0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar en kısa zamanda sezeryan olacam inşAllah kaçıncı hafta ayağa desteksiz kalkarım sizce günlük islerime ne zaman dönerim 

8 Cevaplar

0 oy
(13,080 puan) tarafından
ilk 2 gün desteğe ihtiyaç duyarsın sonra yavaş yavaş kendin kalkabilirsin. 2 haftaya baya rahat olursun ama en az 2-3 ay çok dikkatli olman gerekiyor. bebeğim 14 aylık daha bugün bile sızladı ameliyat yeri. öyle iyileştim diye her şeye atlamaman lazım 
(79 puan) tarafından
Aynen oyle
-Reklam-
0 oy
(4,186 puan) tarafından
İlk 2 gün biraz zorlanirsin, sonra ki günler desteksiz kalkabilirsin. Eve geldiğinde sürekli yatma evin içinde yavaş yavaş yürü ki çabuk toparlan. Evi iş için kendini çok yorma agır birşey kaldırma en azından bir kaç ay sabret
(79 puan) tarafından
İnşAllah canım
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Yarım saat sonra  aslında odaya geçer geçmez kalmış tım ayaklarım uyuşuk şekilde hemşire kızdı   ystmalısın dedi   oğlumu görebilmek için   dikiş ameliyat umrumda değil dı   küvezde olduğu için
(79 puan) tarafından
Anladim:(
0 oy
(848 puan) tarafından
Gece hariç yatma. Merdiven in çık bebeğe bakan kişi varsa dışarı çık hava al. 7 8 güne rahatlarsın
(79 puan) tarafından
İnşAllah canım
0 oy
(6,112 puan) tarafından

ne haftasi kizz:) ilk geceden iki bullum de olsa kendi kendine yuruyorsun. sabahina biraz kambur da olsa yuruniyir. ikinci gunun aksami normal merdiven in cik yapilir.3. gun egil kalk bulasik makinasini bosaltip yerlestirebilirsin mesela. supurme isi zor bi karin kasiliyir vakumluyor supurge haliyi diye . ona bi 10 gun sonra ancak.ama silersin yani mopla 3. ginden sonra. yemek 3. gun zaten ayakta durup yapilir.

(79 puan) tarafından
MasAllah canım sana
0 oy
(2,943 puan) tarafından
İlk 2 gün zorlandım ben. Ama 3.4gün sonra rahattım. Zaten bebeğime de hep kendim baktım. Yataktan alıp koyarken zorlandım sadece. 
(79 puan) tarafından
İnşAllah bende hemen iyilesirim
0 oy
tarafından
Kız ne haftası :)) doğumdan 6 saat sonra ayağa kaldırıyorlar, ben birdaha hiç yatmadım. Bebeğimin altını bile bir kişiye degistirtmedim doğduğundan beri ayağa kalktım kendim yaptım. 2 gece hastanede kaldım, kendi bezimi bile tuvalette gidip kendim takıp çıkardım eve geçince de zaten normal hayatıma devam ettim sadece dikişlerden sıkıntı yaşamamak adına kendimi hiç zorlanmadım pek eğilip kalkmadim. Yani haftalar sürmüyor:)) Allah yardımcın olsun şimdiden 
(79 puan) tarafından
Amin canım sagol
0 oy
tarafından
Sezeryan oldum karnıma kum,torbasını,koydular,.Sonra onu aldılar ben ayağa kalktım üzerimi giydirdi gorumcem sonra hep ayaktaydim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 382 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
28 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubraumut (3,169 puan) tarafından soruldu

409,904 soru

12,323,830 cevap

39,049 kullanıcı

Kategoriler

...