0 oy
1,011 göst.
Diğer kategorisinde (1,546 puan) tarafından

Kızlar bende Öğretmenim ama ortaöğretim pek anlamıyorum Anasınıfı muhabbetinden . Bugün gittik oğlanı bıraktık girdi oturdu felan kadının biri dedi ki ay ne güzel hemen girdi ortama felan bende dedim ki o öyledir :D  eve gittik 10 dakika sonra öğretmen arıyor işte gelin camdan bakın çocuk ağlıyor dedim tamam geliyoruz. Gittim 18 çocuk oyuncaklarla öyle güzel oynuyorlar ki Öğretmende defter dolduruyor benim oğlanda ağlıyor yardımcı abla teselli veriyor felan neyse camda bekledim elimde 1 yaş çocukla 1 saatten fazla bekledim baktım durdu dedi gidebilirsin neyse geldik eve eşim de işe gitti 1 saat geçt baktım yine arıyor dedi oğlan  durmuyor gelin götürün sizinle konuşcam dedim eşimi aradım gittik tekrar öğretmen dedi ki kurallara uymak istemiyor arkaya geçip ağlıyor evde her istediğini yapmayın bu hafta yarım gün gelsin dedi tmm dedim. Yani bilmiyorum her sıkıntı da böyle mi olacağız :) size normal geldi mi aslında bana normal gelmişti ama bazı arkadaşlar anasınıfı öğretmeni olanlar normal değil aramaması lazımdı dedi bilemedim sizin fikirleriniz neler kuzular

25 Cevaplar

+3 oy
(7,637 puan) tarafından
 Oyun oynatır soru sorar kümeler kurar çocuğu bir şekilde oyalayıp ortama aliştırması gerekiyor du ugraşmak istememiş
(1,546 puan) tarafından
Hiç alakası yok herkes kendi açısından bakmıyor bence sonuç itibariyle Öğretmenin görevi ilk bu bence bir şekilde adapte olmasına yardımcı olması gerekiyor ama maalesef o izlenimi alamadım
(7,227 puan) tarafından
Greey artılar helal sana.
(1,628 puan) tarafından
Cocgunu evde susturamayip da okula yolliyim orda dursun evde susmuyo okulda ogretmen ilgilensin diye kimse gondermez ki cunku smdi ki hic kimseye guven olmuyo bak narinin amcasi neler yapms kiza benim cocuguma tanimadigim biri neler yapar dye dusunurum ben gondermem ama cocuguna guvenen yolluyo bem guvenemedim yollamadim anasinifa benim oglum durmaz ve bunu alstrmasi gerekecek olan insan ogretmendir soncta cocuklarla ilgili bi bolum secip okumus egitimini almstir dye tahmin ediyorm
(51,050 puan) tarafından
ugrasmiyo artik her ogretmen bizimki ugrasmamisti
(1,628 puan) tarafından
Ee yani iste bende guvenip birakamadim bu yuzden gondermedim anasinifina durmazdi benimkide
-Reklam-
+2 oy
(3,572 puan) tarafından
Bazı arkadaşlar alınıyor ama ben yine söylemeden edemeyeceğim öğretmen var öğretmencik var gerçekten 

Aynı şeyleri bir sene önce ben de yaşadım oğlum 3,5 yaşındaydı hatta 4 yaşına yaklaşmıştı devlet kreşine gönderdim öğretmen hanım sanki 3 ay boyunca yatıp tatil yapmamış gibi üşengeç canından bezmiş bir tipti çocuk ilk iki gün gayet güzel hiç ağlamadan gitti okula 3 gün sıraya girmek istemiyor oyuncakları bırakıp ders saatine geçmek istemiyor yemek yemek istemiyor diye hiç durmadan aramaya başladı ama sürekli sizi yine iki kere aramışlar benim bahsettiğim öğretmen beni en aşağı 4-5 kere aradı ilk iki gün güzellikle anlatmaya çalıştım ama baktım anlayacak bir tip değil üç buçuk yaşındaki bir çocuktan ömründe 2-3 gün okula gelmiş bir çocuktan ne bekliyorsunuz bir anda bütün alışkanlıklarını bırakıp sizin düzeninize nasıl uyum sağlamasını bekleyebiliyorsunuz diye tartıştım sonrasında sınıfın 30 kişilik olduğunu tek öğretmen olduğu için ilgi yetersizliği olduğunu benim çocuğumun da sürekli onunla ilgilenirsin istediğini falan söyledi ama bence gayet normal davranışlar bunlar bu çocuk ilk defa ömründe okula gitmiş öyle bir ortamda bulunmuşki hareketli bir çocuktur oğlum hemen öyle her girdiği ortama uyum sağlayabilen bir çocuk değildir yani demem o ki bazıları işine geldiği gibi hareket ediyor bizim öğretmenimizdeki durum tamamen kış mevsimine kadar sınıf mevcudunu azaltmak ve kışı az bir çocukla daha çok uslu olan çocuklarla uyumlu olan çocuklarla rahat bir şekilde geçirebilmekti karşındaki insanın bunu anlamayacağını düşündü sonuç olarak ben çocuğumu okula göndermedim şu anda çocuğum okula gidiyor gayet güzel her şeye alıştı zaten o kadının okutacağı çocuklardan da hayır geleceğini düşünmedim kendisi gibi yararsız üşengeç tipler yetiştirirdi ancak
(1,546 puan) tarafından
Vallahi doğru diyorsun birkaç hafta takip edeceğim.
+1 oy
(1,023 puan) tarafından
Bende ilkokul idarecisiyim 1. Sınıf ve anasinifi öğretmenlerine en ufak bir ağlama da kaçmaya çalışmada veliyi aramayın eğer sınıf içinde ağlıyorsa siz sakinleştirmeye çalışın olmadı yardımcı personele devredin diyoruz .kaçmaya çalışma saldırganlik gibi durumlar da idareye haber vermelerini istiyoruz rehber öğretmen yönlendiriyoruz.başedemeyecegimz durum olursa veli aranıyor .Her ağlama da veli aranrsa çocuk alışır ben ağlarım nasıl olsa annem gelir diye bunun önünü alamaz sonra öğretmen .ilk zamanlar ağlayan çok olur anasınıfı ilkokulda Kolaymi anneden ayrılmak .öğretmenin tecrübesi ile de alakalı bir durum bu gençler biraz daha zorlanıyor ağlayan öğrenci ile başetmede benim gözlemlerim tabiki.
(1,546 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz hocam bence de öğretmenin acemiliği bu genç bir kız kadrolu değil çünkü öğretmen bulamıyorlardı son anda buldular.  Yani inanın kaç kez git gel en sonunda başıma ağrı girdi .
(1,023 puan) tarafından
Evet şimdi anladim amacım gençleri ücretli öğretmenleri küçümsemek değil ama gerçekten bu sorunları bizde hep yaşıyoruz okulda. Hepimiz bu yollardan geçtik fakat ogretmenlik farklı bir meslek bir anda tek başına bir sınıfa düşüyorsun ve idare etmek zorundasın en 20 çocuğu 20 velisini zor iş yani .kabiliyet gerektiyor özellikle günümüzde. Malesef öğretmen açığı bir şekilde doldurulmaya çalışılıyor doğum izni ücretsiz izinde olanların yerine .kimi bulabilirlerse artık cogu alan mezunu bile olmuyor daha bugün sınıf öğretmenliğine fen bilimleri öğretmeni başladı okulumda ücretli olarak .siz öğretmenle konuşmayı deneyin çocuğunuzu ikna etmeye çalışın sınıfta durması konusunda .hiç cozemezseniz ve sizi aramaya devam ederse sürekli idareye başvurun şikayet eder gibi değil ama .idare öğretmenle bir şekilde ilgilenir rehber öğretmende yardımcı olur gerekirse .
(1,546 puan) tarafından
Benim çoğu arkadaşım sınıf öğretmenliği yapıyor alanı olmadığı halde ücretli olarak . İşte bu yüzden çocukların matematiği İngilizcesi eksik oluyor. Devlet önem vermiyor ki eğitime veya Öğretmene başarılı nesiller yetişsin
+1 oy
(2,309 puan) tarafından
Ya nasil desem bilmiyorm canm ama benm kizim da anasinifna gidiyordu ozellikle 1cocuk vardikj anlatamam sana oyle boyle yaramqz bosey degildi.ogretmenj isirmadgimj kaldi bilgisayarini firlatmadgimj kaldi neler neler.ama ogretmenmz cok cok tecrubeliydi ve annesine alisana kadr en azndan okulun disjnda beklemesnj soyledi.ama disardaykendw annesini arayip gelin alin demezdi ne yapti etti canm o cocugu okula alistirdi.uysallastirdi.yanj demem oki bazi ogretmenler ugrasmak istemeyip godneriyor yada sinif nufusunu azaltmaya calisiyor
(1,546 puan) tarafından
Şuna okulun dışında beklicem alışana kadar yapacak bir şey yok öğretmen ilgisiz sanırım
+1 oy
(2,304 puan) tarafından
İlk hafta durmaması normal çocuğun, önemli olan öğretmenin çocuğu teselli edip annen gelecek oyun oynayalım vs diyip gönlünü etmesi, alıştırmaya çalışması. Ama öğretmen maşallah hiç ilgilenmeye tenezzül etmemiş direk sizi aramış herhalde 
(7,227 puan) tarafından
Bizimki de 3 günde oyuncakları paylaşmadığından rehber öğretmene yönlendirecem dedi:(  1 hafta aynı olursa, sınıfa bende girecem dıyecem, görsün çocuk nasıl avutulurmuş gösterecen böylelerine.
(2,304 puan) tarafından
Benim oğlum da geçen yıl 4 yaş kreşine gidiyordu hiçbir şeyi paylaşmak istemiyordu, benim oğlum gibi bir kaç çocuk daha vardı öğretmen güzellikle sürekli ilgilenerek anlattı öğretti çocuklara. Sonra benim oğlum oyuncağı geçtim beslenmesini mesela kuruyemişini bile kimse sormadan paylaşır dağıtır oldu, hem de mutlu ola ola. Hepsi aynıydı. O yüzden gerçekten öğretmen de herşey bitiriyor. Mesela bizim öğretmen sertti kuralları vardı ama hiçbir çocuğu ağlatmadan kendini sevdirip herşeyi hepsine yaptırdı. İlgilenip herşeyi güzelce öğreten de var, böyle umursamayan da var. Allah çocuklarımızı her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın. Sizin öğretmenin hemen sanki çocuk problemli gibi rehberliğe göndermesi de aşırı aşırı saçma. Küçücük çocuk bunlar sonuçta
+1 oy
(684 puan) tarafından
bence okulu değiştirin. öğretmen ilgisiz gibi geldi bana. benim öğrencim ağlasa defteri bırakır giderim. yardımcı abla çocuk susturucu değil. adı üstünde yardımcı. uzman olan öğretmen. çocuk iletişimi eğitimini o aldı. 5, 6 yaşında çocukla iletişim kurmak çok da zor olmasa gerek. ağladıysa bişey olmuştur da üzülmüştür yani bi köşeye çekip boy hizasına inip neden üzüldün burayı mı sevmedin bizi mi sevmedin hadi konuşalım demek zor değil. 

sıfır eğitimle bana verin ben bile konuşup derdini anladıktan sonra annesini ararım şu sebepten ağlıyor derim. ilk günden kurallara uymak istemiyor ne demek? askere mi almışlar? ilk gün ne kuralı 
(3,938 puan) tarafından
++++++++++++
(1,546 puan) tarafından
Vallahi kuzu bilmiyorum yani nasıl olacak bugünde çok ağladı kaç saat bekledim ben bir ara gitmiş numarsı yaptım benim oğlan feryat figan ağlıyor öğretmenim öğretmenim diyor çocuğa bakmadı
(684 puan) tarafından
çocuğunun okul hayatını bitirirsin kötü öğretmen çocukda büyük tramva yaratır. bence yol yakınken değiştir. öğretmene suç bulma. benim çocuk uyum sağlayamadı de al götür başka okula ver.
sen de öğretmenmişsin bilirsin bu işleri. lisede iyi bir kimya öğretmeni sayesinde sözelci olmama rağmen kimya dersim birden iyileşmişti. iyi ingilizce öğretmenimle hızla b1 e çıkıp öğretmen değişikliğiyle b1de çakılıp kalmışlığım var. hala b1 deyim o kadar diyim.
0 oy
(1,546 puan) tarafından
He birde çocuk su istemiş içemezsin demiş felan normal mi sizce 
(1,605 puan) tarafından
Ayy çişe götürmemek için mi yapıyorlar bunu acaba
(1,546 puan) tarafından
Kuzu bilemedim ki acaba şimdi çocuğun sözüne göre de bir şey diyemem belki bir kural kaide vardır.
(14,168 puan) tarafından
Su içmenin ne kuralı olacak canım daha neler bunu öğretmene sor belki senin oğlun yanlış anlamıştır
(9,172 puan) tarafından
Bunu bir yerde daha okumuştum
(1,546 puan) tarafından
Oğluma sordum dedi ki ben cezalıyım diye izin vermedi anne dedi.
(1,546 puan) tarafından
Neyi kuzum
(9,172 puan) tarafından
Şu içmeyin diye söylüyormuş hocalar muhtemelen çiş muhabbeti için.

Neyin cezası başka cezami yokmus sudan baska
(14,168 puan) tarafından
Önce öğretmene sor eğer evet cezalı olduğu için içmesine izin vermedim derse bunu öğretmenle ve idareyle konuş bence böyle iş olmaz
(1,546 puan) tarafından
Yok daha neler ya eğer öyleyse ciddi bir konuşma yaparız onlarla. Çiş için çocuklara su mu içirmiyorlar yani
(3,572 puan) tarafından
Kesinlikle öyle çocukları tuvalete götürmek bir taraflarına zor geliyor o yüzden yapıyorlar
(1,546 puan) tarafından
Ben bir kaç hafta takip edeceğim bakayım öyle bir şey varsa gerekeni yaparız .
(1,605 puan) tarafından
Çiş için de olsa ceza için de olsa sebebi ne olursa olsun bunu konusun mutlaka. Çocuğu susuzlukla cezalandirmak ne demek? Ama tabi olayı önce iyi bir anlamak lazım sakinlikle bi konusun bakalim umarım bu ikisini de yapacak kadar zalim degillerdir
(1,258 puan) tarafından
Benim çocuğuma su cezası verecek öylemi ertesi gün ölüm fermanını yazsın o kişi ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririm
(15,442 puan) tarafından
Ceza için değil ama bizim öğretmen geçen sene dikkatleri dağilmasin diye sularini içirip ondan sonra etkinliklere geçiyordu. Etkinlik yapmaya başlayinca su içmek yasak diyormuş. Çünkü biri kalkip suluk alinca hepsi teker teker gidip aliyormuş. Bu sefer odaklanamiyorlar diye öyle bir kural koymuştu. Belki sizinkide öyledir.
(7,442 puan) tarafından
Bunlar çok küçük canım dahası ben suluguna yarım gibi koydum suyu ki kafayı takip sürekli su icmesin diye orda sulugunu doldurmuslar bu yaştaki çocuğa su kısıtlaması filan yapamazlar üstelik her agladiginda konuşup sakinleştirmek yerine sizi cagirirsa hiç alisamaz ve sürekli ağlar ki agladiginda geleceğinizi bilir
(1,546 puan) tarafından
Ölüm fermanı imzalamak gibi şeyler bizlere yakışmaz sonuçta bende eğitimciyim çocuğun lafıyla da direk gidemem gözlemem gerekiyor emin olmam lazım ilk günden de sıkıntı çıkarmak olmaz öğretmen naif birine benziyor ama dediğim gibi gözlemlicem
(1,258 puan) tarafından
Ben gidip sorarım direk neyi nasıl gonlemleyeceksiniz 7/24 yanindami olacaksınız olsanizda sizin yanınızda yapmazlar zaten
(4,464 puan) tarafından
Bizim kreşlerde çocuk boy bardak ve sürahi hep dolu oluyor. İçmek isteyen çocuk doldurup içiyor. Sürekli çocukların istemesini beklemeleri yanlış aslında, kendi işlerini günlük rutinleri de öğretmeleri gerekiyor. Böyle bir şey önerebilirsiniz bence.
(51,050 puan) tarafından
simarikliktan su istedigini dusunmustur o yanlis belkj susadi
(1,258 puan) tarafından
Banane diğer çocuklar isticek diye çocuğum sumu içmesin gerçekten bunu normalmi karşılıyorsunuz siz susadiginizda suyu erteliyormusunuz oynayip yorulup çok susamış olabilir hepsi içsin ne olmuş sanki 40 çocuk var hepsinin içmesi birkaç dk alır ben karşıyım kızarım yani kesinlikle
(3,938 puan) tarafından
Öğretmen katı ve suratsız biri gibi. Bazı çocuklar öyle insanlardan daha çok çekiniyor. Tavrından da stres olmuş olabilir  İçemezsin diye dan diye söylemek yerine kural varsa diyelim biraz sonra sularınızı içebilirsiniz falan diyebilirdi.
(1,546 puan) tarafından
Yok kuzu öyle değil de ilgisiz olduğunu fark ettim bugün de çocuk ağlıyor hiç oralı bile olmuyor orda ki yardımcı abla çocuğu durdurmaya çalışıyor gitmişler mutfağa çocukları bırakmışlar birbirlerini dövüyorlar ben camdan izliyorum yani çok yanlış o çocuklar bir dakika bile yalnız bırakılmamalı
(51,050 puan) tarafından
kiz yok iste öyle düşünüp vermemistir susuz birakilir mi cocuk
(51,050 puan) tarafından
yanlis diye ogretmenin su vermemesine dedim
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Allah öncelikle tüm öğretmenlere sabır versin. Her öğretmenin harcı değil valla özellikle kreş çağındaki çocuklarla baş etmek. Bizim okulda yani kreşte bakıyorum bazı öğretmenler o kadar çok bagiriyoki çocuklara. Bazısıda gerçekten çok sabırlı ağlayan çocukları kucağına alır sarılır konuşur elini bırakmaz birlikte oynar. Geçen yıl kızımın sınıfında vardı öyle ağlayan dedim gerçekten helal olsun öğretmene iyi basediyo. Bu yılda yine aynı öğretmenimiz çok tatlı birisi. Arada kziyo tabi o kadarda olur. Ben kendimi onların yerine koydum asla tahammül edemezdim. Ama alışıyolar zamanla sizinkide alışır başlarda biraz böyle olur 
(1,546 puan) tarafından
Ya Öğretmen bulamıyorlardı bana söylediler ben istemedim. Ben asla tahammül edemem kendi çocuklarıma zor sabrediyorum. Gerçekten çok zor. İnşallah alışır kuzu ya bugün moralim çok bozuldu resmen eşimin kendi işi olmasa ne yapardık nasıl gidip gelirdik arabasızda gidilmiyor. Böyle ararsa her durumda işimiz zor ya
(1,788 puan) tarafından
Umarım çabuk adapte olur. Öğretmenide severse alisir
0 oy
tarafından
Benimkide bugün gitti çok uyum sagladi

Bizim akrabaninkide gitti farkli bi okula tabiki oda çok aglamis siniftan bile girmemiş annesi disarda bekledi ama asla katilmiyomus 

Ben bi anahtar videosu gördüm evin anahtarini onlara verip hadi sen oyna bak anahtari sana verdim eve gitmicem bahcede beklicem deseniz katilmazmi acaba?
(1,546 puan) tarafından
Ay kuzum bilmiyorum ki ya denemek lazım
tarafından
Dene bence bakarsin alışır
0 oy
tarafından
1 sene boyunca en küçüğü 3 en büyüğü 6 yaşında erkek kız karışık 50 çocuğa 4 kız kardeş baktık, erkekleri ben, kızları ablam tuvalete götürürdü. Oyun ve etkinlik ablasıydık, ablamla birlikte ben de derslere giriyordum.

Neredeyse hepsi ilk gün en az 1 dk dahi olsa ağlar veya sinirli, agresif takılır. Bu çok normal. Tuvalete götürmek zor değil ayrıca, doğru iletişimle her şey mümkün.

2. Evliliğini yapmış 2 insanın ortak çocuğu gelmişti bize, annenin de babanın da ilk evliliğinden çocukları var, bu kız ikisinin ilk çocuğu. Acayip sorunlu bir şey, korkar, ağlar, altına yapar, battaniyesini bırakmaz elinden, kendine dokundurmaz. Sene sonunda bu çocuk saçlarını bize yaptırıyor, öğlen uykusuna geçmeden öpüyor ve tuvalete kendi iradesiyle gidiyordu. Zor değil, doğru iletişimle her şey mümkün. Ablam 10 sene kreş öğretmenliği yaptı, bizden çıkan çocuklar 1.sınıf onur belgesiyle direkt 2.sınıfa atlıyorlardı. Kendi oğluna vakit ayırmak için bıraktı.
(1,546 puan) tarafından
Yani kuzum Öğretmen hata lı mı
tarafından
Hatalı demem, bir bildiği vardır. Ama bence telefonla arayarak ufak bir mesele için çok erken müdahale etmiş. Her yolu denedikten sonra günün sonunda sen geldiğinde açıklamasını yüz yüze yapsa daha sağlıklı olurdu. Bu tür durumlarda çocukla birlikte veliyi alır, şikayet gibi değil sanki çocuğun bir derdi var da bize değil annesine anlatmak istiyor gibi davranıp çocukla annesiyle beraber konuşurduk. Bu da 2 kere oldu olmadı hani
(1,546 puan) tarafından
Vallahi helal olsun size ben biraz gözlem yapmayı düşünüyorum gözlemlerim sonucunda eğer ki öğretmende bir hata kusur bulursam konuşurum muhakkak öğretmeni tatlı birine benziyor ama çocuklarla uğraşmak çok zor yani orada birbirinin elinden oyuncak çeken çocuk mu dersin saçma sapan konuşan çocuk mu dersin hepsi vardı acaba onlarında velisine bildirdi mi bilemedim bakalım gözlem sonucunu bekleyeceğim
0 oy
(17,208 puan) tarafından
Ben lisede kocaman adamlara bazen tuvalet izni veriyorum ne demek su içmesine izin vermedi ya ne saçma kural bu 
0 oy
(468 puan) tarafından
İlk defa gidiyorsa normal, benim arkadaşım geçen sene bir ay boyunca kapıda saatlerce beklemişti. Kreşe gittiği zaman bende bekledim kapıda alışana kadar. Ama özel olduğu için kreş çok fazla aramışlardı. Devlette arıyorlar.
(468 puan) tarafından
Bugün bizimkininde suyu bitmis öğretmen vermemiş, çünkü biz şuan deprem bölgesindeyiz musluk suyu içilmiyor okulda da içilebilir temiz su sorunu var o nedenle vermemiş.
0 oy
(2,400 puan) tarafından
En büyük korkum bu şekilde sorumsuz bir öğretmene denk gelmek. Ayrıca su içme falan neyin cezası. Kimse kusura bakmasın ama öğretmen olmayı seçtilerse o çocuklara iyi davranıp katlanmak zorundalar. Devletten o yüzden para alıyorlar. Biraz dişinizi gösterin yoksa çok uğraşıraşırsınız
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Yani canisi gecen sene 1. Sinif çocuk vardı 3 ay boyunca ağladı annesi müsaitse o geldi bazen dedesi bazen babası 3 ay boyunca okuldalardi. Bazen öğretmenler çözüm bulamayınca arıyorlar sanirim
0 oy
(317 puan) tarafından
Valla canım.ogretmeni tanımada  hakkında.kotu.bisiy diyemem..bende zamanında anaokulunda.ogretmenlik.yaptim..cok.ogrenci.cok.ogretmen.gordum..benim çocuklarımı da ogretmeni oldu..bemimy fikrim bazı öğretmenler özelikle yaşıni almış  olanlar çok uğraşmak yada ilgilenmek istemiyor bu bir seçenek..yada uğraşsa dahi çocuklar gerçekten girdiği ortamdan dolayı susmuyorlar biliyorlarki agladiklari zaman anne gelecek..ben bir sene boyunca kapıda bekleyen anne biliyorum.. çocuk.alismamak için direndi resmen..öğretmen illa ki ilgileniyordu bakarsan aynı anda ilgilenmesi gereken başka öğrencide var..üstüne gitmek daha fazla korkutmak zorlamak istememiştir..sizi aramasinin sebebi cocugunuzs istediğin zamam annen gelebilir ..güven duygusunu hissetmesidir....illa ki kötüsü iyisi vardır..ama.bu.anlattiklariniza göre ogretmen şöyledir böyledir günahına giremem..bunlardan hepsi olabilir .
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Kaç yaşında ağlasa benim aklım kalır gidemem herhalde alışma da bence normal beklenebilir  ben çocuktan daha hassasim bu konuda vala yalan soylemicem kötü davranırlar dıye çok korkarım 
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Benim çalıştığım anaokulunda da bir çocuk böyleydi görevim o olmadığı halde çoğu çocuğu sakinleştirirdik arama hiç olmadı diye biliyorum sonra eğitimler oyunlar çocuklar maşallah hemen kaynaşmışlardı o öğretmenin ilgisinede bağlı canım malesef
0 oy
(51,050 puan) tarafından
napsin aramayıp aramasa bu seferde çocuk aglamis aramadı derdin aramasi güzel 
0 oy
(309 puan) tarafından
2 sene okulda anasınıfı öğretmenliği yaptım ilk zamanlar çocuklar gelmek istemiyor ki bu çok normal çocuk ağlıyorsa eğer öğretmenin sakinlestirmesi gerekiyor sizinde evde konuşmanız lazım benim de gelmek istemeyen öğrencim oluyordu ben oturup konuşuyordum zaten sınıfa girer girmez etkinlik yapılmaya başlanmıyor serbest zaman oluyor çocuklar istedikleri gibi oynuyorlar ondan sonra etkinlinlere başlanıyor o serbest zamanda çocuğa anlatıyordum bak nasıl güzel oyuncaklar var herkes oynuyor sende istediğin oyuncakla oynayabilirsin anneni çok özlüyorsun korkuyorsun anlıyorum bende bazen annemi özlüyorum ama annen seni buraya bırakıp gitmedi senin arkadaşlık kurmanı oyun oynamanı eğlenceli vakit gecirmeni istediği için getirdi sonra seni geri alacak diyordum tabi çok zor oluyor ama zamanla alışıyorlar gün içinde belki 50 defa konuşuyordum öğretmenlik çok zor bir meslek herkes bu sorumluluğu maalesef kaldıramıyor 
0 oy
(14,432 puan) tarafından

Sizin branşınız olmadığı halde teklif etmişler ne saçmalık Acaba bu öğretmen de çocuk gelişimi mezunu değil mi

Yazın ark oğlu gitti diyanet kursuna 1 hafta ağladı Öğretmen dedi ki ağlar ağlar susar alışmasını sağlamalıyız bıraktıktan sonra biraz geç çıkıyordu ark sonra çocuk alıştı 

alım çocuğu götürün ne demek 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
5 cevap 81 göst.
0 oy
11 cevap 328 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rahel (2,523 puan) tarafından soruldu