Bebegimi kayb etdim
Saol canım bir ay oldu ama hayla içim acıyor 3 aylıktı doktor aldığında bide gördüm küçüktü kutunun içinde hayla aklımda çok kötü oldum atlatamadim hayla
Hamile oldugun zamanı hatırlıyorum çok mutlu olmuştum bnde çok istediğini biliyorum çünkü ama bu da bi sınav öyle düşün lütfen 🥺 Allah tekrardan nasip eder tüm acılarını unutturur inşallah canım benim ♥️
Amin canım inşallah bide daha taze bir ay oldu arkasından da kayinpederimi kaybettik peş peşe çok yiprandik bende eşimde kızımda çok etkilendi sürekli bana soruyor anne kardeşim olmayacak mı anne kardeşim gitmiş mi diye sorup duruyor o kadar üzüldüm ki hayla aklımda doktor kürtaj dediğinde ben bebeğimi aldirmayacam dedim meğer de bir ay karnımda ölü kalmış benim kanamam başlayınca öldüğünü anlamışlar dua et seni zehirlemedi dediler
Ya bn bayadır seni göremiyorum dün bı post vardı buranın eski neşesi neden kalmadı tarzında bı post oraya yazdım İpek vardı hamileydi noldu diye gastamonlu dedi bn hesabını kapattıb sandım nickini hatırlattı tam öyle gördüm bu akşam postlarını ve gerçekten çok üzüldüm 🥺 basınız sağolsun 🖤
Allah'tan sana bişey olmamış yaa🥺
Saol canım Allah razı olsun evet öyle diyorlar ne diyelim bunada şükür nasip değilmiş çok şükür bir kızım var Allah tekrar nasip eder inşallah ne kadar üzülsemde boş kalıyor malesef elden bir şey gelmiyor yinede saolsin düşünmüşsun üzülmüşsun Allah razı olsun
Benimde imi cicugum var araları 6 yaş ben bitik durumdayım bu aralar hiç hamilelik haberlerine sevinmiyirum içimden geçmiş olsun demek geliyor yemin ederim çok zor
Sağlıkla al kucagina inşallah
eneeee 15 ay oldumu vay be hafi gozun aydin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Zor evet.
Sağ salim al kucağına inşallah ♥️
Bende kızım 15 aylıkken oğluma hamile kaldım 25 aylıkken doğmuştu
Zor zamanları illaki oluyor kolay diyemem ama burada okuyoruz tek çocukla dahi yorgunum bitkinim postları yorumları okuyoruz
411,713 soru
12,394,394 cevap
44,054 kullanıcı