0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar dışarı çıktığımızda sürekli sağa sola saldırıyor elini tutmak istemiyor kimseyi yabancılamıyor herkesin yanına gidip sohbet etmeye çalışıyor hele ki çocukların onlarla oynamak istiyor olabilir anlıyorum ama gitmemesi gerektiğini söylediğim halde gidiyor kardeşi oldu yeni kardeşi olduğundan beri sürekli vurmaya ısırmaya falan başladı yani gerçekten çok değişti yani huyları ama beni en çok zorlayan dışarı çıktığımız zaman hiçbir şekilde bizi dinlemiyor yani o kadar yoruluyoruz ki çıkmak istemiyorum bu hep böyleydi yani bir buçuk yaşındayken de böyleydi üç buçuk yaşındayken bile sosyalleşme konusuna gelirsek sosyalleşiyoruz yani elimizden geldiği kadar etkinlik yapıyorum parka götürüyoruz evimiz bahçeli orada oynuyoruz ama ne olursa olsun tatmin olmuyor sizin de böyle mi bazen yabancı insanların yanına gidip ellerini tutuyor herkes aynı tepkiyi vermeye biliyor çok sinirlerim bozulmaya başladı

5 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Benimki de çok inat bugün yemek koycam dur diiyorum anlamıyor hala köpükle oynuycam diyor dur diyorum yok simdi olmaz üstünü yeni değiştirdim elini yıkadım olmaz sonra oyna diyorum yok asla dinlemiyor en sonunda sinirlendim içeri gir diye azarladim bu defa d aavazi çıkmış gibi ağlıyor deli oldum Susana kadar odandan çıkma dedim artık iyice ağladı sonra çıktı barışalım diyor deli oluyorum artık gerçekten 
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
Sanki beni anlatmışsın benimde boyle oglum ya
0 oy
(539 puan) tarafından
Oglum 3 yaşında bak anamdan emdigim süt burnumdan oluk oluk geliyor sosyal cocuk hic cekinmez arkadaslik kurar ama herkesin pesine aglar herkesin peşine gider rahatlikla birisi gel gidelim dese hemen gider 1yasinda kizkm var ikisini disari çıkartıyorum sinir küpü eve dönüyorum oglum.küsüyor uzaklasiyor hic korkmuyor kucagimda cocukla kosamiyorum kizmak bagirmak istemiyorum ama heran gözden kayboluyor  en sonunda dayanamadim götüne iki tane yapistirdim sinirlerim boşaldı artık aşırı inat aşırı inat  biri bisey yapacak götürecek diye odüm kopuyor ben aglayana kadar o aglasin 
0 oy
tarafından
Bizimde tam 4 unde yalnizdi ve boyleydi yetmiyo onlara arkadas ariyolar ben kursa verdim cok sevinçli mutlu
0 oy
(1,003 puan) tarafından
3 .5 yaşındayız bizde de durumlar aynı hırçınlık dediğini yaptırma kafayı alıp gidio demio annem nerde kaybolurum zor geçiriyoruz 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 297 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 285 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu