0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (142 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Shhsjdjdjdjdjeje

6 Cevaplar

0 oy
(655 puan) tarafından
Dermoroller kullan bacim. Benim kızımin saçları bozuk para büyüklüğünde bir yer döküldü. Doktor birdaha çıkması çok zor kanallar kapanmış dedi. Ben dermoller aldım onu kullandim smdi saç çıkıyor yavaş yavaş çok sukur. Badem yağı süt dermoroller ile azıcık aciyana kadar masaj yap sarımsak sur 
(142 puan) tarafından
Canım o sackiran ilk kızımdan sonra oldum dediğin gibi 1 tl büyüklüğündeki dibine iğne yaptılar arkadaşı çıktı ilk vas tüy gibi çıktı sonra kalınması ama bu şaackiranda değil dökülüp duruyor
(655 puan) tarafından
Kizimin saç kıran degildi. Ama olsa bile Aynı şey hayatım ikiside saç kaybi. Dermoroller çok iyi gelecek sen bilirsin tabi yinede.
(142 puan) tarafından
O zaman alıyım canım teşekkür ederimm
-Reklam-
0 oy
(883 puan) tarafından
Kapanır canım takviyelerini aksatma. Saçına uygun şampuan kullan ben ogx mor olanı öneririm sana baya etkili geliyor birde urban carenin serisi var dökülme karşıtı oda iyi geliyor onun yanında biberiye yağı kullan badem yağı kullan bir kaç aya farkı görürsün
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Zamanla kapanıyor canım merak etme. Ben hiç bir şey kullanmadım zamanla uzadı
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Çıkmaya başla miş galiba
0 oy
(5,362 puan) tarafından
vallah benim saçım öyle dökülüyor  kaldım kel doğumdan sonra ne oldu saçıma anlamadim vitamin degeri az düşük cıktı ilaç kullandım  şampuan  babamsın demiyor 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Emzirme de oluyor çok normal sonra toparlıyor ben revox kullandım şampuan faydasını gördüm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 175 göst.
9 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde sweet rainbow (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 167 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde Duru2121 (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 96 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 110595 (52 puan) tarafından soruldu

410,499 soru

12,347,607 cevap

40,252 kullanıcı

Kategoriler