+2 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (17,059 puan) tarafından

Dün öğretmenin istediği malzemeleri aldık.  Verdiği yemek listesine göre de poğaça tuzlu kurabiye şekerli kurabiye lavaş ekmeği yapıp attım buzluğa bugün. Yufka alıp sigara böreği de yapacam. Çok şükür öyle uzun bir liste ve gereksiz bir yemek menüsü vermedi. Ulasilabilir basit bir menü verdi bize. Yarın okula başlayacaz inseAllah. Kendim gidecekmisim gibi heyecanlıyım :) 

17 Cevaplar

+1 oy
(4,927 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ya sen çok hamarat birisin bence 
-Reklam-
+2 oy
(3,055 puan) tarafından
Yok vallahi canım bize listeler verilmedi daha ne anaokulu ne de 1 sınıf kızımınkini bu hafta alıştırma haftası olacakmış bizimki
+1 oy
(14,756 puan) tarafından
anaokuluna basliyor hic birsey hazir degil dun gruba aldilar Allahtan ogretmen akraba cikti :D ayni okulda olduklarinu biliyorduk da ogretmeni olacaginu bilmiyordhk ona denk geldi. yarin basliyoruz bakalim. yemek zaten okuldan verecekler ama soracagim ekstra kek borek koyabilirsem meyve felan izin verirlerse koyarim 
(7,232 puan) tarafından
Anasınıfı okuldan mı yemek verecekler? 1.sınıfta mı yoksa?
(7,232 puan) tarafından
Bizimkiler toplu olacak diğerleri katmayacak, menüyü alan katacak.
0 oy
(2,854 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım verimli bir yıl olur inşallah ❤️
0 oy
(12,361 puan) tarafından

Ay bende heyecanliyim. Benimki 4 yasinda yarin tanisma var annelerde girecek cocuklarla :woot:

(17,059 puan) tarafından
Biz veliler cuma günü gittik tanışmaya çocuklar gelmedi. Çocuklarla tanışma yarın olacak.
(12,361 puan) tarafından
Bizde cuma gidecektik ogretmenin yakini vefat etmis sehir idisina cikti o yuzden p.tesi hepsi bir arada :) pekistirmede bu hafta olacakmis zaten. Daha hic gitmediler okula
(17,059 puan) tarafından
Evet biz de hiç gitmedik. Öğretmen bazı prosedürler değişti ondan bu hafta cagirmadik dedi
(7,232 puan) tarafından
Bizler ilk perşembe günü 30 çocuklarla annelerle ve hocalarla tanıştık :)))))) cümbür cemaat yani :Dddd Cuma günde veliler bahçede, hocalarda çocukları okula kattı, kaynaşma için..
(7,232 puan) tarafından
Biz sabahçıyız.
0 oy
(291 puan) tarafından
Bizde birinci sınıf liste tamam da forma alamadım hala sıkıntı olur mu diye dusunuyorum
(17,059 puan) tarafından
İlk günden sorun olacağını sanmıyorum
(291 puan) tarafından
İnşallah canm
(3,064 puan) tarafından
1 hafta süresi olur formanın canım haftaya kadar alırsınız
0 oy
(89 puan) tarafından
Benim oğlum anasınıfına gidecek tekrar ama daha bişey almadm yarın listeyi verecek öğretmen 
(17,059 puan) tarafından
Biz de ana sınıfı bize cuma günü verildi liste.. toplantı yapılmıştı
0 oy
(3,820 puan) tarafından
Çok şükür herşey tmm beslenme sanırım salı günü program yapıcak benım kızımda öyle herşeyi yiyen biri degıl yarın tost ıstıyorum dedi ondan sonra artık şekillenmeye başlar.... Yarın bırakıp gelcez zaten ıkı gün tanışma oldu zaten zorlancağını sanmam ☺
(17,059 puan) tarafından
Bizde sadece veliler tanıştı öğretmen ile ilk karşılaşma yarın olacak
(3,820 puan) tarafından
Bizim 1.sınıf canım
0 oy
(6,799 puan) tarafından

Bizimde listemiz geldi burda yazanlar vardı çok zor uğraşamam falan gayette güzel menü vallahi 

image

image

0 oy
(1,559 puan) tarafından
Ay valla birkaç eksik kaldı ya etiket yapıştırın demiş her şeye mi yapıştırcaz terliklere felan da mı bacım 
(1,381 puan) tarafından
Yaz yaz bence terlik panduf suluguna cantasina beslenme kutusuna ilerleyen zamanlarda sapka bere falan da takarsa ne bulursan.karisiyor unutuyorlar baskasi eve goturuyor yanlislikla
(17,059 puan) tarafından
Ben dün yazdım sadece kalem açacak vs onlara yapıştırın dedi kalanları ortak kullanacaklar dedi. Sende yaz bence
(88 puan) tarafından
Biz kuru boyalarla bile tek tek her renge yazdık. Ögretmen yerde bulduğumu şu çocuğumun muş diye bileyim dedi.
(1,559 puan) tarafından
Aa öyleyse bende öyle yapayım
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Bizde sadece okul formalarını aldık. Öğretmen daha grup kurmadı büyük ihtimalle yarın alınacaklar listesini verir ☺️ afiyetle yesin kuzucuklar inşallah hayırlı güzel bir yıl olur
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Cuma günü teslim ettik alınanları canım.

Beslenme de yarın yok dedi İstanbul'da trafik durumundan dolayı yarına has 10-12 aradı eğitim olacağı için ama ben açma yapmış bulundum :D

0 oy
(768 puan) tarafından
Canim ya yapmadım ben daha dün evi serdim her yıl minik pizza sigara böreği poğaça Hamburger ekmeği sandivinc ekmeği yapar atardım bu sene dogumum yaklaştığı için temizlik ve okul aynı ana denk geldi doğumum için birşeyler yapicam buzlukta yer kalmayacak ne yapcam bilmiyorum çok zorlanacağım her gün menu hazırlamak zorlayacak beni 
0 oy
(20,339 puan) tarafından
Bize henüz vermedi bugün beş dk bi toplantı yapıcak sanırım o zaman söyler 
(17,059 puan) tarafından
Bize cuma günü verilmişti. Kızımı okula bıraktım geldim ay nasıl duygulandım. İlk göz ağrım okula başladı:')
(20,339 puan) tarafından
Ay bi kadın ağlıyodu biz gelirken üzüldüm sanırım ilk çocuk nasıl ağladı duygulandım bende :)
0 oy
(6,586 puan) tarafından
Şimdi gönderdim eşim götürdü :) 
(17,059 puan) tarafından
Ben kendim götürdüm. Çok duygulandım ya ilk göz ağrım okula başladı :')
(6,586 puan) tarafından
Hayırlı olsun inşallah :)
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Bizde liste yok her gün ne koycam diye düşünüyorum bu gün sabaha milföy börek koydum öğlene köfte ekmek badem elma koydum 
0 oy
(51,149 puan) tarafından
hazir hazir simdi herseyini hazirladim goturcem okula mini mini bir oldu elosta
(17,059 puan) tarafından
Afiyetler yerler İnseAllah. Bizde ana sınıfına başladık. İlk gün diye saat 12 de çıktık.
(51,149 puan) tarafından
hayırlı olsun canım zalim zaman cabuk geciyor anaokulu en guzeli ilk.heyecan oldugu icin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 488 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
11 Haziran 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 229 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 504 göst.