Oğlum Kasım 2021 doğumlu ama kreşe vermeyi düşünmüyorum. Seneye de düşünmüyorum Tatildeyiz ve linç yiyorum resmen, okullar açıldı sen neden tatildesin diye, sanırsın okul yaşı geldi de çocuğu devletten kaçırıyorum Kasımlı olduğu için zaten 2028'de ilkokula vermeyi düşünüyorum, şimdiden kreşe versem 4 sene okul öncesi travma sebebi ya. Siz verdiniz mi özellikle 2021 Eylül ve sonrası doğanlar?
Bence verene de vermeyene de kimse öyle laf etmesin sana demiyorum da o yorumlar herkes çok iyi biliyor ben de vermek istiyordum ama seneye erteledim eylül doğumlu benimki de inşallah dini eğitimli bi kreşe gidecek bakıcınız varmış ne güzel ben de bi oyun arkadaşı olsun isterdim belki de öyle biri denk gelir☺️
Kızım 2019 doğumlu oda bir gün ile 2019 yoksa 2020 ben bile anaokuluna düşünmüyorm bir sene daha zaten bu çocuk ömrü boyunca okuyacak şimdiden çocuğu sık boğaz etmeye gerek yok çocukluğunu yaşasın bu dönemler onun için en önemli en güzel dönemler erken yaşta okul mantıklı değil
Okul bulsam vericem. Daha doğrusu belediye kreşlerine bile mesafeli bi yerde yaşıyoruz arabamız da yok buraya yakın da açılmadı. Veremiyoruz yani. Şu an 4 yaşında. Yakında kardeşi olacak. Çok da oyun istiyor benden. Bi yere başlasaydı iyiydi
Hayır vermedim ana okulu yaşı gelince gider sonra 1. Sinif zaten uzunca bir öğretim hayatı olacak fazlasına gerek yok
1,491,325 soru
24,370,204 cevap
347,968 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın