0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (203 puan) tarafından

2 gündür göz kapağının üzerinde hafif kızarıklık vardı üzerine dokundum acıyor mu dedim hayır dedi bende ciddiye almadım sinek issirdi herhalde ya da ovalaarken tirnağiyla cizdi falan diye düşündüm .Gece yine belli belirsizdi fakat şuan baktım şişmiş ve kızarıklık artmış. Uyuyor , uyansın hastaneye götüreceğim ama gidene kadar içim içimi yer .Var mı bilgisi olan ? 

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Benim küçüklugumden beri hep böyle olur  gözüm ya bir toprak gitmiş olur yada herhangi birsey  şişerdi sonra kendiliğinden geçerdi doktor damla verecektir ama damlalar daha çok şişiriyor gözü onu göz önünde bulunurup öyle kullan kullanmazsan kendiliğinden geçer merak etme 
(203 puan) tarafından
Geçer mi kendiliğinden yoksa daha mı şişer 2 gündür şişlik azdı, bugun artmış o yüzden korktum
Ayrıca enfeksiyon falansa bütün göze yayılır Allah korusun
(1,757 puan) tarafından
Sen doktora git en iyisi
-Reklam-
0 oy
(13,556 puan) tarafından
enfeksiyondur canım, antibiyotikli damla verir doktor geçer 
(203 puan) tarafından
Peki çocuk doktoruna mı yoksa göz doktoruna mı götürmem gerekir
(13,556 puan) tarafından
ikisi de olur canım farketmez
(203 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(5,234 puan) tarafından

image

Bak cnm sana aynı fotoyu atayım:)sinek ısırığı 

image

(203 puan) tarafından
Aaa sinek ısıracak orayı mı bulmuş ya bir de nasıl emin oldunuz sinek ısırığı olduğuna ya enfeksiyonsa diye geliyor aklıma
(5,234 puan) tarafından
Yok cnm çünki aynı ısırık kolda bacakta artı kulakta vardı aile hekimine gittim sinek ısırığı dedi dur kulağını bulursam atayım bak
(5,234 puan) tarafından
Bak attım cnm
(203 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ediyorum .Bende her ihtimale karşı aile hekimine götüreyim yine de
(5,234 puan) tarafından
He cnm götür geçmiş olsun
0 oy
(185 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Benimde küçükken sık sık olurdu nedenini tam bilmiyorum ama polen kaçmış derlerdi 
(203 puan) tarafından
Gotureyjm bakalim ne diyecekler .
teşekkürler
0 oy
(4,223 puan) tarafından

Uykudan uyanınca gözü capaktan kapanbilir korkmayın temiz pamuk ve su ile biraz ıslak silin yumuşar kısilta olsa açılır.Aynisini kızım yasadi.Gecen sene baharda.Ben gozdoktoruna götürdüm arpacık değil enfeksiyon da degil yumuşak yapısı dedi alerji yapmış dedi damla verdi saatli kullandik 2. Gün toparlandı ama damlayı 1 hafta kullandık.

Gözü sismeden önceki gece tam 11 yerinden sivri sinek ısırmisti bir gecede fark etmemişim eve sivri girmiş çocuğu mahvetmis sonra sişmiştim gözü.
Bir daha da hiç olmadı.
(203 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için
0 oy
(342 puan) tarafından
Oğlumda küçük bir kızarıklıkla başladı kaşıdıkça yayıldı. Özellikle uyurken şişiyor kaşınıyor. Dr götürdüm aşırı göz alerjisi varmış. Zediten damla verdi. Onu kullanınca geçiyor sonra zaman sonra tekrarlıyor. Genelde gözleri böyle olduğunda sonrasında bir hastalık geçiriyor. 
(203 puan) tarafından
Ay umarım hasta falan olmaz .Teşekkür ediyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
10 cevap 325 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 461 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,143 puan) tarafından soruldu
0 oy