0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,746 puan) tarafından

image

bizim gibi okul kapisinin onunde olan varmi :) yeni evime tasindim ya oglumun anaokulu şu kucuk bina aradaki :) çok sevindirici hele bide miniginiz varsa çok guzel :)

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bide teneffüslerde sana gelecek olan sesleri düşün:))
tarafından
Oyyyyy fenalık gecirmelik
-Reklam-
0 oy
(14,835 puan) tarafından
Günaydınnnnn 12.30 da çıkacağız evden bizimki de sorun duruyor ne zaman gideceğiz diye 
(7,273 puan) tarafından
Siz öğlencisiniz, bizde sabahçı ❤
(14,835 puan) tarafından
evet oyle olmus ❤☺
0 oy
(7,273 puan) tarafından

15 dk lık mesafede bizimki :D 

Ama yolun karşıya geçip götürdüm. 12 ye yakın gidecem okula. Arada araba yolu ışıklar yok:( kendim götürüyorum. 

(7,273 puan) tarafından
Sabahta 8 buçukta gittik az önce.
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Biziimde çok yakın okul hemen karşıda oğlumu götürdüm geldim evi topladım çay koydum çay içiyorum evi süpürüp pankek yapıcam 12.45 te diğer oğlanı götürcem 
(7,273 puan) tarafından
Kız bana 30 çoçuğa pankek tarifi veriver hayrına bacım :)
(20,548 puan) tarafından
30 çocuğa niye :D
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Ooo biz 7:25 de gittik 7:40 da zil çaldı bile :))
0 oy
(17,334 puan) tarafından
Günaydın canım. Bende 8.30 da okula bıraktım biraz durdum bahçede eve geldim. 1 de çıkacaklar. 
0 oy
tarafından
Okul çok uzak bizde 

Ogrencimde yok:))
0 oy
(1,710 puan) tarafından

Günaydin canım okul tam olarak kapımın önünde :)  ama benim oğlan yinede gitmeye ve kalkmaya üşenir sanırım erkek çocugu sorunsalı:D 

(1,710 puan) tarafından
Benimki bide okadar yakın ki mutfaktan sınıftaki ögrencileri görüyorum düşün yani bukadar yakınlık hiç iyi değil valla teneffüste sesten durulmuyor:)
0 oy
(2,152 puan) tarafından

GÜNAYDIN  ,Bizede okul çok  yakin  5 dk bile sürmüyor  bizimki 3. Sınıf gidicek yinede heyecan var arkadaşlarına kavuscak   birde bu sene öğlen gidilcek  okula  ondan  da heyecan var 2 sene sabahçı olunca değişik şuan  tatlı telaşla bunlar  birde 1 yaş bebegi  var bende :)

0 oy
(18,045 puan) tarafından

Günaydın canım herkes bugün cıvıl cıvıl maşallah 

Ben kayıt ettirdim anaokuluna ama 2020 benimki seneyede gider anaokuluna o yüzden göndermedim bu yıl artik seneye inşallah.

Erkenden de uyanıyor tosbik okul yok ama bizde uykuda yok 
(7,273 puan) tarafından
Biz galiba seneye 6 yaş olacaz :( çıkar gibi 2 . Yılda anaokulu. Bu sene gidiyor.
(18,045 puan) tarafından
İki sene üst üste anaokuluna göndermek istersen gonderebilirsin canım ama benim eşim sıkılır vs dedi ben vazgeçtim ama anaokulu eğlenceli oluyor çocuklar için benimki bugün evde çok sıkıldı arkadaşı olan komsu çocukları hep okula gidiyor benimki tek kaldı pişman oldum valla
(7,273 puan) tarafından
Benimkide bugün oyuncak paylaşmamış ağlamış :( öğretmenin dediğini yapamayıncada ağlamış :(  oysaki evde kalemi tutup araba bile çizerdi, noluyor sınıfta bu çocuğa anlamadım.
(18,045 puan) tarafından
Ev ortamiyla karıştırıyorlar naz yapacaklar ama yapamayınca ağlıyorlar hemencik☺️
(7,273 puan) tarafından
Kız valla en sona kadar sabredecek, gene aynı olursa rehber öğretmene yönlendirecem dedi bugün :(   3 gün oldu daha. Üzüldüm eve gelene dek söylendim hocaya.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 123 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
21 cevap 774 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 904 göst.

409,904 soru