0 oy
520 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 5 aylık. İki kere düşük yaptım hamd olsun bu üçüncü bebeğim kucağıma almayi Rabbim nasip etti. Ama büyük ihtimalle ben hamileyim kızım çok küçük kendimi berbat hissediyorum. Hamileliklerim çok zor geçiyor. Tansiyonum yukseliyordu gebelik zehirlenmesi geçirdim, kan pıhtılaşma var.9 ay boyunca hep hastanedeyim. Doğumum da normal ama çok zor oldu epizyo oldu ve dikişlerim tutmadı açıldı hepsi kaç kere diktiler olmadı alttan mecbur ameliyat ettiler. Kızıma haksızlık ettim hiç böyle düşünmemiştim. Not: tabiri caizse afedersiniz kızlar przrvtf patladı. Ertesi gün hapı da aldım korunuyorduk da. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Nasıl olacak böyle? Kızım kendini eksik hissetmez değil mi?

12 Cevaplar

+1 oy
(12,933 puan) tarafından
Ertesi gün hapı gecikme yapar 
-Reklam-
0 oy
(866 puan) tarafından
Canım test yaptin mı hem ertesi günü hapı kullandin hem korunuyorduk diyorsun nasıl ihtimal verdin hamile olduğuna 
(31 puan) tarafından
Adetim gecikti ve bütün gebelik belirtileri bende var. Ev taşıyorum şuan yoksa yarın hastaneye gidecektim. İnşallah hamile değilimdir. Yarın erken gebelik testi Alaçam ama pozitif çıkarsa kalpten gidecem diye günlerdir almıyorum.
(866 puan) tarafından
Canım yap sonuçta öğrenmiş olursun benim bebeğim şuan 1 yaşında ben hamile olduğumu bilmiyordum tekme attı o şekilde gidip test verdim kan testi yaptım yüksek çıktı hcg sonuçta olan olmuş olmusa çare yok baş göz üstüne ve 6 Aylik hamile çıktım yani bebeğim 6 aylıkken hamile kalmışım sağlık olsun birlikte büyürler yapacak bişey yok bende istemiyordum oğlumdan sonra adet olmadım hap kullandım hapi bıraktım eşim bı korundu bı korunmadi adet olmuyorum diye de tanıdıklar hamile kalmassin dedi ama olacağı varmış demekki bende adet olmayı bekliyordum mesela direk spiral taktırmak için gelecek olan gelir illaki erken yada geç biz ne kdr önlem alırsak alalım kaderde varsa yaşıyoruz 3 yaş kızım 1 yaş oğlum 6 Aylik hamileyim gerisini sen düşün ne durumdayım
(31 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Ben adet görüyordum ve korunuyordum da. Her şeyde vardır bir hayır. Bugün bir test yapayım. Çift çizgi görürsem kalbim duracak herhalde şuan bile düşüncesi beni urpertiyor
(17,510 puan) tarafından
Sadece meraktan soruyorum altı aylığa kadar hamile olduğunu fark etmedin mı çok şaşırdım şu an ben aylarca sabahları kustum onu geçtim kilo alıyorsun bebek hareket ediyor ?
(866 puan) tarafından
Hayır canım adet olmadığım için ihtimal vermedim ve hiç belirtim yoktu hamileliğe karşı kusma filan bebeğim 6 Aylik oldu ek gıdaya başladı bundan önce de ben süt yapan şeyleri yemeye çalışıyordum hafif diyet yapıyordum hemen kilo vermiştim baya yani son göbeğim çıktı 5 aylık olduktan sonra tabi hamileligimden haberim yoktu bende kilo sandım sonra dan tekme attı orda anladım direk test yaptım ben zaten kilo almam hamile kaldığım gibi bebeğim 5 yada 6 Aylik olunca göbeğim çıkıyor direk ondan önce kim görse iki gebeligimde sen nasik hamilesin derdi kızımda çok miğde bulantısı vardı koku hassasiyeti filan anladım bide adet gecikmesi vardı oğlumda sadece adetim gecikti test yaptım belirti yoktu bunda ise doğumdan sonra adet görmediğim için bide belirti olmadığından anlamadım cuma günü randevum vardı gittiğimde 24 haftalık olmuştuk anlayacaginiz
(17,510 puan) tarafından
Aa hadi hayırlısı çoğu gitmiş azı kalmış Sağlıkla gelsin
(866 puan) tarafından
Aynen öyle canım bana da güzel bir supriz oldu bı anda sağlıkla gelsinler birlikte büyürler rabbimin vardır bı bildiğiki kısmet etmiş yoksa 3 cu dusunmuyordum adet olunca spiral takicam diye bekliyordum adet olmadan takmiyorlar çünkü
0 oy
(17,510 puan) tarafından
Bu kadar zor hamileliğe bu kadar istememeye bir kaç yöntemi birlikte kullanmak gerekir ama ertesi gün hapına rağmen hamile kalma ihtimalin şaşırtıcı ( hapı erken alırsan koruyuculuğu yüksek diye biliyorum) 
(31 puan) tarafından
Gece oldu sabah 9 da aldım içtim. Spiral taktıracağım 6. Aydan sonra. Zorlu doğum geçirdiğim için Dr. 6. Aydan sonra gel takalım dedi. Allah isteyene versin şimdilik kızım küçük, bir şey de demek istemiyorum. Rabbim hayirlara çıkarsın
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ertesi gün hapı korur diye düşünüyorum bu kadar stres olmayın hemen bir test alıp rahatlayın 
0 oy
(87 puan) tarafından
Evet kızın kucuk ama nasipte varmış cnm hayırlısı dikkat edin artık 
0 oy
(4,477 puan) tarafından
Ben gebelik olduğunu pek sanmıyorum. Ertesi gün hapları başlı başına hormon ve ben de kullandığım 1-2 seferde hem adet dengem çok bozuldu hem de çok zor geçti regl sürecim. O yüzden kan ver ama bana kalırsa negatiftir. 
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bence hamile değilsin stresten ve mevsimsel geçirmiştir adetiniz sonuçta ertesi günü hapı çok iyi bur hap bilemedim ama 
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Ertesi gün hapı içtim demişsin. Eczaneden eşine 2 tane test aldırıp yap canım. Emziriyorsan sütten de adetin gecikmiş yada hiç olmayacak olabilirsin. Test yapmadan evham yapma üzülme 
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Bence hamile degilsin stres yapma 
0 oy
(3,337 puan) tarafından
Test yaptın mı canım hemen karalar bağlama netlesmeden rabbim hakkında hayırlısını versin öyle deme sonra ikincisini istersin rabbim sınar ben öyle oldum bak hala sinaniyorum ikinci kez olsun istedim neler çektim çekiyorum da hala 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Yaptınız mı ? 
0 oy
(2,857 puan) tarafından
Ertesi gün hapı adet geçikmesi adet olmadan önce meme hassasiyeti ve bulantı yapabiliyor bunlardan biri varsa yapın dana vermiş olduğu yan etki olabilir Rabbim gönlüne göre versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 330 göst.
10 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 310 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 641 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 433 göst.
11 Nisan 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,228 soru

12,223,358 cevap

36,821 kullanıcı

...