+1 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
İnsanların dışarıdaki tepkisi canımı çok sıkıyor bide  kızın olsun diyen var kızın olsaydı keşke  diyen sanki dünyanın en kötü şeyi iki erkek annesi olmak gerçekten de kötü mü benim için sağlıklı olsun önemli olan o ama  insanların tepkileri hem korkutuyor kaygılandırıyor beni bende isterdim bide kızım olsun 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
O konuşanların ağzına vuracaksın bir tane aslanlar gibi iki erkek annesi olacaksın daha ne canım 

Benim bir kızım.birde oğlum var madalyami taktılar 
tarafından
Neden casperiye etek çocukları canavar mi ki tama hareketli.olansa var olmayanada var hakkında hayırlısı ne ise o olsun benim bir kızım bir oğlum var ikiside durmuyor yerinde kızım sürekli ağlıyor oğlumda hareketli ee şimdi ne yapalım çocuk bu kız erkek ayrımı bana çok saçma geliyor çogullu konuşuyorum yeter artık kızda evlat erkekte evlat
tarafından
Hayalseveranne alnı öpülesi yorum inanki erkek kız ikiside evlat
(6,250 puan) tarafından
canavar degil ama hallice. . bunu en net anasinifi doneminde gorursun. kizlar insan gibi el ele tutusup sakin sankin oynarkerken erkekler demir kapilara tirmaniyir ataturk bustunun ustune kus gibi tünuyor.  park edilmis ogretmen arabalarinin tavanina cikip atliyorlar kiyafetler yirtik pirtik oluyor. etkinlikler bastan savma. yemek yeme dersen zaten fiyasko birbirlerinin suratina bilerek piykurup tukurerek yiyorlar falan.. insan demeye bin sahit ister. iste tam bu donemde hamile kaldim. be dedim madem bir cck daha verdin bari erkek olmasin da bu sekilde bir cck olmasin erkek olmasin diye. bu cahillik degil gorunen koy klavyz istemezdi. kiz koca buluyor da erkek kariyi koynuna alinca anasinin borusunu tinlar mi saniyorsun. hayirli evlat evlatolsun yeterki kizi erkegi yok. gelini alip kirdirtip dizini otirtacakmisin irgatlik mi yapacak ki sana:). kizin kocaya gtmesine dert ediniosun da. erkklerin evlenecegi kadinin oglunu parmaginda pervane gibi donderip anasinin evinin sokagindan gecirttirtmeyecek kadar cazgir biri olma ihtimalini dusunmuyosun gelindir benim oglumun lafindan cikmaz bana hizmetcilik eder kafasi asil cahillik . 8 teyzem iki dayim var. ananem dedem hayattayken mallari kacirip tum evleri arsalari dayilarimin uzerine yapmis. dayilarin kayinpederlere satis gostermisler sonra dayilar uzerilerine almis. mal kacirmislar kizlardan. ama noldu altli ustlu aile binasinda iki dayim da bakmadi ana babasina. gelinler ben kendi evimden baska yerde rahat edemem deyip inmediler asagiya. teyzemler annem hergun sirayla gttiler kaldilar bakdilar ana babaya. yani erkek olunca da pek bir matah birsey olmuyir yaslilikta  genclikte illa kizin kocasinin izin vermemsi degil yani mevzu hayirli evlat olmasi. erkek de yuzune bakmayan cok kariyi koynuna aldimi ana babasini hic yerine koyan sürüyle
(536 puan) tarafından
O yetiştirme tarzına bağlı saldım çayıra mevlam kayıra olursa öyle yaparlar zaten ama küçük yaştan itibaren annem babam bu haraketi yaparsam kızar ve ceza verir bilinçibde olursa kontrol altına alınabilir haraketi bir bebek olması benim oğlum şuan 2 yaşında şimdiden babasının bir bakışında yada otur demesine ellememesi gereken birşeyden uzaklaşıyor erkek çocuğu için tasvir ettiğin tavırları kız çocukların da da gördüm kız çocuğu için tasvir ettiklerini de erkek çocuklarında gördüm belli bir kalıpla değerlendirilmez
(536 puan) tarafından
Evlilik konusu için daha çok erken konuşmaya ama hayırlı olursa elbet ailesini geri plana atmaz ama ilk planda kendi çekirdek ailesi olmalı zaten
-Reklam-
0 oy
(18,612 puan) tarafından
Hayatınızda yeri olmayan insanların fikrinin önemi de olmasın çok istiyorum bir kızım olsun ilk çocukta istemiştim şimdi ikinciyi yapma niyetim var ya erkek olursa diye düşündüğümde oğlumun canından kanından bir arkadaşı olacağı fikri geliyor aklıma sen kötü düşünmezsen kötü olmaz tabiki neden olsun 
0 oy
tarafından
Banada diyorlar aa kizin yokmu diye bndede hep  erkek  ne fark eder ikisude evlat 
(162 puan) tarafından
Aynen öyle bazen sokakta tanımadığım bile yorum yapar oldu ya Allah böyle verdi ben napım
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Iki oglum var ucuncu kiz olur diye dusunuyordum.bir ara ama yok o kadar zor ki büyütmek kız erkek farketmiyor
0 oy
tarafından
Aynen 2 oglum var ne zorluklar çektim hamilelikte dogumda.  3. Yap kızın olur falan mal mal konuşuyorlar 
(162 puan) tarafından
Sanki kendileri bakacak birde erkek çocuk olunca yalnız kalacaz kız gibi olmaz bakmazlar söylemleri de var
0 oy
(402 puan) tarafından
Benimde 2 kızım var neyse 3.erkek olur belki diyolar ben 3.yü düşünmüyorum derdim ona bişe diyolar. O yüzden He diyorum kısmet hayırlısı diyorum boşver 
0 oy
(146 puan) tarafından
Canım hiç takma kafana sağlıklı olsunlar da de geç benimde ikiz erkeklerin var biri kız olsaydı diyen o kadar çok oldu ki oysa erken doğdular küvezde kaldılar sağlıklı olsunlar da dedim hep bazense hangisi kız olsaydı hangisini değiştirmek isterdiniz diye dalgasına soruyordum 
(162 puan) tarafından
İyi demişsin tepki verecez aslında yoksa susmuyolar
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Ne alaka ya iki tane kız olup bitane de oğlun olsaydı diyenlere ne diycez bnm de bir kızım var ve şuan hamileyim kız olsa bana da onu diyckler emin im ki takmam bu kadar verende alan da Allah onlara ne olyr sanane deseydin cok sacma bi düşünce yapısı var boş insan cok
0 oy
(5,762 puan) tarafından
Benim hamile olduğumu duyan her Allahın kulu inşallah kızın olur sanki 10 tane oğlum varmış gibi 

Zaten benimde hayalimdi hep ismine bile karar vermiştim ama ne oldu erkek olduğunu öğrendim gelen giden ay keşke kız olsaydı işte tamam 3 kız olur inşallah vs vs bende bıktım bu konudan ama elimden gelen birşey yok
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Kız olsa erkek olsun derler 

Erkek olsa kız olsun derler 

Takma boşver gitsin 
0 oy
(1,802 puan) tarafından
S.ktr et agzı olan konusur büyük oğlum 12 yaşında geçen yıl hamile kaldım yine oğlan dedi Dr ben çok sevindim eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda ne olursa olsun dedim etrafımdaki ukalalarda olsun bıtane daha yaparsın kız olur dediler yapmıycam sizene ben memnunum dedim hep kapattım konuyu 
0 oy
(3,667 puan) tarafından
Aman napacaksın milleti iki kızın olsa biri oğlan olsaydı derler benim bir kızım bir oğlum var banada kızın yanına arkadaş lazım diyorlar sanki siparişler oluyor kardeşim dört oğlu var  onada beşinci kız olur belki demişler millet ne meraklı herşeye yorum yapmaya 
0 oy
(172 puan) tarafından
Ablamin 5 tane oğlu var hiç kızı yok kız çocukların da çok sever ama nasip olmadı oğullarının hepsini de pırıl pırıl yetiştirdi önemli olan evlatlarımızı insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmektir cinsiyet fark etmez tabii ki insan iki meyveden de tatmak ister ama bu tür şeyler nasip işi Rabbim hangisine uygun görmüşse takdir onun. Bir de ben şöyle düşünüyorum İki kız iki erkek üst üste alacak şekilde olması çok daha güzel geliyor bana daha sıkı fiki olurlar diye düşünüyorum. 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Aralarındaki yaş farkı asla evet 2 tane erkek çocuğa bakmak gerçekten çok yorucu olur belki de yorucu olduğunu ima etmek anlamında konuşuyorlardir 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Siparıs ile olmuyor bu işler herkes konuşur oğlun olsun kızın olsun diye boşver 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 447 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepp60 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 353 göst.
0 oy
24 cevap 490 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 444 göst.
28 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Berf (6,398 puan) tarafından soruldu

411,621 soru

12,391,709 cevap

43,848 kullanıcı

Kategoriler

...