0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (20,235 puan) tarafından

Olayı anlatayım . Eşimin amcası boşandı. 3 çocuğu var. Ve ben eski eşini çok severdim. Ayrilmalarinda da ben yüzde 80 kadını haklı görüyorum. Bunların boşanma aşamalarında ben hep yengeyi tuttum. Haklı görüyorum daha doğrusu. Eşim de amcasını. Bu sebeple çok tartıştık. Yani ben eşimin bu olaydaki tutumlarını sanki bizim başımıza gelse eşim de böyle yapacakmış gibi değerlendirdim hep.  Amcası şimdi bı kadınla gorusuyomus. Kadın çocuklar olduğu için tereddüt ediyomus. Ben de yarın o çocukları eve de katmaz belki dedim. Eşim de ne desin. Onlar da baska yerde gorusurler o zaman dedi. Ayy ben deli oldum. Eşime bir sürü soylendim. Demek ki sen bizim basimiza da böyle bişey gelse çocukları hemen satacaksin dedim. Kendi de pişman oldu dediği lafa . Ya bu amcamın olayları hep bizi sıkıyo dedi. Üstüne başka laf edemedi. 

Ben böyle düşünmekte haksız mıyım . Abartıyor muyum 

8 Cevaplar

0 oy
(12,920 puan) tarafından
Insanin fikri neyse zikride odur malesef
(20,235 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum. Çocuklarına çok iyi bir babadır. Ama bu sözü beni üzdü. Ağzından kaçırmış gibi oldu zaten. Söyledikten sonra farkedince pişman oldu ama artık çıktı ağızdan
-Reklam-
0 oy
(957 puan) tarafından
Bence canım çokta başkaları için eşinle tartismaya girme erkek milleti öyle genellikle kadınlar daha duygusal yaklaşır cocuklsrina erkekler herzaman bir kadına muhtaçtır ama kadın erkeğe muhtaç değil her işini gorebilir çünkü 
(20,235 puan) tarafından
Ya bende aşırı empati var. Bu bı problem. Bunu biliyorum. Ama eşimin bu sözü üzdü beni
(957 puan) tarafından
O anlık amcasını korumak amaçlı söylemişte olabilir ama adeletli olmak lazım herzaman kim olursa olsun ha aile ha yabancı bazen yabancı aileden daha iyi oluyor eşinde biraz aileci sanki savunuyor
(20,235 puan) tarafından
Eşim amcasını çok sever. Erkek zohniyetiyle amcasını savunuyo hep. Ailesi bana bı yanlış yapsa beni savunur o ayrı mesele.
(957 puan) tarafından
Benim eşim de annesini çok sever ama Allah var adaletlidir bişey olursa eğer annesine kızar annem diyip savunmaz öyle olsa bnm zoruma giderdi
0 oy
tarafından
Bende üzülürdüm açıkçası. Çocuk için tereddüt eden biri için hala bi çözüm düşünmek yarın öbür gün çocukları babaanneye fln vermeyi getirir gibi geldi bana da
(20,235 puan) tarafından
Valla bakacak anası da yok . Allah muhtaç etmesin zaten. Ama sinir oldum ben de
tarafından
Amin çocuklarımızı huzurlu bi yuvada büyütmeyi nasip etsin. Herkes yoluna bakıyor çocuklar telef oluyor
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Sen haklisin 
(20,235 puan) tarafından
Sağol dostum
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Konu başkası olunca insan daha rahat konuşuyor ama ben olsam ben de derdim insanın fikri neyse zikri odur diye. 
(20,235 puan) tarafından
Otomatik olarak söyledi zaten. Sanki söylediğine de pişman oldu ama iş işten gecti
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Abartmıyorsun  fikir neyse zikirde öyle olurmuş 
(20,235 puan) tarafından
Aynen öyle dostum
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Hiç abartmıyorsun.. 

Haklısın 
(20,235 puan) tarafından
Sağol dostum
0 oy