+1 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (2,755 puan) tarafından
Kızlar merhaba şu an oturduğum ev 2 + 1 6 ya oturuyoruz ev sahibi 8 yapmak istiyor . Ama ev eski banyosu mutfağı eski banyoda duşakabin falan yok öyle çok da geniş bir ev değil ve ev sahibi 6 ayda bir zam yapıyor . Banyo mutfak dolapları dar ve düzen yok deterjanlar falan plastik raf var onda .Bi tanıdığımızin evi var 3 + 1 odalar geniş ev daha bakımlı ve mutfağı banyosu olsun eski de olsa bakımlı duşakabin banyo dolabı vs var yeni yaptırmis boyası falan tertemiz ve aşırı geniş 3 odası 1 salonu ve ayrı kiler var .10 bin istiyorlar  Eşime taşınalm diyorum hiç oralı değil maddi olarak zora gireriz diye korkuyor adam da parça parça verirsin zora koymam seni dedi 2 aylık alacak ama eline ne geçerse o şekilde vericez 

Siz olsanız napardınız ? Konusup ikna mi ederdiniz eşinizi yoksa bu evde oturmaya devam mı edersiniz? 

Fikirlerinizi istiyorum 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,755 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar bakar mısınız??
(271 puan) tarafından
Şimdi zora sokmam taksit taksit öde diyen evine geçince anandan emdigin sütü burnundan getirir eminim.
tarafından
Belki de güvendiği için evini kiralamak istiyor evime düzgün baksın da taksit taksit odese de olur diue düşünüyordur belki canım şimdi düzgün kiracı da bulmak zor. Evin içini batiriyolar yeni yapılmış düzgün koyulmuş umurlarinda olmuyor
(2,755 puan) tarafından
Evet canım guvenmis sevmiş bizi insanlar daha önceki kiracı banyo da dolapları suyla yıkamış adam yeninden yaptırmış kilerde gömme dolap var kapaklarını sökmüş ben taktırdım diyor ya Allah var ben hiç gittiğim evlerde zarar yapmadım yapmam da günah yani niye ben otururken zarar vereyim başkasının diye bizi sevmiş insanlar tanıdık var Mahallesi'nde eski komşum var onunla baktık zaten biz evi kadına aratıyorlar kaçtır ille sizi istiyoruz biz sizi sevdik temiz insansiniz diyorlar
-Reklam-
+1 oy
(2,963 puan) tarafından
Bende şuan 2+1 kutu gibi bi evde oturuyorum taşınma masrafı dahil düşününce çıkasımız gelmiyor. Nakliye bi kira kadar para alıyor hatta fazlasını alıyor.
(2,755 puan) tarafından
Nakliye 1 sokak ötede ve tanıdık var büyük kamyonu var onunla hallederiz canım da işte oda korkuyor Maddi olarak ama şu an oturduğum ev asla 8 etmez ki kısa bu da 10 ister bende diyorum buna vereceğine öbür eve veririm tertemiz kocaman düzenli kiler odası var boydan boya dolap mutfak banyo desen tertipli burda o düzen yok biz kadınlar fazla ince düşünürüz ya
(2,963 puan) tarafından
Nakliye filan sorun değilse ikna et biz nakliyeden dolayı çıkamıyoruz
(2,755 puan) tarafından
Yok canım nakliye sorun değil kj 1 sokak arkada
+1 oy
(1,625 puan) tarafından
Ben olsam eşimi ikna edip diğer eve geçerim arasında pek fark yok ki 10 bine ev bulmak bile zor bu devirde ne zaman ev sahibi olacağımız belli değil en azından kiradayken rahat edelim ne yani ;)
(2,755 puan) tarafından
Evet canım ve kafam da rahat olacak giriş kat üstte sadece ev sahibim olacak ve çok çok iyi insanlar:) Ev de öyle şahane tertemiz ve geniş bı ev ki :) rüyama girmiş o kadar sevdim evi :D
(1,625 puan) tarafından
Sevdiysen o evde senin yaşanacak anıların var demekki şu hayatta çoğu istediğimiz şey elimizde olmuyor elimizde olan şeyleri neden hayatımıza dahil etmeyelim ki bence eşinize sakin sakin anlat daha rahat ederiz de  ve çok istedigini söyle sonuçta nerde yaşayacağına senin de karar vermen lazım
(2,755 puan) tarafından
Evet canım burayı oldu olası sevmiyordum düzen yok ev sahipleri desen bı değişik kendini beğenmiş insanlar dışarı kadar çıktı gelsin de konuşayım bari
+1 oy
(1,605 puan) tarafından
3+1 e geçerdim ben olsam, nasılsa şimdiki 6 ayda bir artıyorsa bi 6 ay sonra 10 bini de geçer istedigi kira ücreti 
(2,755 puan) tarafından
Evet geçecek diyorum da oda Hatri var çok idare etti bizi diyor bilmiyorum nasıl ikna ederim
(1,605 puan) tarafından
Tüm artısını eksisini ölçüp tartıp karar verin sırf birilerinin hatrı var diye olmaz ki yaşadığınız yer orası, sizin yuvaniz sonuçta. Neden daha iyisi olmasin ki imkan varsa
(2,755 puan) tarafından
Bu dediğim ev öyle çok artısı var ki oda beğendi evi ama iste
+1 oy
(4,405 puan) tarafından
3+1 dediğiniz eve geçerdim eğer taşınma süreci sizi zora sokmayacaksa daha iyi olur
(2,755 puan) tarafından
Burası olursa balkonu kapatmışlar çamaşır odası kurutmak için ne bileyim ütü masası süpürge koymak için alan var ekstra kilerden hariç
(4,405 puan) tarafından
Yani insanın yaşam alanının konforlu olması çok güzel bence düşünün bu yeni evi daha iyi olur sizin için
(2,755 puan) tarafından
Evet inanılmaz içime sindi ev geniş ferah düzenli her şeyi rahat rahat alır
(4,405 puan) tarafından
Hayırlısı neyse o olsun inşallah
(2,755 puan) tarafından
İnşaallah canım çok sağol
+1 oy
(1,094 puan) tarafından
Nakliye elektrik su doğalgaz hepsi para ekstra 
(2,755 puan) tarafından
Nakliye sorun değil tanıdık kamyon var öyle çok aman aman paralar gitmjcek . Ama buranın artısı cok ve bu ev sahibi sağı solu belli değil
+1 oy
(67 puan) tarafından
Maaşınız asgari ücret ise evet eşinizin düşünmesi çok normal. 2 milyar deyip geçmemek lazım şu dönemde. Tabiki insan rahat etmek ister daha iyisini rabbim herkese nasip etsin inşallah ama ev geçindirmek hiç kolay değil 
(2,755 puan) tarafından
Asgari ücret üstü alıyor bende çalışıyorum ekstra olarak . Ama bu evde 6 aya aynı para olcak ve değmez
+1 oy
(522 puan) tarafından
10 bine giderdim. Bizim ev birinci tarif ettiğin gibi nerdeyse küçük eski bı mutfagi geniş güzel. Kapalı balkonu çamaşır için iyi oluyor o var. 5 binden 10 bin yaptı. Burda kiralar çok pahalı siz nerdesiniz biz bursadayiz. Kenar bı mahalle ve kiralar 10-15 bin
(2,755 puan) tarafından
Biz manisa Akhisar da canım.  Bizim de bu adam birden bin liradan 6 yaptı . Küçük bu evim mutfağım küçük banyo küçük ne dolap ne düzen var
(522 puan) tarafından
Zamlad çok saçma orantısız artıyor.
(2,755 puan) tarafından
6 yaptı yetmiyor gibi şimdide 8 diyor
+1 oy
(19,230 puan) tarafından
Eşini ikna et derim.bende

2 bin var arada fark 

En azından söylediğin ev daha iyi cnm 

Hakkınızda hayırlısı olsun
(2,755 puan) tarafından
Sağol canım inşallah evet dediğim ev çok çok iyi şartlarda
0 oy
(326 puan) tarafından
8 ile 10 arası birşey değil tabiki geniş ferah 10 binlik eve geç derim ama taşınma maliyeti çok yüksek o bütçeyi karşılayacak birşey bulursan taşın derim 

Birde yeni girecegin eve anasma yap şu kadr oturcaz diye pat diye Almanya'dan oğlum geliyo çok derse onca masraf boşa gider
(2,755 puan) tarafından
Yok oğlu okuyor ve sözleşme yapcaz nakliye de tandik kamyon var onu götürcez çok aman aman masraf gitmez ve bu baktığım ev çok artısı var
0 oy
(569 puan) tarafından
6 ay sonra yine zam yapacakmış hemen hemen aynı kira bedeline gelir iknA etmeye çalışırdım ben 
(2,755 puan) tarafından
Yapar..yapmam diyor ama yapar karşımdaki insanı çıkardı altımdaki de duzenlj ödemiyormus bugün yarın onları da çıkarır bı biz kalcaz acısını bizden çıkarcak
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Diğer taraf senelik mi zam yapacak
(2,755 puan) tarafından
Evet canım senelik ve iki aylık hemen almicak eline geçtikçe verirsin dedi tekrar konuşalım diyorum eşime
(9,577 puan) tarafından
O zaman iyi bence orayı seçmen
(2,755 puan) tarafından
Anlaştık sayılır :)
0 oy
tarafından
Yani 6 ayda kurayla yine aynibevde oturcaksnz en azından 10 bin ver rahat rahat temiz otur 
(2,755 puan) tarafından
Evet burası da yaza 10.olcak önümüzdeki yaza bu bide 2 bjn zam yapıyor
0 oy
(2,531 puan) tarafından

İnşaAllah gönlüne göre olur canım tabi ki ikinci ev daha mantıklı. Yakınmışta kolay olur. Ama ev sahibiyle de iyice konuşun ne zaman zam yapacak falan. Eşinle de güzelce konuş size daha kolaylık olur güzel bir evde oturmak herkesi mutlu eder:)

(2,755 puan) tarafından
Evet canım öyle ısındı ki içim o eve burayı pek sevemedim zaten zordan duruyordum bilmiyorum işte tekrar konuscam bugün
(2,531 puan) tarafından
Anlıyorum valla ben de kayınbaba evinde oturuyorum senin ev gibi eski ev buna şükür ama taşınırsam öyle güzel banyolu falan isterdim. İnşallah halledersin
(2,755 puan) tarafından
Ev şahane mutfak dolapları l şekilde 2 tuvalet var duşakabin var banyo dolabı lavabosu 2 tane ..gömme dolap var ayrı kiler var 3 +1 ev tertemiz tavanlar falan alçı pen

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 807 göst.
21 Ekim 2020 Aile kategorisinde Yayesim45 (322 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 153 göst.
11 Temmuz 2024 Aile kategorisinde 1234e (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 280 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ebruuuuliiiiii (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 230 göst.