Allah bağışlasın 3 yaşında oğlum var. Ben tek çocukla daha sağlıklı bir anne olabileceğimi düşünüyorum. Tabi ki yine nasip Rabbimden gelen her şey kabulüm. Onu güzel bir mümin olarak yetiştirmek istiyorum bunun için öncelik hedefim kendimi geliştirmek bunun içinde zamana ihtiyacım var. Daha çok şey düşünüyorum her annenin kafasında binbir senaryo vardır heralde. Ama çok dile getirmek istemiyorum çünkü genelde saygı duymak yerine yargılıyorlar
4 çocuğum var. 18,14,12 ve 4. 5. Yolda hiç pişmanlığım yok. Evlatlarım benim cennet bahçem
4 buçuk yaşında kızım var asla yalnız kalsın istemem ama şu anda kardeşi olamiycak operasyon geçirdim kadın hastalıklarından 1 yıl yasak nasip olursa 1 yıl sonra ikinciyi düşünüyoruz
sebebi aklini mantigini kullanmak hayati yasamayi sevmek . kendine eziyeti kndine reva gormemk kendi caninin kiymetini bilmek . kendi rahatina duskun olmak . bunlarin hepsi =ben canim kendim i love ben biricik kendim. okadar eziyet cekmisim bi vvgu buyutmusum . bidaha aklimdan zorum yokki ayni seyleri silbastan yasayim. derkeeeeenn bukadar buyuk konusunca allah al sana bi cck daha gor anyay konyayi dedi. aha suan tepemde ikincisi park park diye aglayıp bögüruyor. akli olan ikinciyi yapmaz zaten benim gibi kaza kursununu kurban gider . ikinciyi isteyen zaten ilk cckda olanca aklimi yitirdiginden mantikli dusunup dogruyu secemiyor amtiksiz karar verme neticesinde ikinciyi isteyerek yapma girisiminde bulunuyordur.3. ve sonrakileri isteyenlere zaten hic lafim yok anlatamam anlatsam da anlayamazlar) hahah
1,486,565 soru
24,302,744 cevap
344,150 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın