+1 oy
50 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından
Kızlar benim doğum olalı 7 gün oldu. Dr um 3 gün yapıskanı yapıstırcağımı söylemişti sanırım o kısımı unuttum ve devamında yapıskanı olmasa bile batikonla temizliğe devam edilmelimi randevum p. Tesi ben yapıskanı evde cok oldugundan pişik olmasın diyedevam kapatmıstım. Yapışkanı bitti batikonla pansuman yapıp acık bırakabılırmıyım? 

2 Cevaplar

0 oy
(6,180 puan) tarafından
benim 3 gun bantli kaldi su gecirmez bantli. o sekilde banyo yaptim.. sonra dr gttim cikardi onu. fisfis sikti pansumanmis o fisfis .bi gun su degmedi fisfisli halde durdu bantsiz acik sekilde. sonra su degdirdim. normal acik yani 3 gun kapaliydi baskada bir bakim yapmadim 
(199 puan) tarafından
Anladım cnm bna fisfis vermedi batikonla silmemi söyledi ama 3 gün mü yoksa tüm haftamı onu anlamadm
-Reklam-
0 oy
(996 puan) tarafından
Ben hiç bakım yapmamıştım doktor fisifis vermişti sadece. Hep açıktı benimki. Banyoda bant yapıştırdım ilk hafta sadece. Açık olunca çabuk iyilesirmis
(199 puan) tarafından
Lazer dikiş değilmiydi seninki cnm
(996 puan) tarafından
İşte kendi kendine kaybolan dikiş. Lazer o mu oluyor bilmiyorum 3yil oldu. Teknoloji gelişti tabi:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 234 göst.
21 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya iaa (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 392 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 551 göst.
0 oy
9 cevap 368 göst.
16 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Aselllim (45 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,727 cevap

40,967 kullanıcı

Kategoriler