0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (1,444 puan) tarafından
Yaşlı bakım okumak istiyordum açıktan kayıt yaptırdım ama yapabilir miyim bilmiyorum bide sistem nasıl ilerliyor kızlar biri beni aydınlatabilir mi açık üniversite çok mu zor kızımda küçük yapabilir miyim ders çalışmayı v.s?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi universite anadolu universitesinde ders seciyorsunuz odeme yapiyosunuz online dersler oluyor katilıyorsunuz ben kitaplarimin pdf sini indirip cıktı almistim o sekilde calisiyordum online derslerde kaydediliyor bu arada kacirdiginiz zaman kayitlarindan istediginiz derse ulasabiliyosunuz ne zaman isterseniz sınavlarda bi anormallik olmadigi surece yuz yuze oluyor nadir online oluyor o sekilde 
(892 puan) tarafından
Sınavlar nerde oluyor yasadigimiz şehirde mi
tarafından
Evet ama siz mesela sınav zamani baska sehirde oldugunuz zaman bulundugunuz sehri sinav merkezi secip ordada girebiliyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(341 puan) tarafından
Bende çok istiyorum 2 üniversite okumayı ama tekrar ders çalışmayı kaldırabilir miyim diye de kendimi sorguluyorum 2 yaşında da kızım var nasıl açıktan kayıt yaptırdın
(1,444 puan) tarafından
Anadolu üninin açıköğretim sayfası var kayıt oluştur diyordu bilmiyorum yaptım ama napıcam bilmiyorum da
(341 puan) tarafından
İçinden gelmesi lazım canım yoksa sana zulüm gelir yarı da bırakırsın kızın kaç yaşında
(1,444 puan) tarafından
2.5 yaşında canım evet bir yanım oku sınava girersin iki bölümden mezunsun birinden atanmasan bile diğeri olur diyorum bide ya yapamazsam diyorum bu para mevzusuda varmış dersleri ağır olur diyede korkuyorum
(341 puan) tarafından
Kızın yaramaz değilse yani seni zorlamazsa yaparsın diye düşünüyorum benim arkadaşım tabi çocuğu yoktu ama aynı anda iki üniversite biitirmisti hem okul öncesi öğretmenliği hem ilahiyat okul öncesi öğretmenliğini normal okuluna gitti ilahiyatı açıktan bitirdi ama ikisini aynı anda okudu
(341 puan) tarafından
Kayıt olurken ücret ödedin mi canım
(1,444 puan) tarafından
Evet canım 2.300 küsür ücret istiyorlar
0 oy
(2,407 puan) tarafından
Bende 2.uni istedim sonra vazgeçtim zaman kaybı iki yıl köpek gibi kpss çalışmayı planlıyorum tekrar bolum oku vs. zor gibime geldi sürekli elim işten bualsiktan çıkmıyor en azından yavaş yavaş başlarım konulara 
(1,444 puan) tarafından
Değilmi bende 2 sene bilgisayar prog. Okudum bu sene sınava giricektim bayada çalıştım gel görki sınav yerim yanlış çıktı iki tane lise aynı isimdeydi ben farklı olan liseye gitmişim aşırı üzgünüm ve çok paniğim atamıyorum bu huyumu bir türlü canım okusam bile bir sürü para istiyorlar diyorlar hep napsam bilemedim
(2,407 puan) tarafından
Valla cnm kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ya o hesap 6 yıldır evlendim evleneli sorsana bi halt yapabildim mi millet atandı sınavlara girdi kendi için biseyler yaptı yapıyor da ben bitkisel hayatta gibiydim aslında eşim yüzünden sürekli beni ezdi yapamazsın edemezsin diye diye kafama vura vura bu noktaya geldim o yüzden otur senin kendin için yapacağın şey neyse onu yap hangisi daha mantıklı gelirse Allah büyük

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 307 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 171 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
0 oy
12 cevap 457 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (43 puan) tarafından soruldu