0 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından
Sebebi ne peki merak ettim oyuzden soruyorum:) benim 2 oglum var pişman degilim şükür:) 5 yas ve 2 buçuk aylik baska çocuk istemiyoruz ama kesin :) 

32 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
Çünkü 5 yaş ve 2 aylık olduğu için pişman değilsindir bende değilim 2 oğlum var biri 3 diğeri 4.5 yaşında ama çok zorluk çektim
-Reklam-
0 oy
(6,341 puan) tarafından
5 yaşında bı oğlum War başka istemiyorum.ama zaman ne gösterir bişey diyemem
0 oy
(299 puan) tarafından
Hiç birşeye kesin net demeyin derim oğlumdan sonra eşim kesinlikle tek yeter diyordu gogsunde basit kitle cikdi de ikinci çocuğu önerdi ve bol bol emzir dedi ki süt toplanmis göğsüme kızım oldu kızım emmeyi birkainca eşime bir tane daha olsun dedim kesinlikle yok dedi son iki yıldır aşırı istyordu 38 yaşındayım ve ben korunma yöntemlerini kullanamıyorum vücudum kabul etmiyor hepsinin bir yan etskisi oldu eşim güya dikkat ediyordu kurban bayramında sürprizle üçüncü bebeğimiz olacağını ogrendik ilkden sasirdik bocaladik ama sağlıkla huzurla gelsin üç evlat da çok değil bence şimdide keşke daha önce gelseydi diyoruz 
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Tek çocukla kaldım kalacağımda eşimden herhangi boşanabiliriz evliligimizin garantisi yok çünkü. 

Tek sebebi anası ve bacıları.
(219 puan) tarafından
Allah yuvanıza huzur versin insallah
0 oy
tarafından
Ocakta kızım 4 yaşına giricek başka çocuk düşünmüyorm 
0 oy
(711 puan) tarafından
Ben bı tanecik oğlum var 3 yaşında rabbim ewlatlarimizi bizlere bağışlasın amin başka çocuk düşünmüyorum çünkü belde boyunda fitiklarim var beni çok zorluyor özellikle doğumdan sonra çok fazla zorlamaya başladı bu yüzden düşünmüyorum rabbim isteyenlere nasıl etsin 
0 oy
tarafından
İkiz olmasını o kadar istedim ki nasip tek oldu. Ben ikinciyi hamileyken isterdim ama doğduktan sonra biseylerin farkına vardım. Şimdi yapsam ikinciyi benim vücudum bunu kaldiramayabilir. Ben hamileyken ilk bebeğim kucak isteyecek oyun isteyecek ilgi isteyecek. Benim hamileliğim zor da geçebilir kolay da. Ama yine de ilgi bolunecek. İlk bebeğimi ihmal etmekten korktuğum için ikinciyi pek düşünemiyorum. Tabi nasp Allah yine biz bir sürpriz yaparsa başım gözüm üstüne 
(219 puan) tarafından
Ama ikiz bakmak ne kadar zordur ben tek bebege bakarken bile zorlaniyorum ben hiç ikiz.olsun istemedim şükür olmadi
0 oy
(693 puan) tarafından
Bencede 2 çocuk.   Şimdi 6 aylik bir oğlum var.  Bi tane daha olsa yeter diyorum.  Kardeş lazım bence.  Bizde olucez hayatta yakın akrabaları olmasinmi 
(219 puan) tarafından
Bencede kardesi dışında kime sığınır insan mutlu mutsuz günunde kim olur yaninda ki
(693 puan) tarafından
Elbette.  Benim  5 tane daha kardeşim var.  Onlar olmasaydı ayy kendimi öksüz gibi hissederdim valla
0 oy
(8,314 puan) tarafından
2 çocuk ideal . Bnmde 2 oglum var . Büyüğü kardeş istediği için yaptık 
(219 puan) tarafından
Benimde oglum kardesi olsun istedi hep esim istemiyordu aslinda oglum için yaptı;)
(8,314 puan) tarafından
Ne tesadüf bnm eşimde istemedi 2. Cocugu . Zorla ikna ettim
(219 puan) tarafından
Bende 2 sene ikna etmekle uğraştım 2.çocuk diyince bile kiziyodu:)) oglum kendi istemeye başlayınca yalnızım ben diyince istedi esim iyikide hemen olmamış ama bakmasi zor gelirdi bana benim icin ideal suan yas farki
(8,314 puan) tarafından
7 yas var bnmkilerin arasında. Küçüğü 5.5 aylik oldu çok şükür
(219 puan) tarafından
Allah bağışlasın
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Ben 3 net isterdim seviyorum kalabalık aileyi. Bi kızım var şuan 28 aylık istiyorum aslında ama eşim istemiyor. İyice rahata alışınca bi 2. Sini ister miyim bilmiyorum yaş 30 oldu zor geliyor yeni baştan başlaması çünkü kızım çok.zordu bebekliginde
(219 puan) tarafından
Benim ilk oglumda cok gazli bir bebekti 5 ay gecem gündüzüm yoktu simdi 5 yasinda oglum kardeside 2 buçuk aylik oda gazli ama abisi kadar degil şükür yas farki cok olunca insan zorlaniyor bence bizimkilerin 5 yas arasi benim için iyi daha kucuk olsa bakamazdim ben 28 yaşındayım ben simdiden kafam ses goturmuyo aslinda benim:) çocuk istiyosaniz yasiniz geçmeden yapin bence sonra zor gelir bakmasi
(13,781 puan) tarafından
Bende ondan istiyorum açıkçası rahata alışınca zor olacak belki de kesin olarak istemicem diye ama eşim istemiyor şuan
(219 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkinzda
0 oy
(3,568 puan) tarafından
4 buçuk yaşında bir oğlum var bu dünyaya bir çocuk yeterli diye düşünüyorum 
0 oy
(7,110 puan) tarafından
Tek kızım var 4 yaşında her anlamda yetebildiğim o şuan 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 871 göst.
0 oy
32 cevap 802 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,408 puan) tarafından soruldu

410,876 soru

12,364,407 cevap

41,847 kullanıcı

Kategoriler

...