30 aylık olmasına sayılı gün kaldı hala bezle dolanıyoruz evde gündüz hiç emzik almaz ama gece hep ağlayarak uyur emzik almazsa hatta kendisini yırtarak ağlar emzik emzik diyerek vermesekte uyumuyor bari emzik öyle böyle keserim diye düşündüm beni anlıyor ama sanki anlamıyor gibi hadi gel çişe gidelim diyorum tuvalete gitmek istemiyor banyoya götürüyorum banyoda suyu açıyorum otur hadi çiş yapalım diyince oturmuyor öyle ayakta suyla oynuyor sadece neyse anlatıyorum güzel güzel bak çişi beze yapmayalım kocaman kız olduk bırakmamız lazım çişin gelince söyle dedim bezi çıkardım mutfağa gittim geldim üstüne işemiş bak bak diyor bana üstünü değiştirdim gelince söyle çiş de ben seni götürürüm dedim hayır yok yok diyip ağlıyor anlamıyor heralde diye düşünüyorum 2 gün oldu daha başlayalı ama tık yok tuvalet isteği de yok hadi bi dene diyorum sana çikolata alıcam ıhh diyor biraz zorlamış gibi yapıp bırakıyor dahada yapmıyor napıcam ben böyle napmam lazım sadece 2 günde değil daha öncesinden de arada tuvalete götürürdüm lazımlık var asla oturmaz bebeğini oturtturur bak çiş yapıyor hadi sende yap derdim bilmiyorum ya acaba çokmu erken ya da napmam gerekiyor kızlar bilenler bana akıl verebilir.mi?