0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Selam arkadaşlar ben siirte yaşıyorum  iki çocuğum var oğlum iki yaşında kaynanam bi tülü oğlumu bana vermiyur hep onun yanında oğlumu çok özlüyorum o kadar diyurm oğlumu özlüyorum ver artık yanımda kalsın Yok diyur çok kılçık bi kadın çoğu gezdiriyor ona eşyaları alıyor çocuk da onun yanında ağlamıyor artık biliyorum ne yapacam  

19 Cevaplar

+1 oy
(687 puan) tarafından
Ne mi yapacan gidip söke söke alacan hey Allah. İm nasıl insanlarsiniz siz ya sonra basına birşey geldi mi oturup ağlamayın hiç mi haber izlemiyorusunuz. Senin çocuğun nasıl izin verirsin nasıl kalir nasıl vermiyormuş aklım almıyor.
(106 puan) tarafından
Ne yaptıysam vermiyur kavga ediyorum kendimi ona korban ediyorum  çok pis bi kadın dır  çocuğua eşyalar alıyur gezdiriyor çocukda ağlıyor
(1,265 puan) tarafından
Polise git badem
-Reklam-
+1 oy
(11,376 puan) tarafından
Şaka gibisiniz ya. Çocukları doğuruyorsunuz ama üzerinde söz söylemeye, karar vermeye hakkınız yok mu? Nesiniz siz iskele babası mı? Nasıl veriyorsunuz zaten en baştan aklım almıyor. Sesiniz çıksın biraz SESİNİZZZ. GEREKİRSE ÇİRKEF OL  ANNESİN SEN YA. Bırakmayın şu çocukları şöyle neler oluyor etrafta haberiniz yokmu?? Te başka şehire götürene dek AKLINIZ NERDEYDİ?? O çocuğuda sahip çıkamayacaksanız anne baba demeyin kendinize.
(1,865 puan) tarafından
Alkış emojisi yok ama sen öyle say
++++
(11,376 puan) tarafından
Saydım sağol canım
0 oy
(923 puan) tarafından
Neden kocanla ayrimisin ki senden aldı anlayamadim tam olarak
(106 puan) tarafından
Yok canım kocam da onun gibi dir ayrı evde kalıyorum kocamla
(106 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben Siirte yaşıyorum kaynanam vana annesi gile gelmiş oglumuda vana götürmüş
(923 puan) tarafından
Ne kadar ağlarsa çocuğun aglasin canım çocuktur bu bişey anlamaz büyükler gibi istedikleri yapılsın yeter o tarafı seçer sende onun gibi yapacaksın çocuğa al eglendir götür getir alışır annesi sensin canım sonucta benimde kaynanam bizim eve gelince kızım ağlıyor onların yanına gitmek için ben izin vermiyorum 5 dkk sonra unutuyor zaten herşeyi
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Niye vermiyor eşin demiyor mu çocuğumuz evimizde olsun diye . Kim olursa olsun çocukların yani anne babanın yanıdır ne olursa olsun alacan yani 
(106 puan) tarafından
Yok diyur niye ne olacak annemin yanında kalsın kocam da onun gibi dir gerçekten oğlumu çok özledim artık
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Şaka mı 2 yaşında çocuk polisle gider yine alırım ne boş insanlar 

(1,265 puan) tarafından
Bende onu diyorum işte
(361 puan) tarafından
Birisi demiş üstte yaşantısı falan diye ondan dedim canım
(1,265 puan) tarafından
Yok ben dedim sen polise gidermi sence deyince
(361 puan) tarafından
Ha evet gitmezler canım anca gelir burda ne yapacağım der ama yine aynı şekilde yaşamaya devam ederler
(1,265 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Gerçekten nasıl bırakabildiniz gündüz evet gitsin gelsin ama ben gece uyanıp oğlumu yanıma alan bir insanım başka bir yerde bıraksam gözüme uyku girmez benim baştan alıştırmayacaksın zaten acaba ikinci olunca birinciyi onun alması işine mı geldi diye düşündüm öbür türlü çok mantıksız kocam da sesini çıkarmıyor diyebilirsin ama sen annesin çocukla ilgili konularda karar verici olmalısın bana deseler götür annende bırak ben kendim kalmıyorsam orda da bırakamam 
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Polise şikayet et çocuğumu kaçırdı vermiyor diye. Polis zoruyla al bir de uzaklaştırma al tamam. Ama sen korkuyorsun muhtemelen . Ailen de hiç erkek yok mu? 
0 oy
(15,634 puan) tarafından
Ya normal yolla verirsin yada polisle kapina dayanirim ve bir daha bu çocuğun yüzünü bile göstermem de bakalim nasil veriyor hemen. 
(106 puan) tarafından
İşte amcamın eşi dir
(15,634 puan) tarafından
Kim olursa olsun. Çocuğun başina bir iş getirse sen ne yapacaksın  o zaman. O durumda da mi kaynanamdir, amcamin karisidir diyeceksin.
0 oy
(172 puan) tarafından
Polisle beraber gidip alacaksın en makul çözüm 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ayy ne demek ya öyle işmi olurmuş
0 oy
(364 puan) tarafından
Ya büyük konuşmak istemiyorum diye başlıyorum her mesajıma Allah büyük lafımla sınayıp terbiye etmesin beni evladımdan evladımı benden ayrı yazmasın (amin). Baskın karakterde misiniz bilmiyorum ama değilseniz de evladınız için olun. Neler okuyor neler duyuyoruz muhakkaki babaannesi çok iyi bakıyordur aksini düşünmek bile istemem ama sizin kadar değil. Babaannesi de olsa bir başkasının yanında ağlamamasındansa bırakın sizin yanınızda ağlasın. O sizin evladınız. Anneye ihtiyacı var. Anne şefkati anne sevgisi anne kokusu anne anne anne. Siz yanlış anlamayın sitemim size değil ama gitme imkanınız varsa gidin oturun güzellikle alın evladınızı gelin güzellikle olmuyorsa da sizin olan bir çocuk üzerinde kimse söz sahibi değildir sizden başka. Zorla alın çocuğunuz mu ağlıyor ağlasın siz bi sarılır bi oynarsınız unutur.
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Eşine söyle ciddi ciddi annen çocuğu ya getirsin ya gidip alalım o benim evladım özledim annesinin yanıdır çocuğun yeri ne demek annende durması de ilerde o çocuk beni almadın diyecek seni kötü bilecek çünkü çocuğum yarın oglenede kadar yanımda olmazsa va daha annen götürmeye kalkarsa şikayet eder polis zoruyla alırım alıkoydular çocuğumu derim de getirmezlersede yap ne demek anneden çocuğu ayırmak ya 
0 oy
tarafından
Benim aslihda siddet egilimim yok ama boyle seyleri duyubca varya sacindan tutup surukleyesim geliyo kiz sen niye sesini cikarmiyon sana mi dogurdum demiyon 
(1,865 puan) tarafından
Birazda işine geliyor sanki.
tarafından
Valla bilmiyorum benim kaynanayi da biraksam ayni olacak ama resti cektim eline bisey verecek olsa izin istiyo simdi
(1,865 puan) tarafından
Bitti...
tarafından
Aynen
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Benim çocuğumu bana vermeyecek ben karadenizliyim adamın ümüğünü sıkarım:)))
0 oy
(7,638 puan) tarafından
  Yazık ben  dehiştık artik  derken hala da bu tarz konular okumak  kesın  akrabanndır kaynana  erkek torun dıye almiş tır senin hiçbir söz Hakk'ın yok'tur Allâh bilir nikahında yoktur  muhtemelen 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Şaka yapıyor olmalısın benm kızımda kaynanam için ağlar orda kalmak ister ben kızıyorum zorla getiriyorum ağlıyor kızım ağla diyorum ağlayıp susuyor sonra sen bile bile bırakıyorsun kadın vermiyorsa polisi ara bence sende istiyorsun orda kalmasını 

Ama unutma o clcuk buyunce annem beni buyutmedi istemedi der 
0 oy
(952 puan) tarafından
Zorlada olsa alacaksın çocuk senin kaynanana ne oluyor sorunu kendinde ara neler oluyor dünyada nasıl bırakabiliyorsun biraz sesini çıkar kavga ediyorsa sen daha da çok kavga et bağıriyorsa sen daha çok bağır kurtar evladını.
0 oy
(361 puan) tarafından
Kaynanam çocuğumu alıp götürecek kocamda olsun ne olacak diyecek bende burda ne yapacağım bilmiyorum diye post açıcam ya siz hiç mi TV izlemiyosunuz çocukların başlarına neler geliyor şimdiye kadar çocuğumu kaçırdılar diye ortalığı ayağa kaldırman  lazımdı kusura bakma ama böyle analık olmaz biri benim çocuğumu benim rızam olmadan alıp götürecek alanıda götürenide buna izin veren asalak kocamıda anasından doğduğuna pişman ederim gider karakola anası çocuğumu kaçırdı kocamda onunla iş birliği yaptı diye ihbar edeceksin başka ne yapacaksın hey Allahım ya 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Her cevaba bir bahane bulmuşsun bacım.

Allah yardımcın olsun diyecek başka laf yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azrasudd (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde melikeili (523 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,202 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...