0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

8 senelik dostum sözde insan bildiğim kişi beni çok sevdiğini değer verdiğini söyleyen kişi uzaktan  kuzenim sözde zor zamaninda yanında oldum sözde ben çok iyimişim sözde dar gününde yanında olmuşum 

Ama o sırf ailevi sebeplerden dolayı babam ameliyat oldu eşiyle ilgili bir durumdu kavgamız, gelmedi çok üzüldüm kırıldım hiç mi hattımız yok hiç mi şimdi diyeceksiniz ki bu işler sirayla sende öyle birşey olunca gitme ama hani ben yol yordam biliyordum hani çok iyidim hani zor zamanda yanlarindaydim bumu insanlık çok üzgünüm birşey yapmak istiyorum ama ne sizce ne yapmam gerekir zaten bundan sonra benim için de bitti o kişi 

21 Cevaplar

+12 oy
(992 puan) tarafından
Böyle intikam peşinde kosacaksan kendine iyi dosttum onunla deme. Allah senin gibi dostlardan korusun.
(4,158 puan) tarafından
Öyle vallahi intikamlık ne var sanki sil bitir çıkart direkt hayatından ne bu hırs
-Reklam-
+9 oy
(236 puan) tarafından
çok tehlikelisiniz. kalbinde zerre miktarınca bile kin olan cennete giremez hadisi aklıma geldi. ne kadar korkunç bir şeymiş demek ki kin.. 
+3 oy
(5,670 puan) tarafından
Ben çok abartığınızı düşünüyorum 
+2 oy
(19,839 puan) tarafından
Tiz vurun kellesini. 
+1 oy
tarafından
Hayatimdan silerim ne intikami ya
(58 puan) tarafından
Zaten silerim de yaptığı yanına kalsın istemiyorum
(5,507 puan) tarafından
Ne yapmış bu kadar kinleniyorsun ben anlamadım. Amcasına ziyarete gelmemiş. O an siler geçerim
tarafından
Babasiymis benimde 10 senelik arkadaşım yazmadi babam 1 haftadır hastanede yatıyor
Bir gecmis olsun bile demedi ama kinlenmedim
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Muhabbeti kes gitsin intikam falan boş iş
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Ya canım evet haklısın sonuna kadar ama şöyle birşey var acaba eşi mi izin vermedi belki çok gelmek istedi ama eşi göndermedi
0 oy
(437 puan) tarafından
Napabilirsin ki umursamamaktan başka. Mesafe ya da ilişkini kesebilirsin. 
0 oy
(20,537 puan) tarafından
Hiç intikam alma sessizce çık hayatından işi düşünce haberi olur zaten
0 oy
(90 puan) tarafından

Eşinin izin vermediğini düşünüyorsan ondan intikam almak istemen saçma çünkü eşi sebep olmuş sonuçta gitme demiştir oda mecbur kalmıştır ama kendi gelmek istemedigini düşünüyorsan inan intikamla meşgul etme hayatını boşver sen ona mecbur değilsin ben sna soyluyeyim onun yerine çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah sen sağ ol ailen sağ olsun gerisi nin hiç önemi yok 

Birde herkes zaten kim ne yaptığının farkında yani bu hayatta oda nankorlugunun farkındadır merak etme onu kendiyle başbaşa birak
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Aynen bu yazdığın  postu direk ona yolla  rahatlarsın
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Aynı benim can ciğer oldugum kuzenim. Doğum yaptı 2 ayda 2 kere aradı. Sözde ölüp bitiyor bana
0 oy
(1,372 puan) tarafından
İntikamlık bişi yok canım kıymet bilmeyene kıymet vermeyeceksin olup bitecek eğer sorarsada lafı dolandırmadan anlat bitir arkadaşlığını 
0 oy
tarafından
Ya yapmak gelmek zorunda mı?Sen elmayı,seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?En nefret ettiğim insan tipisin.Bir şey karşılıklı bekleyerek yapan.Intikam diye diye yat kalk dur sen.o arkadaşın Rabbimin sevdiği kuluymus ki senin gibilerden uzak etmiş.
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Tabiki hiçbir şey yapmamalisin olduğun gibi kalmalısin. 

Belki gelmeyi çok istedi ,ve siz eşi ile sorun yasamissiniz belki evde kıyamet koptu .Belki hiç birsey olmadı bilerek gelmedi.Iyiler hep iyidir unutmayın (kendi sinirlarini koruyarak )

Önünüze bakın o gelmeyince ne değişti hicbir sey babanız sağlıklı olsunlar varsın gelmesin/gelemesin.

Bundan sonrası sessizlik varsa birsey hayat önüne getirecektir.Yoksa sizin hayatınızda ki süresi dolmuştur yeni deneyimlere yelken açma zamanı.

Geçmiş olsun babanıza.. 
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Umuyorum intikam dediğin araya mesafe koyarak yada yaptığının yanlışını nasıl en çok hisseder anlar nasıl davranayim gbisinden soruyorsun bacım. Aksini düşünmek istemiyorm bu kadar kötü kindarca düşündüğünuzu zannetmiyorum 
0 oy
tarafından
Bence en iyi intikam görmezden gelmektir 
0 oy
(301 puan) tarafından
Bazı yorumlar da yaptığı yanına kaldım istemiyorum intikam istiyorum demişsin bacım sen ruhsal bir problem mi yaşıyorsun yahu. Sil at hayatından yeter ne yaptı da intikam Alican benim annem öldü dostum dediğim kişi cenazeye gelmedi bu kadar takmadım abartma yani intikam alacak ne var.
0 oy
(857 puan) tarafından
Şeytanın avukatına bi danış fikir verir bence
0 oy
(926 puan) tarafından
Napacaksınız babasını hasta edip ziyaretine mi gitmeyeceksiniz? Allah aşkına konuşmazsınız olur biter. Sizi seviyorsa gerçekten, bu çok büyük bir ceza olur. Sevmiyorsa doğru mesafeyi bulmuş olursunuz. Ama bu kin bu nefret size zarar ya. Akşam akşam kendinize dert mi arıyorsunuz pembe dizi mi çekiyorsunuz 10 sezon da intikam diyorsunuz? 

Ayrıca o kadar seneyi bir tek bu olayla siliyorsanız siz dost olamamışsınız zaten. Belki eşi de sizin bu kininizi gördü de yollamadı. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 534 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
0 oy
1 cevap 361 göst.
0 oy
15 cevap 928 göst.
13 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

409,695 soru

12,316,058 cevap

38,830 kullanıcı

Kategoriler

...