+1 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından
Sizde **** oluyormusunuz yaaa..benim kizim 3 buçuk yaşında..dışarı çıktığımız zaman anlaşıyoruz kuralları koruyoruz..bisiy istiyo alamayacağımi yada şuan alamayacağımi söylüyorum..yada işte bir yere gitmek istiyo hayir diyorum..yani işte bir bahane.buluyor bazen inatlasmak için..agliyo cigliik atiyo ama bir yandan yürüyor .hem yürür hem çığlık atar ağlar bağırır .bende geri vites yok yürümeye devam ederim.sakinlesmesini bekliyorum benden geri vites gelmezse bir zaman sonra.susuyo..ama.o susana.kadar çevreki insanlar ..vah vahh 

Aman Allahım ..

Bak çirkin oluyorsun

Niye ağlıyorsun

Hiç yakışıyor mu sana 

Aa bak polis gelecek şimdi 

Sözde susturmaya çalışıyorlar..ben hiç durmuyodum..insanlar ne kadar meraklı ya..sanki ben onu sakinleştirmeyi bilmiyorum..

Geçen gün. Benim.kiz gibi çocuk gördüm annesi elinden tutmuş çığlık cigliga gidiyor..annesi cekistiriyo kolundan yürüsün diye hiç dikkat etmedim bile bakmadım bile..çocuk bu normal..etraftakiler uzaylı görmüş gibi bakıyor kadına ..gerçekten anlam veremiyorum

15 Cevaplar

0 oy
(12,237 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
herkese her şeye karışma merağı var bizim millette. ya bırak annesi yanında sana ne oluyor. 
(317 puan) tarafından
Hele geçen gün pazardayiz .bir sokakta teyze var ne zaman ordan geçsek laf atiyo sohbet etmeye çalışıyor her geçen gelenle. Evinin önüne pazar kuruluyor.yine karşıma çıktı.bizi gördü..oğlum kardeşim kafasindan tutmuş kaybolsun diye yuruyolar önden..elini tutturmadi kardeşi..bende.poset var..elim dolu..hemen gördü bırak kızın kafasini dedi ben sana yapsam iyi mi olur dedi oğluma yaklaştı kafasını sıkacak.hayirdir dedim d
Kolunu tuttum..bırak bırak biisy yapmayacağım korkutacagim.dedi..size ne ya deidm ne.hakla dokunursun diye cikistim..arkamdan bagiriyo çocuklarıma.iyi.bak.o zaman diye..tartıştım kadınla deli mıdır nedir iyice **** olmaya başladım ya
(12,237 puan) tarafından
tövbe estağfurullah... resmen çıldırmalık
(317 puan) tarafından
Yaa sorma yaşlı başlı kadın birde ..delirtirleer insanı..
(12,237 puan) tarafından
yaşlılar daha çok karışıyor :) geçen sene ağustosta adanada sıcağında akşam bile deli gbi sıcak he gören çorap giydir diyordu:) çorap manyağı hepsi:)
(317 puan) tarafından
Haha yok artik
-Reklam-
0 oy
(4,477 puan) tarafından

Çünkü o insanlar zamanında kendi çocuklarının bunları yaptığını unutmuş ya da benim çocuğum mükemmel söz dinlerdi tavırlarındalar. :) Kimsenin müdahale etmesine müsaade etme.

(317 puan) tarafından
Yok  ya izin vermiyorum artık..tersliyorum..ya ben dışarıdaki çocuklara dokunmam .bazen severken bile saçlarını oksama yanaklarini okşamaya çalışıyorlar .izin vermiyorum. Uyarmaktan yoruldum artık..gerçekten laftan anlamayan bir.milletiz
0 oy
(2,933 puan) tarafından
Genelde bunu yaşlı insanlar yapıyor onların zamanında çocuğun kafasına iki vur susar hesabı yapıyorlardı çünkü. 
(317 puan) tarafından
Şimdi ki çocuklar dayaktan korkar mı biz psikojisi bozulmasın diye bağırmaya korkuyoruz..bizdik o anamızın terliginden korkan..
(2,933 puan) tarafından
Öyle valla terlik alsan eline hadi atta goruyum nesile geldik. Allah doğru yoldan ayırmasın evlatlarimizi
(317 puan) tarafından
Amin amin..benim.oglan 7 yaşında ..bazen sinirlenince diyorum bak bir doverim seni görürsün..ki vurmuslugum yok daha..bana diyo.hadi.dov.bakalim.nasil.dovecekmisin
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Ben de çok sinir oluyorum o tarz insanlara. Hadsizlik bu. Kendi babaannem de çocuğumu ağlarken duysun anne seni dövdu mu oglum diyor onu da tersliyorum. Sabah akşam hortumla dövüyorum diyorum 
(317 puan) tarafından
Aynen öyle diyeceksin ..benim.babamda.oyle bagirmayin diyo..bende diyorum.sen.bizi gözünle korkuturdun şimdi ne oldu diyorum .susuyor
0 oy
(650 puan) tarafından
Kimileri de sanki biz öcüyüz de çocuğu bilerek ağlatıyormuşuz gibi bakıyor. Gelde delirme.)
(317 puan) tarafından
Aynen aynen sanki ben onu boşuna aglatiyorum..benim oğlum kucağıma almadım diye meydan kalabaliginda yere yattı sırt üstü..bekledim yarım saat gelmesini gelen geçen yanindan geçti..alsana çocuğu yazık diyen ..kötü anne diyen..bekledim sonra.geldi elimden tuttu yürüdü
0 oy
(14,491 puan) tarafından

:D

Hele şey demişti biri.

Aaaaa yapmasana öyle bak annen kızar :D

Zaten gerilmisim.

Zaten sinirlerim bozulmuş.

Dedim annesi şuan herkese patlayabilir :D

(317 puan) tarafından
Haha iyi demişin sanki annesi kizmayi bilmiyor
(14,491 puan) tarafından
Annesi zaten çıldırmış vaziyetteydi o an :D
Yani kapat gözünü defol git yoluna ..
Hani patlamaya hazır düdüklü olur ya (bu nasıl tabir merveeee:D )  aynı oyleydim zaten barut gibiyim ya ne laf sikiyosun o an..
(317 puan) tarafından
Hazır hazirsin.sinriini çıkar saydın kız ..içinde patlayacagina onlarda.patlasaydi
0 oy
(4,106 puan) tarafından

Aynı şeyi kuzenimin düğünü için gittiğim teyze evinde yaşadım 2 yaşında oğlum herşeye ağlama huyu var maalesef bazen ellemem ağlar susar eniştemin ablası sürekli soruyor niye ağlıyor diye 1 hafta boyunca her sorduklarında anlattım cevap verdim en son raddede kadına patladım bazen biri niye ağlıyor ah vah dediğinde cevap vermek lazım anlayacağı dilden ;) 

Çocuk bu istediği olur yine ağlar isteği olmaz ağlar ne yapalım yani bant mı çekelim ağzına en nefret ettiğim tip çocuk ağlayınca susturmaya çalışıp saçma sapan konuşan insanlar 

(317 puan) tarafından
Aynen işte birde böyle uzaylı görmüş gibi bakiyolar.dik.dik daha çok deliriyorum.cocukta dikkat çektiğini anlayıp susmak yerine daha çok bağırıyor
(4,106 puan) tarafından
O zaman vereceksin ağzının payını sus sus nereye kadar insan çocuğu ağlayınca zaten stres oluyor
(317 puan) tarafından
Zaten birine patladım geçen gün..yukarıdaki arkadaşa yazdım.bak ilk yorumdakine ..insan delirtirlee..
0 oy
(869 puan) tarafından
Ay evde de yaşıyorum bunu ben. Ben görüş olarak ağlamanın rahatlattığını ve bir sorun yoksa ağlamasına izin vermeyi savunuyorum. Çocuk ağlıyor mesela, ben yanındayım sarılıyorum ona, o an kim varsa yanımda susturmaya çalışıyor sinir oluyorum. Ya 7/24 ben varım sizce bilmiyor olabilir miyim susturmayı.. Az bir salın diyesim geliyor susuyorum. 

Çocuk ağlıyor ama yanında annesi varsa bak işine kardeşim. 
(317 puan) tarafından
Haha onu kayinvaldem.cok yapıyor .birde bir yandan tamam annesi ver tamam annesi yesin diyor ya delirtiyor beni uyarıyorum hemen susuyor ama her defasında yine yapıyor
(869 puan) tarafından
Ay herkes ya kocam bile yapıyor. Hayır beceremiyorsam derim ki çocuğumu sakinleştirin. Belli bir zihniyet var yerleşmiş, ve onu yıkmak çok zor..
0 oy
(2,306 puan) tarafından
Millet yorum yapmasa olmaz. 

Benim kızımda çok insan yabancılıyor kendi evimizde olsun, başka bir evde olsun farketmiyor. Çocukla iletişim kurmak istiyorlar o istemiyor hırçın tepki veriyor susmasını istiyor, ağlıyor. Sonra aaa hiç insan görmemiş bu. Hiç evden dışarı çıkarmıyor musun. Alışmamış vs. 

Halbuki çocuk ne alışmamış ne de insan görmemiş. O an sadece onu kendi haline bırakmak ilgilenmemek gerekiyor kızım öyle rahatlıyor sonra kendisi alışıyor geç olsada. Yarın doğum mevlütü var şimdi oraya gitcem. Yine ay aynı şeyler olacak :) bazen sinir oluyorum bazen takmıyorum 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Of herkes herşeye karışıyor nefret ediyorum.Benim oğlumda şasılık var küçükten büyüğe gencten yaşlıya otobüste durakta markette her yerde ,kim görüyorsa çocuğu doktora gösterdin mi bak gözünde sorun var.Ayy Allah razı olsun ya sen demesen ben çocuğumu gözüne bakıp da şaşılık olduğunu hiiç görmiycektim değil mi?? 
0 oy
(3,296 puan) tarafından
Allah'ım dünde ben çıldıracaktim pazarda her gördüğünü istiyor bı tane susmuyor bide kaçmaya çalışıyor bebek arabasina kokuyom aşağı atlayiveriyor :)
0 oy
(14,525 puan) tarafından
Kızım da ağlıyordu kadının teki bana dedi Neden ağlatıyorsun bu güzel prensesi

Miye dediğini yapmıyorsun annesi diyor birde bana 
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Eskiiden çok takardım. 

Kızım 5 yaşında hala ağlar dışarda

Hele biri bişey desin valla zaten sinir oluyorum. Onlara patlarım
0 oy
(3,840 puan) tarafından
Ankara'da mahallem herkes aynı çocuk çorapsız niye çıkardın 5 dk ekmek almaya indim cikcam eve 

Ayakkabısız niye yuriyor  usurse giymiyorrr ne yapayimm ben bakacam hastalanirsa anası benimm bakacamm 

İki dk yağmur yağarken eltime gidiyodum ayy yağmur yağarken niye çıktın sizeeeneeee sizeeeeneeeeee 
0 oy
(5,387 puan) tarafından
Benim oglumda 3.5 yaşında ve inanilmaz stresli agresif ters bir cocuktur hep yollarda aglaya aglaya yürüyoruz bazen yurumez yerde sürünür yolun ortasina yatar yolu yalar falan. Bir keresinde artik dayanamayip oturup yolun kenarinda hüngür hüngür ağladım. Hatta bir kere markette aynı kriz anı oldu çığlık atıyor ağlıyor bir kadında çikolata alip getirmis ben dayanamiyorum aglamasina deyip cikolatayi verdi zaten gerilmisim canım burnumda bir de kadina cikistim orda inan yaşamayan anlamaz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 192 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 531 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 394 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (965 puan) tarafından soruldu

407,120 soru

12,219,108 cevap

36,811 kullanıcı

...