0 oy
533 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (33 puan) tarafından
Arkadaslar Ben bazen önce ev temizliyorum ,yani kendime o bakimi yapsam manken olurdum,ama bu huruvida hic sevmiyorim sanki Temizlik hastaligi oldum,siz olsaniz önce kendinize mo makyaj yapar gezer sonrada Temizlik yapardiniz?yoksa ev temizligimi,walla ben artik yaslandim Temizlik kafaya takmaktan

24 Cevaplar

+1 oy
(1,977 puan) tarafından
Önce temizlik evden pek çıkmıyorum makyajlada aram yok çok 
-Reklam-
+1 oy
(2,819 puan) tarafından

Ben hiç makyaj yapmadığım için, tek seçenek kaldı temizlik :D

+1 oy
tarafından
Temizlik yapıyorum ben yemeğimi herşeyimi yapiom 

4 5 gibi makyaj yaparım 

Bazende değişio direk yapiom

Ruh halime bağlı aslında

Makyaj beni çok mutlu edio ')
0 oy
(4,812 puan) tarafından

Önceliğim çocuklarım ve dinlenmem diger ikisi keyfime bağlı :D

0 oy
(5,875 puan) tarafından
Ayy ne makyajı ☺ev temizliği her gün silmesem aslaa rahat edemem zaten makyaj yapan biri değilim sevmemde
0 oy
tarafından
Temizligi gec evi derli toplu birakmadan disari ciksam icim rahay etmez gezip tozma heveslisi degilim esim evde oldukcs gezdiririr sagolsun o evde yokken de ben gunduz islerimi yaparim aksam uzeri cikarim zaten yani onceligim tabiki ev isleri 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Önce temizlik, süslenip püslenip temizlik yapamam zaten dağılıyorum.Ama temizlik sonrasi kendimde bir dus alıp süslenip püslenmeye bayılırım temiz evin keyfini ben sürmeliyim önce :))
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Önce ev temizliği tabiki makyaj yapmayı zaten sevmiyorum hergün temizler silerim evi sonrada kendim duş alırım muhakkak 
0 oy
(13,827 puan) tarafından

Önceliğim temizlik ve duzen valla şuan evim gözüme hitap etsin diye bazı ihtiyaclarimi erteliyorum önce evvvv ♡ :)

0 oy
(1,597 puan) tarafından
Temizlik yapmam gerekiyorsa  makyaj yapmam sacimi ev topuzu yapip isleri bitiririm.sonra dus ve gunes kremi surerim makyaj yapmam . 

Ama ev temiz ise sadece bir toz alincaksa ortalik toparlanacaksa kahvaltidan sonra  kisisel bakim yapip yani bdis fircalama sac tarama gibi seyler yapip ortaligi toplarim yeter bence. 
0 oy
(3,967 puan) tarafından

Temiz olmayı severim ama her şeyin önüne koymam. O anki ruh halime göre mesela kötüysem kendime bakım yaparım kötü değilsem evimi temizler sonra kendime bakarım. Siz titizsiniz sanırım hiç öyle olmadım olacak gücüm de yok yani sürekli detay girmem temiz ve düzenli olsun yeter bazıları sürekli detaylı yapıyor maalesef ben yapamam:D

0 oy
(5,399 puan) tarafından

Önce oturup karnimi doyurur keyfime bakarim :D

0 oy
(3,285 puan) tarafından
İkiside önceliğim değil. Evde adım atılacak yer kalmaz bazen çeker kapıyı çıkarım çocuklarla parka giderim. Ev işi nankördür ama çocuklarımız değil ilerde hep hatırlıcak bu günleri. Kişisel bakım olarak yaparım kendime ama makyaj yapmam . Cilt temizliği serumları kremler koruyucular bunları sürerim sadece 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Temizlik olurdu  genel de evde dinlemek hoşuma gidiyor
0 oy
tarafından

Önceden her ikisi de vardı şimdi ikisi de yok :D çok şükür bebişim var tüm günüm onunla

0 oy
(2,859 puan) tarafından
Once ev temizligi sonra ben
0 oy
(18,621 puan) tarafından
İkiside önceliğim değil. Bakım benim için önemli ama o makyaj değil işe giderken bile arada bir yaparım 
0 oy
(9,644 puan) tarafından

Ev pisken süslenip gezmek de:blink:;)

Öncelik temizlik sonra kendine bakım gezme makyaj en son iş 

0 oy
(980 puan) tarafından

Makyajdan artik soğudum cildimi mahfediyormus gibi hissediyorum 

Ev temizliği geliyor basta benim icin 

Babaannemin lafi millet evine bakar sacina basina degil:D

0 oy
tarafından
Bebekle ilgilenmekten ikiside yarım kalıyor. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,284 göst.
21 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 637 göst.

411,663 soru

12,392,736 cevap

43,897 kullanıcı