0 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,757 puan) tarafından
Bana diyor ki çok monoton bir hayatın var sıkılmiyormusun kendisi biraz önce arkadaşının yanından geldi iyi dedim ne güzel gidecek biryerlerin var benim şuan arkadaşlarim şehir dışında baya yalnız kaldım sen de git diyor ama ben evde durmaktan keyif alıyorum seviyorum da zaten evimi beni küçümsemiş olabilir mi acaba zaten alınganim regl oldum üstelik ilk günüm 

4 Cevaplar

+3 oy
(1,064 puan) tarafından
Adam olsun da renklendirsin hayatını

Evlisiniz siz hayatın? Hayatım? Değil hayatımız demeli
(1,757 puan) tarafından
Bir karış suratla geldi beyfendi
(14,531 puan) tarafından
Ne güzel dedin
(1,757 puan) tarafından
Mervenur hatırladın mı kuruma çizgisi mi diye sormuştum sende test yap tekrar demiştin ama hamile değilmişim
(1,064 puan) tarafından
Aman eşek tepsin suratını asjsjsjsj

Doğrular veli merve asjjssjj
(14,531 puan) tarafından
Hatırladım kuzum ,en hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin insallah ♥️

Esra kuzum valla doğru dedin :D
-Reklam-
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Gerçekten bir arkadaşının yanına gidiyorsun diye ben monotonmu oluyorum deseydin ddd...
(1,757 puan) tarafından
Sürekli gidiyor zaten beraber bişeyler yapalım dedi benim karnım ağrıyor dedim hemen kendine bişey buldu yanımda kalmasını beklerdim
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Çocuk yoksa sende kendin için biraz sosyalleş canım aslında iyi de gelir, devletin kursları vs..
0 oy
(1,119 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Onu renkendirmek'de eşinin elinde arada dışarı çıkarsın tek cikamiyorsan bende son 1 yıldır hep evdeyim bide hamileikde hep evdeydim bunalima.girdim resmen ne bı çevrem ne arkdasim var taşındım bı komşum bile yok burda şuan artk kızımla takılıyoruz  ama yinde hep evde kalmak bunaltiyor insani evimde vakit geçirmeyi severim ama cikmiya cikmiya insan özlüyor eşimde bı ara 1 gün evde oldgu gün ay diyordu sen nasıl evde duryon ben hayta evde kalmam ama evde kalmayı seviyor evde olunca temizlik yapmak istyor bebek var firsadim olmuyor yardım eder o arda yine bı dışarı çıkar ilah ya diiyorum beni anlaiyormusn tabi diyor sende gunahsin hep evdesin ne yapım 1 günlük iznim oluyor ancak onuda bana der plan yap çıkalım ayarlarım evde oldgu gün biz gezdirir elinde geldikçe diyor bı arkdasin kimsen yok seni anlıyorum bende yoğun çalışıyorum  ne yapım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 425 göst.
0 oy
4 cevap 359 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elif222222 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 286 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 442 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merveck (27 puan) tarafından soruldu