0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (3,168 puan) tarafından
Hanımlar bebeklerinizin saçını daha gür sağlıklı çıksın diye sıfıra vurdunuz mu? Benim kızım 1 yaş 4 aylık saçı seyrekti zor uzadı. Eşim illa sıfıra vuracağım gür çıksın diye dedi. Keltoş oldu kızım bugün  Gerçekten daha gür çıkıyormu saç. 

9 Cevaplar

+1 oy
(436 puan) tarafından
Sıfıra vurunca gür çıkmaz sadece hepsi aynı anda uzar. 3 yaşında kızım var saçını hiç kazıtmadım. Maşallah gür saçları var. Gürlük genetiğinde olan bişeydir. Sıfıra vurmak sadece aynı boyda uzamasını sağlar
(3,168 puan) tarafından
Bende aynısını dedim. Bağlayamayacağım üzülüyorum:( umarım hızlı uzar
(436 puan) tarafından
Instagram'da birmuhendisbirpediatrist pınar hanımın sayfası var onun şampuanı cidden saç uzatıyor bi bak istersen. 400ml şampuan 400₺ civarında. Şampuanın adı pureseed
(3,168 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Ben yaptırmadim ama eltimler sıfıra vurdurdu şuan daha sık çıkmış saçları öncesinde seyrekti
(3,168 puan) tarafından
Ben vurdurmak istemedim eşim ısrar etti. Üzüldüm açıkcası :( umarım dediğiniz gibi işe yarar
(12,770 puan) tarafından
Kız sık falan cikmiyo. Hepsi ayni anda uzadigi icin oyle duruyo sadece
0 oy
(4,870 puan) tarafından
Kim uydurmuş bunu ki :) genetik tamamen o bebek saçları çok çok güzel bence zamanla zaten gurlesir de eğer anne baba saçı gurse
(3,168 puan) tarafından
Bende karşı idim ısrar etti eşim ama çok üzüldüm :( eşimin de benim saçım da gür. Umarım hızlı uzar :(
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Hicbi ise yaramiyo canim. Mesela ablamin kizinin sac uclari cok cansizdi ablam kenfisi evde uclarini kesti küt yapti sacini goren diyoduki ne kadar çogalmis saci. Aslinda ayni sacti hicbisey yapilmamisti :) ama hepsi ayni boya gelince çok gibi durdu. Simdi 4.5 yasinda masallahi var saclarinin çok gür. Sifira vuruncada ayni anda uzadigi icin gürlesmis gibi duruyo sadece oyle bisey yok aslinfa
(3,168 puan) tarafından
Ben kestirmeyi hiç istemedim eşim ısrar etti birşey diyemedim. Çok üzüldüm keltoş oldu kızım saçını bağlayamayacağım. Umarım hızlı uzar :(
(12,770 puan) tarafından
Kiz nasil bisey diyemedin. Bu cocuk ortak sonucta :)
(3,168 puan) tarafından
Kesme felan dedim de aklına koydu bir kere. Fazla da uzatmak istemedim inşallah hızlı uzar ya
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Saçı daha çok çıksın diye değil sünnet diye yaptım pişman da değilim 
(3,168 puan) tarafından
Ben çok istemedim eşim ısrar etti umarım hızlı uzar üzüldüm açıkcası
(4,223 puan) tarafından
Argan yağı kullanabilirsin canım iyi gelir
(3,168 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim:)
0 oy
(13,598 puan) tarafından
Sıfıra vurmayla bi ilgisi yok bence ama keşke daha küçükken yaptırsaydınız şimdi baya büyümüş saçlar da zor uzar canım
(3,168 puan) tarafından
Kafasından bir tedavi gördük kask takılı idi 7 ay boyunca geceli gündüzlü o süre zarfında kestirmek yasaktı bu yüzden kestiremedik ozaman. Ben hiç kestirmek istemiyordum eşim ısrar etti umarım hızlı uzar
(13,598 puan) tarafından
Ecowell diye bi bebek şampuanıda hzılı uzatıyormuş
(3,168 puan) tarafından
Bir arkadaş da üstte cevap yazmış hepsine bakacağım alıyım :)
0 oy
(587 puan) tarafından
5 aylıktı oğlumun kini babası sıfira durdu gür çıkmadı sade eşit çıktı daha iyi oldu 
0 oy
(1,119 puan) tarafından

3aylik kızım bende kesitrmedim saçlı d8ğdu eşim kestirelim diyor bende 1 yaşında keselim diyorum kaç gündür dökülüyor üzülüyorum saçlı alistimj ya çok tatlı ama bende merak ediyom aynmi çıkıyor kimi renk degiştiryor diyor kimi kıvrcıik oluyor diyor bilmedim bide seyrek kalın çıkan var cikamyan var ;)

0 oy
(8,770 puan) tarafından
Kızımın saçlarını uzatmayı düşünüyom ben

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 484 göst.
24 Eylül 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 400 göst.
5 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 463 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde -Umudunu_kaybetme- (3,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 163 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Papatyaamm (1,386 puan) tarafından soruldu

410,059 soru

12,329,359 cevap

39,180 kullanıcı

Kategoriler

...