GEÇİCİ OLDUĞUNU BİLİN
ALLAH'TAN SİFA GELECEĞİNİZİ İNANCINIZ DA TAM OLSUN ♥️
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah canım
Can kardeşim benim esas olan sağlığımız çokça geçmiş olsun bebeğim
1,492,267 soru
24,383,023 cevap
348,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın