0 oy
705 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,398 puan) tarafından
Kizlar merhaba. cok uzun zaman oldu yeniden bu uygulamayi indirdim.

Kizim 15aylik bugun hamile oldugumu ogrendim. garip hissler geciriyorum nasil bakarim baka bilirmiyim .2cocuk annesi olmak zormu falan dusunuyorum.bir yanim sevincli bir yanim boyle.aranizda 2cocuklu anneler varmi ?nasil irelicek hic bir fikrim yok.

24 Cevaplar

+4 oy
(2,053 puan) tarafından

Benimde imi cicugum var araları 6 yaş ben bitik durumdayım bu aralar hiç hamilelik haberlerine sevinmiyirum içimden geçmiş olsun demek geliyor yemin ederim :angel: çok zor 

Sağlıkla al kucagina inşallah 

(14,470 puan) tarafından
Sen ben misin acaba :D
Ahahhaha hamile görünce istemsizce acıyarak bakan ben :D
(2,053 puan) tarafından
Gerçekten ikinci çocuktan sonra böyle oldu geçen yengem çocuk istediğiniz söyledi istemsizce öyle bı tepki verdim ki sonra çok utandım banane niye böyle dedim diye
(546 puan) tarafından
Aynı ben de yaa iki çocuk olunca sen hiç oluyorsun hiçbir hayatın özelin kalmıyor sen bitiyorsun çocuklar ve ev var artık kariyerin yok kendini rafa kaldırıyorsun özellikle destek de yoksa geçmiş olsun demek geliyor benim de içimden
-Reklam-
0 oy
(6,112 puan) tarafından

eneeee 15 ay oldumu vay be:) hafi gozun aydin

(1,398 puan) tarafından
Evet canim hatirladin galiba benim nasilsin
0 oy
(649 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım.
0 oy
(600 puan) tarafından
Başta zor olacak çünkü kızın daha küçük.  Eşin destek olursa su gibi akıp gidiyor zaman. Bende iki erkek var biri iki buçuk diğeri bir yaşında. Yeni yeni oturuyor bazı şeyler. Hemen düzen kurmak zor ama zamanla bir düzen kuruyorsun.  Hayırlı olsun şimdiden 
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Zorlukları olucak illaki. İlk çocuğunun huyuna da bağlı. Benimki üç yaşında doğum yapmak üzereyim kendini ifade edebiliyo konuşuyo yemeğini yiyo tuvalete gidip geliyo. Uykusu filanda oturmuş tek sorunumuz gece çişini yatağa yapıyo bez bağlasam baglatmiyo tuvalete kaldırsam huzursuzlaniyo kalkmıyo. Nasıl yapcaz bilmiyorum. Bunu da getireyim spiral taktircam inşallah 
0 oy
(294 puan) tarafından
16 aylık kızım var ve 12 haftalık hamileyim:) Rabbimin izniyle bakarız , şimdiden bunları düşünüp hamileliğinin tadını çıkar, kızım o kadar yaramazki Allah biliyor ama yinede istedimm 
0 oy
(6,756 puan) tarafından
Hoşgeldin sen azeriydin galiba :) hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun kardeş iyidir :)) 
(1,398 puan) tarafından
Evet canim  cok tesekkur ederim))
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim :)

0 oy
(14,470 puan) tarafından

Zor evet. :woot:

Sağ salim al kucağına inşallah ♥️ 

0 oy
(2,587 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah biz kadınlar neleri hallediyoruz onuda yaparsın merak etme :) bende 6 aydır deniyorum her ay hamile kaldım diye umutlanip sonra hayallerim suya düşüyor bugün gene düştü hayallerim suya :( 
0 oy
(2,930 puan) tarafından
2 yavrum ve kızım ve oğlum. 2 yaş var aralarinda 5 buçuk 3 buçuk yaşındalar ellerinden tutup heryere gidiyorum onlarla illaki zorlanacagin zamanların olucak ama güzel gunlerde gelecek ❤️ beraber ele ele heryere gittiğiniz
0 oy
(272 puan) tarafından
Kızım 5 girecek oğlum 9 aylık 9 aydır uykuya hasret kaldım bittim inşallah senin için herşey çok güzel olur ben kendi adıma soylim çok zor bittim sağ salim kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(20,553 puan) tarafından
Merak etme herşey zamanla rayına oturcak canım hiç düşünme halledersin
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Ben kendi isteğimle gebe kaldım kızım 20 aylıktı.. içime dert oldu Allah affetsin üzüldüm :D kızıma haksızlık ettim dedim o daha küçük dedim.. oğlum doğdu ilk 6 ay kızımla müthiş verimli zaman geçirdim sürekli kitap okuduk vicdanımı rahatlatmak için :) sonra oğlum hareketlendi baktım yetişemiyorum kızımı yarım gün kreşe verdim hem sosyalleşti hem konuşması ilerledi okula severek gitti bende dinlenmiş oldum.. Allah hepimize yardım etsin 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında bnde 14 haftalık hamileyim ilk günlerde zorlanicam biliyorum bide sezeryan olcam Rabbım yardım etsin korkmuyor  değilim sağlıkla gelsin de  kucağıma 
0 oy
(587 puan) tarafından
Merhaba benim de 15 aylık bir oğlum var ve 11 haftalık da hamileyim ben de korkuyorum nasıl ikisine bakıp yetisecegim diye ama ikisi içinde güzel seyler düşünmeye çalışıyorum. beraber büyüme fikri hoşuma gidiyor mesela zaten ilke göre daha tecrübeli olacağız üstesinden geliriz inşallah 
0 oy
(14,667 puan) tarafından

Bende kızım 15 aylıkken oğluma hamile kaldım 25 aylıkken doğmuştu 

Zor zamanları illaki oluyor kolay diyemem ama burada okuyoruz tek çocukla dahi yorgunum bitkinim postları yorumları okuyoruz :)

0 oy
(146 puan) tarafından
Kızım 1 yas doğum gününde hamile olduğumu öğrendim çok zor günlerdi tek başıma baktım şimdi yeni yeni ikisininde elinden tutup gelebiliyorum oyunlar yemek çamaşır bulaşık birlikte yapıyoruz büyük 3 buçuk küçük 2 yaşında çok şükür bugunlerimize zorlandığını günler kendini strese sokma bugünler geçecek İnşallah kolaylık gelecek de çok şükür saglik olsun de oyle gecirdim yeri geldi evi b*k goturdu yeri geldi gunlerce uyumadim ac kaldim :)
0 oy
(3,324 puan) tarafından
İki çocuğum var başta çok zor hatta çok çok zor, kızım 15 aylık yürümeye başladı biraz daha rahatladık ilerleyen günlerde daha rahatlıycam bunu düşünüyorum, hayırlı olsun 
0 oy
tarafından
İki çocuk annesiyim.cok zor kız araları çok yakın ama

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 364 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Asafmuho (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,448 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.